|
It is currently 15 Feb 2012, 18:09
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] | Author | Message | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] dragon age in SDK sı mevecut elimde. Kısmen inceledim programı ve degisiklilere uygun ve kullanıslı. Neden olmasın..... _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 13 Nov 2009, 19:11 | |  | | cveneburi54 Acemi Joined: 12 Jan 2010, 21:56 Posts: 1 |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] selam her şey için teşekkürler deeee nasıl nerden inecek yardımcı olursanız sevinirim emek için teşekkürler 
| | 12 Jan 2010, 22:09 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] Link ölü ve zannediyorsam oyun zaten full değildi. Yeni linkler gelene kadar konu kilit. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 12 Jan 2010, 22:47 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] herhangi bir seyin linkini vermedim oyun vermedim yada bir paylasım yapmadım. rapid linki olan seyde zaten bir tanıtım demosu idi. Onuda paylaşmamın nedeni HD kalitesinde çektim videoyu. Herkes indirip görebilsin diye. yakın zamanda tekrar upload ederim. ayrıca youtube kısmından izlenebilir. Good konuyu okumadan gereksiz kilitler yapma. Sonucta zaten oyun paylaşmadım bu başlıkta.
Kilidi açıyorum _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 13 Jan 2010, 20:53 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] Konuyu okudum. Madem oyun değil oyun inceleme bölümünde olması gerekmezmi? _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 13 Jan 2010, 21:07 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] oyunda incelemedim zaten  iyi okumussun  kalsın yerinde boşver sen. yakında zaten konuyu düzenleyecegim _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 13 Jan 2010, 21:18 | |  | | MdzNet Acemi Joined: 08 Feb 2010, 00:51 Posts: 6 |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] arkadaşlar böyle birşey olacakmı olacaksa ne zaman demosu ne zaman full ü ne zaman ?  _________________
| | 09 Feb 2010, 00:21 | |  | | tyux89 Kara Kuşak Joined: 15 Mar 2009, 23:09 Posts: 861 |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] oyun değilki bu demosu olsun demo video diosan he onlar ilk sayfada mevcut oyun çıkacak ama artık biz yaşlanınca çıkar 1 yıl oldu yuh artık arkadaş çeviri yapıonmu ne alemdesin asosyal insan bi cevap wer yada sosyale çokmu bağladın konuyu salladın ????? _________________

Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at 
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
| | 09 Feb 2010, 03:09 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] Siteyi yapıyoruz arkadasım. 2 Worlds ile beraber şimdiye kadar türkçeleştirdigimiz 9 RPG oyun daha var. 14 tane yapmadan siteyide açmayacagız, satışta yapmayacagız. Suan dragon age türkçeleştiriliyor. Oncesinde oblivion türkçeleştirildi ve modlandı. Aklınıza gelmeyecek modlar var Siteyi yapmamızın nedeni oyunların icine kendi yaptıgımız online aktivasyon programı yerleştirmemiz. Ayrıca icine orjinal CD keyler koyuyoruz ve bunları sistemimize yüklüyoruz. Her key bir kişi tarafından kullanılacak ve update edebilmek icin oyunu CD keyinizi sisteme girmeniz gerekecek. Aynı bioware in yaptıgı gibi. Hem bunlarla ugrasıyoruz hemde TR yapma aşaması. Oyuzden uzun sürmesi normal. Sİteyi tek bir oyunla dımdızlak açmanın bir anlamı yok. haa tüm oyunları aynı anda satmayacagız satışlarda 2 yıla yayılacak Tüm oyunları birden verirsek ne anlamı kaldı. Ole offline bir site olup çıkar. Sadece oblivionun 4gb ye yakın modlaması bile 7 ay sürdü, bilmem anlatabildimmi. Bu işi 4 kişi yapıyoruz ve az oldugumuz ve gruba başkalarını dahil etme niyetinde olmadıgımız icin sürmesi normal  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 09 Feb 2010, 03:31 | |  | | tyux89 Kara Kuşak Joined: 15 Mar 2009, 23:09 Posts: 861 |  Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] hadi bea 12 dedin dimi ozaman devam modlar hakında bilgi verirmisin örnek : falan  azıcık hecanlanak valla usta en son rpg lerin cinematik leri falanda dublaj yaparsanız şaşmam aslında siz phantasy star universe veya phantasy star universe ambition of the illuminus'u da araya alın  yaf hastası olduğum oyunlardan biri  çok uzun olduğunu belirteyim 10 gb falan  sizi bozmaz herhalde  _________________

Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at 
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
| | 09 Feb 2010, 04:48 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|