Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 18:03

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
 PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] 
Author Message
Süper Moderator
Süper Moderator

Post Re: PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full]
phantasy star universe bildigim kadarı ile PC ye çıkmadı. PC ye çıkmayan oyunlara girmemiz zor. Dosya türleri farklı

09 Feb 2010, 09:56
Profile WWW
Samuray
Samuray

phantasy star universe pc ye çıkmış RoLaTiviTy oyun zaten 2006 yapım gözüküyor.

Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu
İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler

------------------------------------------------------------------------------------
gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.

ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.

işte ölüm budur değil mi?

09 Feb 2010, 11:28
Profile WWW
Acemi
Acemi

RoLaTiviTy wrote:
Siteyi yapıyoruz arkadasım. 2 Worlds ile beraber şimdiye kadar türkçeleştirdigimiz 9 RPG oyun daha var. 14 tane yapmadan siteyide açmayacagız, satışta yapmayacagız. Suan dragon age türkçeleştiriliyor. Oncesinde oblivion türkçeleştirildi ve modlandı. Aklınıza gelmeyecek modlar var

Siteyi yapmamızın nedeni oyunların icine kendi yaptıgımız online aktivasyon programı yerleştirmemiz. Ayrıca icine orjinal CD keyler koyuyoruz ve bunları sistemimize yüklüyoruz. Her key bir kişi tarafından kullanılacak ve update edebilmek icin oyunu CD keyinizi sisteme girmeniz gerekecek. Aynı bioware in yaptıgı gibi. Hem bunlarla ugrasıyoruz hemde TR yapma aşaması. Oyuzden uzun sürmesi normal. Sİteyi tek bir oyunla dımdızlak açmanın bir anlamı yok. haa tüm oyunları aynı anda satmayacagız satışlarda 2 yıla yayılacak

Tüm oyunları birden verirsek ne anlamı kaldı. Ole offline bir site olup çıkar. Sadece oblivionun 4gb ye yakın modlaması bile 7 ay sürdü, bilmem anlatabildimmi. Bu işi 4 kişi yapıyoruz ve az oldugumuz ve gruba başkalarını dahil etme niyetinde olmadıgımız icin sürmesi normal :-)

dostum satışa çıkarsa bunların satışı ne kadar olur :D

09 Feb 2010, 15:12
Profile YIM
Acemi
Acemi

tyux89 wrote:
oyun değilki bu demosu olsun demo video diosan he onlar ilk sayfada mevcut oyun çıkacak ama artık biz yaşlanınca çıkar 1 yıl oldu yuh artık arkadaş çeviri yapıonmu ne alemdesin asosyal insan bi cevap wer yada sosyale çokmu bağladın konuyu salladın ?????

RoLaTiviTy 5.sayfada demoyu kullandığı için bende öyle yazdım + sadece oyunların demosu olmaz.

09 Feb 2010, 15:16
Profile YIM
Samuray
Samuray

MdzNet ardarda mesaj yazma ne söyliceksen bir mesajda söyle ardarda mesaj atmak yasak

Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu
İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler

------------------------------------------------------------------------------------
gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.

ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.

işte ölüm budur değil mi?

09 Feb 2010, 15:17
Profile WWW
Acemi
Acemi

ben efsaneyim wrote:
MdzNet ardarda mesaj yazma ne söyliceksen bir mesajda söyle ardarda mesaj atmak yasak

tamam dostum kuralları ihlal ettiysem özür dilerim zaten post kasmak değildi amacım mesaj sayısındanda anlamışsındır.

09 Feb 2010, 15:32
Profile YIM
Süper Moderator
Süper Moderator

satışa site açıldıgında başlayacagız. Suan local serverı kurmaya calısıyoruz. Yani oyunu actıgınızda online baglanma komutu olacak ve son update leri indirebilecek herkes. Update derken resmi patchler değil tabi BİZİM yaptıklarımız olan TR modlar :D her firma olaya iyi yaklasmıyor mesela blizzard ı ikna edemedik, yaşım kadar eski olan diabloyu değiştirmek için gerekli izni vermedi adamlar. Sanırım diablo 3 te aynı kodlama mantıgı ile yapılıyor, dışarı vermek istemediler. Ama Bethesda Softworks, black isle, joowood, ubisoft ve bioware den proje için destek aldık. Dİğerleri ise oyunlarının modlanmasını istemediler. Ben bu işle uğraşmıyorum fazla, ama kurucularındanım ekibin, sadece dil değişimi ve location modding kısmına bakıyorum oda fazla zamanımı almıyor. SOnucta şu yaşadaıgımız hayatta elle tutulur bir işte çalııyorum ve günümün 10 saati işte geçiyor, ekipteki diğer arkadaslarda işte çalışıyor ama 2 arkadas (bilgisayar mühendisi) zaten bir PRogramcılık firmasında yani adamların işleri ve projeyi ayakta tutuyorlar (nası olsa bu işte çalışıyorlar, ama ben ve diğer arkadasım kimya mühendisiyiz ve bu işe tamamen zıt bir firmada çalışıyorz (üretim imalat) yani bu kadar uzun sürmesi bu yuzden. Zaman ayırmak gerekiyor oda anca hafta sonlarında toplandıgımızda oluyor)

Zaten site sadece RPG oyunları üstüne, oyuzden burada temcit plavı gibi soyleyip reklam yaptıgımı düsünmesinler, boyle bir seye ihtiyacım olmadıgını herkes bilir (zaten ismini bile vermiyorum sitenin). Sadece sabırlı olun çığır açmmaya gelioruz. KOnunun içinde bircok yerde bahsettim, bu korsan bir proje değil. Sadece Satış hakları alınmış oyunlar bunlar. satış karsılıgında ücretin %23 ünde anlaştık. Yani %23 ü satış yaptıgımız oyunların yapımcılarına gidecek. Bu %23 lük kısımda aslında nakit olarak değil firmalardan aldıgımız backup oyunlar. Yani verdigimiz oyunlar birer backup ve içinde orjinal key var. Mesela two worlds ü yaparken, oyunu korsan indirip modlamadık. Firmadan bu tip modlamalara uygun olan backup aldık, yani orjinal ve yanında bu orjinal keyi değiştirecek programda verdiler (450 dolara patladı bize). Biz oyunu modladıgımızda ve daha sonra çoğalttıgımızda her kopyanın icinde farklı CD key olacak ve bu CD keyler ile sistemimize baglanacak, Kutunun arkadasındaki satıs seri numarası ile sistemimize üye olabileceksiniz. Bunlara premium üyeler diyoruz, tabi herkes üye olabilir ama yeniliklere sadece bakabilirler, içerigi elde edemezler

Benim korsan zihniyetli yurdumun insanı, bu MODLU oyunu alır internette bir güzel paylaşır tabi içinde de seriali var bunun herkes yararlansın diye. Bu arkadaslara onlemimiz var zaten. Şimdi bu oyunu netten korsan indiren ahmet mehmet ali, ajdar vb kişilikler :D tek CD keye ait oyunu aldıgında update ler icin hesap acmak zorunda kalacaklar (tüm modları oyunun icinde vermiyoruz updatele verecegiz ücretsiz, CD key teşvik için) ve bakacaklarki hesap alamıyorlar. Neden ? çünkü bir CD key ile sadece bir hesap alınabilir ve daha once bu CD key ile hesap alınmıs olacaktır. Dolayısı ile ne olacak ellerindeki ISO dosyası bir işe yaramıcak, ne modlarını kullanabilecek nede TR halinde. Zaten bizim kişileri teşvik amacımız sadece MOD lama değil aynı zamanda multiplayer seçeneği ile herkesi online bir ortamda bir araya getirmek, eğlenmek. Bildiginiz gibi, online sisteme orjinal CD keyiniz olmadan giremezsiniz ve tek CD key tek hesap. Dedigim gibi online oynanabilecek bir server düzeni yaratmaya çalışıyoruz ve beta oyunumuz oblivion olacak (oblivion multi değil demeyin :D modunu yaptık :D)

İşte bu sistemi tüm oyunlara uygulamak cok zor. herbirinin dosya sistemi çok farklı, birinde 15 dakka ugrasırken digerinde 2 ay ugrasabiliyoruz. Aynı zamandan multiplayer oynanabilen oyunları çoğunlukla seçiyoruz (hala oblivionda MP seçeneği yok diyenler için yine tekrarlayayım, normalinde yok zaten ama bizim modumuzda var o yuzden modladık) Yani bu nedemek, oyuncuları bir server bekliyor demek. Server da açacagız.

10 Feb 2010, 02:30
Profile WWW
Acemi
Acemi

Yoğun olduğunu anlamıştım dostum çünkü hiç msn açmıyorsun onun için bende buraya yazdım.Benim ingilizcem biraz kötü oyunların konusunu net şekilde anlayamıyorum onun için projenin bitimini sabırsızlıkla bekliyorum.

10 Feb 2010, 05:10
Profile YIM
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

RoLaTiviTy wrote:
phantasy star universe bildigim kadarı ile PC ye çıkmadı. PC ye çıkmayan oyunlara girmemiz zor. Dosya türleri farklı

çıktı pc ye yanlışın war usta bende dvdsi war phatsay star tek pc ye çıkanıda bunlar zaten universe ve ambition of the illuminus hatta bunların oline modları bile war hem konsolda hem pc de

Image
Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at :D

A O G T ne? diceksiniz

Army Of God Team...

10 Feb 2010, 21:24
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

haaa abi nezaman cıkıyor yaa 3 sene oldu dağa cıkmadı bu türkçe bende türkçe oyun yaptım biliyorum çok zor bir şekilde tasarlanıyor hele RPG oyunları adamın canını sıkıkca sıkıyor ama 3 senede bitmesi gerekiyor hadi diyelim askere gittin şimdi de mi askerdesin bunuda geçelim yaptın sayalım nerde nezaman satışa sunulacak bunlar bitakım uydurma laflardır demo diyorsun han nerde site açacaz diyorsun 1 sene geçti hani nerde ya doğru söyleyip yaptım buzaman cıkacak bu kadar satacak de yada arkadaşlar yapmadık yaptıkta sorun cıktı oyun çalışmadı yanlış çevirme yaptık..........DE

26 Feb 2010, 13:16
Profile
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 107 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next