|
It is currently 15 Feb 2012, 19:03
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] | Author | Message | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  PC - Two Worlds Türkçe RPG [Full] Menü Muzik [youtube]http://youtube.com/watch?v=7woHgdJRQoc[/youtube] GamePlay [youtube]http://youtube.com/watch?v=YGNGDYPUgHI[/youtube] Türkçe Menulerin Gösterimi Part 1 (Daha Ayrıntılı goruntu için Rapid Linkini Kullanabilirsiniz Görüntü Kalitesi 1200x780 HD)
Rapid Linki Code: http://rapidshare.com/files/89841340/TW_Menu_Gosterim_Part1.rar.html Two Worlds türkçeleştirme bitti arkadaslar. Oyunun tamamı menulerden gorevlere kadar türkçeleştirdim. 14.000 satır 40000 kelime tamamen türkçe.1 yılımı aldı ama napalm olur bu kadar. Sadece oyundaki karakterlerin isimleri kendi isimleri ile kaldı. onlarıda "ahmet, mehmet" yapmak isterdim ama bu seferde questler icinde de ayarlama yapmam lazım. Buda bir ayımı alır. ne dersiniz 3.60 GB lik upload a başlamadan once onlarıda düzelteyimmi yoksa bu haliyle vereyimmiAyrıca isterseniz oyuna belli yerlerde türk ezgileride koymayı dusunuyorum. bunun icin 4 sarkı sectim ve hepside mercan dede nin albumlerinden enstrumental muzikler. Cevapları bekliyorum son rutuşlar için ona gore upload yapacagım. tüm forumlar icinde bir ilk olacak ve oyunun Modlanması icin bana destek veren ve oyunun SDK (software development kit) editor dosyasını bana ileten "reality pump" adminlerinden "Phalynx" a hem teşekkür ederim hemde tavsiyesi ustune oyunun orjinaligini bozmaması icin şarkı eklenmesin uyarısını goz ardı etmek isterim tabiki sizden boyle bir istek geldigi sürece Isteklere gore [karakter isimleri + muzik] oyun 1 yada 2 ay icinde upload edilecektir. Şimdilik konuyu actım ve istekleri gormek istedim cunku upload edildikten sonra geri donusu yok  Linkler site ismi ile upload edilecektir. Anketten yeterli cogunluk cıkmadıgı sürece baska bir siteye upload edilecektir (3. secenek teki oyu kimin verdigini biliyorum haberi olsun  ) _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
Last edited by RoLaTiviTy on 07 Feb 2008, 14:02, edited 1 time in total.
| | 05 Feb 2008, 20:50 | |  | | dead man Kara Kuşak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | oooooo işte bu haber süperr  bayağı bekledim oyunu türkçeleştirmeni ve en sonun da çıktı  karakter isimleri ve müzik lere gelince bence de orjinalliği bozulmasın...ama eğer şööle bi imkan varsa 1-2 müzik olsa iyi olur fakat isimler aynı kalsın çünkü warrior ahmet-hunter mehmet--mage osman--dark lord kerim gibi isimlere alışmak zor olur bana göre  ama eğer illa iki seçenekde(isimler ve müzkler)olabilir diosan bööle ver oyunu bence....
Linkleri sabırsızlıkla bekliyorum direk two worlds a akmayı planlıyorum  menü müziğinden fırsat kalırsa tabii 
| | 05 Feb 2008, 22:13 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | Menü muzigi gercekten cok iyi zaten hemen MP3 unu takep etmistim resmi sitesinden
Ayrıca oyunun boyutu baya buyuk. Oyuzden baya zaman alcak "upload" işi. Helede burdaki anket sonucunu bekliyorum. Yeterli cogunluk cıkmassa sana msn den veririm linkleri cunku konuyu silerim buyuk olasılık burdan
istersen MSN adresimi ekleyebilirsin!!!!  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 05 Feb 2008, 22:42 | |  | | dead man Kara KuÅŸak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | tamam ekledim 
| | 05 Feb 2008, 22:56 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir | orjinalliği bozulmasın bence ama müzikleri dinlemedende çok bişey söylemek istemiyorum _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 05 Feb 2008, 23:25 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 06 Feb 2008, 00:40 | |  | | dead man Kara Kuşak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | o yüzden bence isimler ve müzikler orjinal kalsın  zaten altyazı türkçe diğerlerine gerek yok yani isimler felan...bööle de oynanır oyun  ama dediğim gibi eğer sadece müzik koyabiliosan isimler hariç o güzel olur(tabii ana menüdeki şarkıyı değiştirme  )ama yok ööle olmaz diosan sorun yok bööle de oynanır...
| | 06 Feb 2008, 03:38 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir | mage osman, barbar hasan, hunter burcu
orjinal kalsın almıyalım:D _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 06 Feb 2008, 03:54 | |  | | Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek | Warrior Ajdar
Magician OF Bülent
Çikita OF Ajdar  _________________
Hate wrote: Benim İşim REP ! Benim OL HEP ! ^_^ DallasPage ^_^Mode XL!
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
| | 06 Feb 2008, 03:54 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | Tamam yaw abartmayın ama yakında mage osman cıkarsa bir oyunda şaşırmayın  bir gun gelecek yapacaklar  neyse simdilik ozaman uzak dursun bizden  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 06 Feb 2008, 04:27 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|