Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
PC - Shadowflare Episodes 1-4 [Full]
Oyun Tanıtımı (Cosi)
2002 yılında çıkmış ve döneminin oynanış ve senaryo açısından muhteşemliğini gösteren ama grafik olarak fazla öne çıkamayan bir oyun. SonuçtaRPG'de grafiklere önem veren biri olsaydım"Fifth Disciple"adlı oyunumu çoktan çöp kutusuna atmıştım zaten; ama öyle değilim. Yapımcı firması önce"Episode 1"ardından"Episode 2"ve son olarak"Episode 3 ve 4"'ü aynı anda çıkararak oyunun ne denli tuttuğunu aslında bize anlatıyor. Oyunda en güzel özellik ve tutulmasını saglayan neden "Online" oynayabilme seçeneği. Zamanında IPDuct serverlarından (Oyun elimizde korsan olduğu için yönlendirme IP leri ile online oynayabiliyoduk) sonrada Hamachi'nin gündelik yaşamımıza dahil olması ile Hamachi üzerinden uzun bir süre oynamıştık ve gerçektende zevkli
Oynanış ise zaten basitRPGkuralları. Ama "episode 2" ye geçebilmeniz için öncelike "episode 1" i bitirip karakter save almanız gerekli. Oyundaki sınıflar da belirgin sınıflar ama bu seferRPGnin olmazsa olmazıWarrioryok. (aynı avencast oyunundaki gibi, hatırlarsanız onuda sadece mage lerle oynuyorduk. Sitede de paylaşımını yaptım). Sınıflarwizard, wizard/witchvehunterayrıca yanınızda bir yardımcı olarakta hayvanınız mevcut. hayvan diyorum çünkü her bölümde (episode) farklı oluyor. Mesela ilkinde "köpek" olurken sonraki bölümlerde şahin falan gelebiliyor. Dediğim gibi oynanış basit. Büyülerde (zaten karakter sınıflarından anlamışsınızdır alayı mage ) gayet sağlam yapılmış. Ama en çok"teleport"büyüsünü kullanacaksınız inanın bana. yaraları sarmak hayvanı iyileştirmek item satmak için köy gitmek artık rutin hale gelecek. Ama "teleport spell" lerinizi tasarruflu kullanın
Oyunu "Action-RPG" sınıfında üst sıralara taşıyabilecek tek özellik; oyunun zorluğunun biraz daha kolay olması olurdu. İnanın bana "Episode 1" de zorlanıyorum diyorsanız, yerinizde olsam oyunu oynamazdım. Oyun haddinden fazla zor. Yok ben çıkayım koskoca cyclops u terimin kokusu ile alaşağı edeyim, yok öle şeyler . bir yaratığı hatta yaratık kümesini kesmek 1 saate yakın sürebilir ilerleyen bölümlerde. Oyuzden online oynamak daha akıl karı. Çünkü sizin, mayınlarınızın ve hayvanınızın "level" artış hızı ilerleyen bölümlerdeki yaratıklar için yeterli değil. Dediğim gibi biraz daha kolay yapsalarmış şu oyunu olurmuş.
Re: PC - Shadowflare Episodes 1-4 [Full]
Ya cok güzel bir oyun episode1 i oynadım ama linkler download edilmiyor artık iyice kısıtlama getirildi başka bir yere upload edebilirmisin ? bildiginiz üzre 18:00 . 24.00 arası imkansız artık downlaod :S
23 Jan 2010, 19:04
RoLaTiviTy
Süper Moderator
bu kadar korsan indiriyoruz bide premium hesabımız yok demekki almanın vakti geldi. Download edilmiyor diye bisey yok gayet günde 5 GB sönürebiliyoruz. Premium un yoksa katlanacaksın kusura bakma
bende oyunu episode 4 de sıkıldıgımdan bıraktım artık mobları topluyu bırak tek tek kesmek zorundasın 3 ü geçerlerse kesemiorsun 3 bile cok gelen mob lara karsın senn lvl ve elindeki materyaller olsun kendini savunacak pek fazla bir şeyin yok zaten magede yalan oluor belli lvlden sonra istediğin kadar skilleri max lasan bile pot sorunuda oldukca fazla oyunu yaklasık 400-500 saat oynamısımdır ki buda 2-3 ay kadar yapar sonunda sıkılarak bıraktım çaresizlikten birazda aslında daha sonradan cheat engine ile hex kodlarıyla oynayıp bi trainer yaptım ama oda sarmadı =)
29 Jan 2010, 02:00
lifeto
Beyaz KuÅŸak
valla ben de sıkıldım :S sen su traileri paylassan benim kaldıım yer 1. town deil 2. town gragoil de kaldım ordan geri map yok :S
13 Feb 2010, 14:43
RoLaTiviTy
Süper Moderator
calısmıor trainer
16 Feb 2010, 15:52
zeirliyim
Acemi
Episodelar arası geçiş nasıl yapılmakta? Ben ücretsiz dağıtılan episode 1 i tower of ordeal ın 5. katına kadar oynadım fakat ordan sonra geçiş yapamadım. Buradaki linklerden indirdim diğer episodeları yüklediğim halde hepsini gene aynı noktada duruyor oyun. Açıklama yapabilecek olan var mı?
25 Feb 2010, 03:00
zxzxzx11
Acemi
Oyuna mercenary olarak baslanio 6 levelde oynayisina gore hunter wizard/witch warrior olunuo warrior oldum gercekten de olunuo. Lutfen upload ettiginiz oyun hakkında yanlıs bilgi vermeyin warrior sınıfı var bu oyunda
Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum