|
It is currently 15 Feb 2012, 17:07
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Fable: The Lost Chapters [Full] | Author | Message | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | evet gorevler baya kısa oyunda kısa aslında ama haritalarda yaptıgın extra işler ve aile gecindirme kaygısı oyunu cok uzatıo belki de bu kısmı cok zevkli  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 31 Jan 2008, 19:47 | |  | | rafilemar Beyaz Kuşak Joined: 25 Jan 2008, 19:34 Posts: 18 Location: istanbul | spr bi oyn ellerine sağlık ne zmndır arrıorum pc için ama bulamıodum çk tşk
| | 31 Jan 2008, 20:10 | |  | | dead man Kara Kuşak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | RoLaTiviTy wrote: evet gorevler baya kısa oyunda kısa aslında ama haritalarda yaptıgın extra işler ve aile gecindirme kaygısı oyunu cok uzatıo belki de bu kısmı cok zevkli 
ewet de aile geçindirme geniş değilki pek  git eve karına 2-3 hareket yap bitti  buna aile geçindirme denirmi bilmem  extra işler güzel evet hele balık tutmak süper  bu arada kılıcı kaya dan çıkardım sonun da  gerçi benim elimdeki master greatsword dan daha iyi değil ama olsun en azından hafif kılıç benim elimdeki ağır kılıç 
| | 31 Jan 2008, 20:21 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | o kısmı gelistirseler aslında cok iyiolur. hatuna iki hareket sonra yatakta biraz zaman  bence cok kısıtlı 3 hareket var yani. Cocuk olayı olması lazım yani oyunun zamanı yetmio buna. Hatunu zaten 40 lı yaşlarda ednioz  bide sex i ogrenmeyide anca 50 li yasla oluo cocuga zaman kalmıo. Seceneklerde "cocuk sayısı" var ama daha cocuk yapamadık
Oyunda bi onu goremedim deli olcam. O istatistik bos bende sıfır yani  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 31 Jan 2008, 20:49 | |  | | dead man Kara Kuşak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | çocuk yapmak F2 ye kısmet inşallah 
| | 31 Jan 2008, 21:02 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | bakalım dusunuyorlarmı valla. Forumlarında ole konular var ama sıcak bakmıyorlar. The witcher oyununda nerdeyse %25 i sexten ibaretti. Sanırım oraya sürüklemek istemiolar oyunu!!! _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 03 Feb 2008, 02:02 | |  | | dead man Kara Kuşak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul | aslında yaparlar çocuk olayını da biraz zor olur yani ne biliim çocuk doğacak büyüücek sonra bizim karakter(tabii fable 1 deki gibi yaşlanma olayı felan 2 de de devam eder die düşünüyorum oyunun asıl güzel olayı bu  )yaşlanınca çocuk da aynı yaşda olmııcak tabiiki robot değil...oda büyüücek...ee soora  burasını düşünüolardır belki  yoksa gine 1 deki gibi arkaya ses koyarlar soora bi bakmışın çocuk çıkmış
neyse oyun ilki gibi sağlam olsun güzel olsun yeter o bana...gerisi yalan 
| | 03 Feb 2008, 02:58 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | ahdhah  haklısın. yalnız bu fable 1 degil  verdigim
Su an oynadıgın normal Fable 1 in Genişletilmis pakedi. yani FLC dioruz. Aslında cok onceden oynamıstım ilk Fableyi Xbox ta ama PC ye olanını bulamadım, onuda vercektım
Olaya donersek valla ben cocuk olayını isterim bir RPG de. En azından bir yenilik gelir yaaa. Hep aynı tarz tum oyunlar. LVL al git lvl ini harca sonra gelis iyi kılıc bul falan
Aslında gothic serileri en azından biraz farklılık gosterio  aldıgın lvl i en azından oracıkta dagıtamıon bi ogretmen bulman lazım. zaten bu yonu ile bile beni sarmıstı  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 03 Feb 2008, 03:21 | |  | | dead man Kara KuÅŸak Joined: 13 May 2007, 19:38 Posts: 802 Location: Shayol Ghul |
| | 03 Feb 2008, 19:13 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 03 Feb 2008, 20:28 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|