Re: The Elder Scrolls: Tüm Koleksiyon (Sakin Kacirmayin)
ilgilendiğin için yinede saol. tüm koleksiyon artı offical modlar var fighters stronghold hariç. onuda ilk hafta bedava dağıtmışlar haberimiz olmadı. torrent linki versende olur. seri eksik kalmasın yeterki. yoksa 4 gb mod indirdim deli şeyler yapmışlar.
27 May 2008, 18:30
WinchasteR
YeÅŸil KuÅŸak
Re: PC - The Elder Scrolls Series [Full]
Hocam morrowindi ek paketlerıyle indirdim ama modlar arası geçişi yapamıyorum..launcherdan işaretleyip actıgımda hep morrowind acılıyor.Ne tribunalden nede bloodmoondan eser war sadece açılışta yüklerken isimleri geçiyo okadar.Ne yapmam lasıM yardımcı olcak olan war mı ?
20 May 2009, 16:50
kardiyak
Beyaz KuÅŸak
bloodmoon ve tiribunal paketleri oyunun mevcut haritasına yeni bölgeler ekliyor. yani yine morrowind in haritasından başlayıp o bölgelere gitmen gerekecek. tiribunal ve bloodmoon için birisinden görev alman gerekiyor bildiğim kadarıyla sonra oraya gitmenin yolunu bulacaksın. diğer oyunların ek paketleri gibi direk yeni bölgelerden başlamıyorsun oyuna, save n neredeyse oradan başlıyorsun. yeni oyun açtıysan da yeni oyuna başlanan gemiden başlıyorsun.
03 Jun 2009, 13:15
WinchasteR
YeÅŸil KuÅŸak
saoLasın yaa
05 Jun 2009, 17:12
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
no problem arkadasım. Seri olarak taptıgım oyunlardan biridir. Hem konu olarak hemde oynanıs ayrıca questlerin zenginligide bonus RPG oyuncularına
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum