|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 05 Tem 2009, 03:29
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Kimiz Biz [Forum üyelerinin fotoğrafları]
| Yazar |
Mesaj |
|
blacKnight
Uzman
|
ayıp ettin hocam... özellikle Xbox a sarıldığın poz çok hoşuma gitti... o kızgın suratın olduğu resmi bayan üyeler görse... üyelikte tavan yaparız heralde 
|
| 28 Åžub 2006, 00:26 |
|
 |
|
kyo87
Samuray
|
yakında bende koyarım inş

_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
|
| 28 Åžub 2006, 03:55 |
|
 |
|
Serdar
Kara KuÅŸak
|
Levent hocaminkiler çok güzelmiş hakkaten.Xboxa sarılıp uyuduğun poz çok güzeldi 
|
| 28 Åžub 2006, 09:20 |
|
 |
|
baba
Samuray
|
resim nasıl koyulur resimli şekilde veya çok kolay şekilde anlatırmısınız
|
| 28 Åžub 2006, 15:50 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
5 Bölümde resim upload edin
bölüm-1: resim alınır
bölüm-2: www.imageshack.us sitesi açılır
bölüm-3: gözat butonuna basarak resim seçilir.
bölüm-4: Host it! düğmesine basılır.
bölüm-5: verilen kodlardan enüstteki alınır ve buraya yapıştırılır.
[marq=right] Döküman: TheScorpion[/marq] [marq=left] Tarih: 28.02.2006[/marq]
Yeterince açıkmı 
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
En son TheScorpion tarafından 28 Şub 2006, 21:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 28 Åžub 2006, 16:42 |
|
 |
|
kefen
Samuray
Kayıt: 21 Ara 2005, 21:14 Mesajlar: 874 Konum: Karanlıktan
|
leventk yazdı: ooo kefen senin grup şekilmiş yaw. sende şekilsin. resimde şekil.
benim resimlere kimse yorum yapmadı nedense. boşunamı şekilden şekle girdim
ayıpsın dostum ben herzaman gıremıyom sayfa goruntulenemıyo bazen bende bu duruma sınırlenıyom  foto lar guzel cılgın olmus 
|
| 28 Åžub 2006, 18:54 |
|
 |
|
baba
Samuray
|
TheScorpion yazdı: 5 Bölümde resim upload edin bölüm-1: resim alınır bölüm-2: www.imagehack.us sitesi açılır bölüm-3: gözat butonuna basarak resim seçilir. bölüm-4: Host it! düğmesine basılır. bölüm-5: verilen kodlardan enüstteki alınır ve buraya yapıştırılır. [marq=right] Döküman: TheScorpion[/marq] [marq=left] Tarih: 28.02.2006[/marq] Yeterince açıkmı 
aç1kta imagehack aç1l1nca sado bilmem ne diye bir_ey ç1k1yor burdada hiç gözat falan yok
|
| 28 Åžub 2006, 20:54 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Evet haklısın. Adresi düzelttim. Bi daha deneyebilirsin.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 28 Åžub 2006, 21:00 |
|
 |
|
kaizar
Siyah KuÅŸak
|
baba yazdı: aç1kta imagehack aç1l1nca sado bilmem ne diye bir_ey ç1k1yor burdada hiç gözat falan yok
Haklısın link yanlış verilmiş;
www.imageshack.us buraya girmen gerek.
|
| 28 Åžub 2006, 21:01 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
ya bu imagehack e nolmuş. doğrumu yazdın onu. sedoparking diye bi site açılıyo.
_________________ PSN: leventk
|
| 28 Åžub 2006, 21:03 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|