|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 05 Tem 2009, 04:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Kimiz Biz [Forum üyelerinin fotoğrafları]
| Yazar |
Mesaj |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Beyler 4. sayfa olduk hala resim sayısı aynı. Utanmayın yaw koyun resimlerinizi. Kızlar yok merak etmeyin. Zaten 3-5 tane bayan üyemiz var onlarda takılmıyoki..
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 14 Eyl 2005, 12:32 |
|
 |
|
LeoNurdo
Kahverengi KuÅŸak
|
evet bu da ben, kameranın foto tuşu çalışmıyo, 1 dklık çekim yaptım, aradan bir görüntüyü koydum  aslında bi de sarışın olduğum bi foto vardı ama, nerdeeee ara ki bulasın. siz buna bakakoyun, ben ötekini arayım.
http://img371.imageshack.us/my.php?image=adsz1od.png
En son LeoNurdo tarafından 14 Eyl 2005, 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
|
| 14 Eyl 2005, 12:56 |
|
 |
|
LeoNurdo
Kahverengi KuÅŸak
|
alahallaaah bende foto x olarak gözüküyo ya sizde nasıl?
|
| 14 Eyl 2005, 12:57 |
|
 |
|
recep24ank
Forum Demirbaşı
|
kardeş gözlüklerle o biçim çıkmışsın yakışıklısın yani sarışın olmasanda olur asaletin yeter
LeoNurdo
|
| 14 Eyl 2005, 13:24 |
|
 |
|
Mithat
Mavi KuÅŸak
Kayıt: 23 Tem 2005, 13:31 Mesajlar: 98 Konum: Gemlik/Bursa
|
bu foto x harbi bilinmeyen kimse bu
|
| 14 Eyl 2005, 18:52 |
|
 |
|
Niorendor
Kahverengi KuÅŸak
|
Puahahha 
|
| 14 Eyl 2005, 19:28 |
|
 |
|
The_HaDeS
Ninja
|
Bende ÅŸettireedim resmi
|
| 14 Eyl 2005, 21:29 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Resimi düzelttim. Hocam sende kofcu değilde çalışkan insan tipi var yaw. Şahsen ben bu kof yüzünden adam gibi bi yer kazanamadım. Her öğlen ve akşam ateride olduğum için.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 14 Eyl 2005, 22:57 |
|
 |
|
The_HaDeS
Ninja
|
Aynen hocam walla haa okuldan çıkardım önce cafeye cs maçı sonra bi ara atariye kofa sonra tekrar cs ye sonra dersaneye geliyodum uyuyodum hahahahah
|
| 15 Eyl 2005, 00:00 |
|
 |
|
Mithat
Mavi KuÅŸak
Kayıt: 23 Tem 2005, 13:31 Mesajlar: 98 Konum: Gemlik/Bursa
|
biz bi aralar kahvaltıdan sonra kof sonra gez gel yine öyle kofu ondan sonra eve dağıl akşam yemeğinin üstüne akşam kofu yapıyoduk ama siz yapmayın bi süre sonra ters tepki yapıyo durduk yere arkadaş sokakta bana saldırıryodu aduket falan atıyodu
|
| 15 Eyl 2005, 11:28 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|