Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:11

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 3. TRfighters Emulatör Oyunları Turnuvası 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı

Post 3. TRfighters Emulatör Oyunları Turnuvası

Image

Sitemizin 2 yıllık geçmişi boyunca (TRfighters adıyla) 2 adet turnuva düzenledik. Şu anda geçmişe oranla çok daha iyi imkanlara sahibiz. En düşük internet bağlantısı 1024 kbps oldu. Net üzerinden emulatör oyunlarını artık daha hızlı ve akıcı bir şekilde oynayabiliyoruz. Bu da yeni bir turnuva için çok iyi bir fırsat demek...

Turnuvanın amacı kesinlikle kimin daha iyi olduğunu kanıtlamak gibi birşey değildir. Daha önceki turnuvalarda da olduğu gibi sadece iyi bir muhabbet ortamı yaratmak arkadaşlıklar kurmaktır. Her ne kadar net bağlantımız hızlansada gerçek atari salonlarındaki akıcılığın aynısını sağlayamayız. Bu yüzden turnuva gerçek atari salonlarındaki kadar gerçek sonuç yakalayamayız.

Genel Bilgiler
Yalnızca 1024 kbps internet bağlantısına ve bir bilgisayara sahip olmanız yeterli. Turnuvada klavye, joystick yada arcade joystick kullanabilirsiniz.

Turnuvaya katılım için formu dolduran herkes rastgele birbiriyle eşleştirilecektir. Eşleşmeler anasayfamızda yayınlanacaktır. Ayrıca katılım formunda belirtilen MSN adreslerine mail yoluyla rakiplerinin MSN adresleri gönderilecektir. Rakipler kendileri, hamachi ve kaillera kurulumlarını yapıp kendi aralarında, belirlenen zaman aralığında, kendi istedikleri zamanda 3 oyun oynayacaklardır. (Kendi isteğinize göre ısınma turları yapabilirsiniz). 3 oyunun 2 sini alan tur atlayacaktır.

Yarı final ve final maçları yetkili tarafından izlenecek ve kaydedilecektir. Yarı final ve final oyunları 5 oyun üzerinden yapılacaktır. 5 oyunun 3ünü alan tur atlayacak ve/veya turnuvanın galibi olacaktır. Final maçları hakkında daha ayrıntılı bilgiyi zamanı geldiğinde msn den vericem.

Bir sonraki cuma gününe (17-24 Ağustos 2007) kadar oyun seçme ve katılım başvurusu süreci devam edecek. 25 Ağustos cumartesiden itibaren rakipler belirlenecek ve turnuvaya başvuru yapanların MSN adreslerine rakiplerinin iletişim bilgileri gönderilecek. 27 Ağustos Pazartesi gününe kadar ilk tur karşılaşmaları bitmiş olacak. Rakiplerine ulaşamayan üyeler bana bildirebilir. Oyunlarına katılmayan üyeler 2 sarı kart cezası (5 sarı kart cezasında banlanır) alacak ve malup sayılacak.

Turnuvada kullanılacak emulatör ve oynanacak oyunlar
Eski turnuvalarda olduğu gibi bu turnuvada tek oyun oynanmayacak. Turnuvada eskiden olduğu gibi M.A.M.E. emulatörü esas alınacak. Mame32k 0.64 versiyonu kullanılacak. Turnuvada oynanacak oyunlarda bu emulatörde düzgün çalışan oyunlar olacak. Oynanacak oyunlar belirlendikten sonra emulatörüyle birlikte kurulmuş olarak indirebileceğiniz linkler verilecektir.

Turnuvada oynanacak oyunlar 4 kategoride olacak. Bunlar: The King of Fighters (1), The King of Fighters (2), Street Fighter, Mortal Kombat

Her kategori için ayrı ayrı oyun seçim anketleri yapılacak. Her kategori için minimum katılım çoğunluğu ( 8 ) sağlanamadığı takdirde o kategori iptal edilecek. Bir kişi birden fazla kategoride oyuna katılabilir. Turnuva Katılım Formunda katılmak istediğiniz kategorileri işaretleyebilirsiniz...

Kategorilerin içeriği şu şekilde;

The King of Fighters (1)
1- The King of Fighters'95
2- The King of Fighters'96
3- The King of Fighters'97
4- The King of Fighters'98

The King of Fighters (2)
1- The King of Fighters'99
2- The King of Fighters 2000
3- The King of Fighters 2001
4- The King of Fighters 2002

Street Fighter
1- Street Fighter II - The World Warrior
2- Street Fighter II - Champion Edition
3- Street Fighter Alpha
4- Street Fighter Alpha II
5- Street Fighter Alpha III

Mortal Kombat
1- Mortal Kombat
2- Mortal Kombat II
3- Mortal Kombat III
4- Ultimate Mortal Kombat III

Online oyun hakkında gerekli bilgiler için bu dökümanı okuyun...

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

Last edited by TheScorpion on 10 Dec 2007, 03:06, edited 16 times in total.

16 Aug 2007, 14:06
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Vay be, böyle bir turnuva yapılırsa süper olacak. Ben katılırım.

16 Aug 2007, 14:11
Profile WWW
Uzman
Uzman

Önerim maçların oynanacağı gün birlikte msn de buluşup o anda oynanmasın. Herkesin aynı anda gelmesi zor.
Diyelim 32 kişi katıldı ve maçlar oynanacak, eşleşenler 2-3 gün içinde başka birinin kuracağı server da oynasın. 2-3 gün içinde eşleştiği kişiyle maç yapmayan direkt elensin.

16 Aug 2007, 14:19
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

16 Aug 2007, 14:27
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

17 Aug 2007, 03:08
Profile WWW
Tasarımcı
Tasarımcı

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

17 Aug 2007, 03:08
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

böyle turnuvalar olması süper ama artık bir dahakine inşallah, bende katılırdım ama ne yazıkki henüz ne hamachi nede kaillera ile deneme yapmadım ayrıca bu oyunların herkese uyan versiyonlarından yok bende.. mame32 'nin son versiyonu kaç ? ve hangi siteden çekebilirim. (site dedim çünkü başka zaman gerekebilir o açıdan)

17 Aug 2007, 07:49
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Ya arkadaşlar sözüm daha çok site sahiplerine.Böyle hamachi değilde orjinal bir server kurulsada buluşmalar orada olsa.Bugün gezerken nette trfighters adlı server gördüm ip'yi alıp girmeye çalıştım olmadı..Şu olayı bir düşünsenizde bizimde girince her zaman bulacağımız bir server'ımız olsa..

17 Aug 2007, 07:54
Profile
Banlandı
Banlandı

*Gercekten muthiş bir organizasyon olmuş başvurular için bile form dolduruyoruz olay budur bea

:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

17 Aug 2007, 08:12
Profile WWW
Ninja
Ninja

Bu arada Street Fighter(2) Adı altında Ex-Ex2 senirisinin oynanmasını öneriyorum nasıl olur?

bu arada biliorsunuz sadece ePsx üzerinden oynanıyor bunlar

Take their last breath.

Silent Night, Bodom Night...

17 Aug 2007, 09:29
Profile WWW
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next