|
It is currently 15 Feb 2012, 16:47
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  1. Tur Eşleşmeleri The King of Fighters'98 Turnuvası için eşleşmeler şöyle: drkemal1982 MSN:drkemalturker@hotmail.com VS leventk MSN:krbbgl@yahoo.com kulege MSN:kulege@gmail.com VS mustilem23 MSN:mustilem23@hotmail.de Metality MSN:izmirvegoztepe@hotmail.com VS kralgoku MSN:kral_aka@hotmail.com KirkLeeHammett MSN:kirkleehammett@gmail.com VS kaiser_breath MSN:pion_got_u@hotmail.com reddbloodd MSN:redd_bloodd@hotmail.com VS lord great MSN:lord_great@hotmail.com dirtyhits MSN:cofee_sekeri.com@hotmail.com VS lotion MSN:nekrases@gmail.com deniz2099 VS cetinadam51 MSN:ralf_clark_@hotmail.com quade MSN:unicornnnn@hotmail.com VS badboy_78_78 MSN:badboy_78_78@hotmail.com TheScorpion MSN:admin@trfighters.com VS erda33 MSN:erda33@hotmail.com papercut MSN:lp.papercut@hotmail.com VS fisher MSN:ali_akar72@hotmail.com Shingo MSN:rooney665@hotmail.com VS josephcool MSN:mert_yikilmaz@hotmail.com Hakero (Turkish Boy) MSN:harunozer86@hotmail.com VS Dawnie MSN:Dawnie_27@hotmail.com K9999_evil MSN:fatihcihan1986@gmail.com VS venoms MSN:venoms79@hotmail.com sblacksnak3 MSN:undisputed_35@hotmail.com VS headbanger MSN:islamicforcee@hotmail.com blacKnight MSN:archenid@yahoo.com VS kamikaze MSN:lanetli_gardiyan@hotmail.com ufuk 14 MSN:aykutsgn@hotmail.com VS mahmutcan MSN:evilmelih@hotmail.com zaktepe MSN:z-aktepe@hotmail.com VS Necrofili MSN:omergok@msn.com bakumatsu MSN:ryu_shoryuken@hotmail.com VS shadowolf MSN:shadoww@w.cn venom MSN:racervenom@gmail.com VS tarkan1985 MSN:tarkan_1985@msn.com MARASAL MSN:hard3st@hotmail.com VS himes MSN:kral_mc_semih@hotmail.com The King of Fighters 2002 Turnuvası için eşleşmeler şöyle: erda33 MSN:erda33@hotmail.com VS venom MSN:racervenom@gmail.comdrkemal1982 MSN:drkemalturker@hotmail.com VS K9999_evil MSN:fatihcihan1986@gmail.commahmutcan MSN:evilmelih@hotmail.com VS taiiifunn MSN:korna7@hotmail.comhimes MSN:kral_mc_semih@hotmail.com VS sblacksnak3 MSN:undisputed_35@hotmail.comkulege MSN:kulege@gmail.com VS hakanson MSN:jackal_25_1903@hotmail.comvenoms MSN:venoms79@hotmail.com VS vandetta00 MSN:al_capone_00@hotmail.comquade MSN:unicornnnn@hotmail.com VS KirkLeeHammett MSN:kirkleehammett@gmail.comtarikars11 MSN:trik_ars.1@hotmail.com VS Shingo MSN:rooney665@hotmail.comKenX MSN:buraqx@msn.com VS Scofield MSN:plus2deed@hotmail.co.ukkulege MSN:kulege@gmail.com VS bakumatsu MSN:ryu_shoryuken@hotmail.comowusuabeiye MSN:pylades-grinch@hotmail.com VS lotion MSN:nekrases@gmail.comDawnie MSN:Dawnie_27@hotmail.com VS shadowolf MSN:shadoww@w.cnlord great MSN:lord_great@hotmail.com VS badboy_78_78 MSN:badboy_78_78@hotmail.comkaiser_breath MSN:pion_got_u@hotmail.com VS dead man MSN:mts.snake@hotmail.comjosephcool MSN:mert_yikilmaz@hotmail.com VS ufuk 14 MSN:aykutsgn@hotmail.comkralgoku MSN:kral_aka@hotmail.com VS MARASAL MSN:hard3st@hotmail.comtarkan1985 MSN:tarkan_1985@msn.com The King of Fighters 2002: http://rapidshare.com/files/51078668/Mame32k0.64-Kof2002.rar Street Fighter Alpha 3 Turnuvası için eşleşmeler şöyle:tarkan1985 MSN:tarkan_1985@msn.com VS immortal__24 MSN:immortal__24@hotmail.comsuperboy MSN:superboy68@hotmail.com VS KirkLeeHammett MSN:kirkleehammett@gmail.comemre_ryu MSN:emre_ryu@hotmail.com VS drkemal1982 MSN:drkemalturker@hotmail.comSpetsnaz MSN:crazy_ervin@hotmail.com VS Kae-Nu MSN:kanu340_@hotmail.comfisher MSN:ali_akar72@hotmail.com VS lotion MSN:nekrases@gmail.comsilver24 MSN:wolvie_ogz@hotmail.com VS ERIC DRAVEN MSN:seguardopt@hotmail.comshadowolf MSN:shadoww@w.cn VS benredkid MSN:yusuf_ewo@hotmail.comvandetta00 MSN:al_capone_00@hotmail.com VS lord great MSN:lord_great@hotmail.commustilem23 MSN:mustilem23@hotmail.de VS noobsaibot23 MSN:hakki_engin@hotmail.combadboy_78_78 MSN:badboy_78_78@hotmail.com VS venoms MSN:#venoms79@hotmail.comstawn39 MSN:stawn39@hotmail.com VS m0821-0821 MSN:#m0821-0821@hotmail.comkod.08 MSN:taha-akdeniz@hotmail.com VS ati003 MSN:atillax_03@hotmail.comhimes MSN:kral_mc_semih@hotmail.com VS cankaya MSN:cankaya707@hotmail.comjosephcool MSN:mert_yikilmaz@hotmail.com VS bozkurt1433 MSN:kadir_inanmaz_inanmaz@hotmail.comdeniz2099 VS killerhope77 MSN:umut813@hotmail.comSFhastasi MSN:spurs99357@hotmail.com VS muratcob MSN:#muratcob@hotmail.comCeppo MSN:recepkarlidag@hotmail.com VS ulas123 MSN:uf_ozdemir@hotmail.comMARASAL MSN:hard3st@hotmail.com VS haita MSN:reddick_53@hotmail.comufuk 14 MSN:aykutsgn@hotmail.com VS OKAN TAŞÇI MSN:okn_53_857@hotmail.comShingo MSN:rooney665@hotmail.com VS kralgoku MSN:kral_aka@hotmail.comimmortals MSN:alican_kurt_6@hotmail.com VS UnSeeN MSN:crazy_night193@hotmail.comabdullah--sevencan MSN:freeman1977@mynet.com VS efsane_karakule MSN:dj.meto@hotmail.comkerdem MSN:claw813@hotmail.com VS huldpower MSN:kkaya1453@hotmail.combakumatsu MSN:ryu_shoryuken@hotmail.com VS senerizm MSN:byy_karizma1@hotmail.commetorik MSN:merihtalay@hotmail.com VS Hakero (Turkish Boy) MSN:harunozer86@hotmail.comRENO RAINES MSN:renorainestr@hotmail.com VS mahmutcan MSN:evilmelih@hotmail.comStreet Fighter Alpha III indirmek için tıklayınız: http://rapidshare.com/files/50059437/Mame32k0.64-Street_Fighter_Alpha3.rar Ultimate Mortal Kombat 3 Turnuvası için eşleşmeler şöyle:venoms MSN:venoms79@hotmail.com VS retiaryus MSN:retiaryus@hotmail.combenredkid MSN:yusuf_ewo@hotmail.com VS immortal__24 MSN:immortal__24@hotmail.comhaita MSN:reddick_53@hotmail.com VS bozkurt1433 MSN:kadir_inanmaz_inanmaz@hotmail.comhimes MSN:kral_mc_semih@hotmail.com VS shadowolf MSN:shadoww@w.cnlord great MSN:lord_great@hotmail.com VS aykuteem MSN:aykut_shinoda40@hotmail.comjosephcool MSN:mert_yikilmaz@hotmail.com VS venom MSN:racervenom@gmail.commahmutcan MSN:evilmelih@hotmail.com VS serhat MSN:cemce_1616@hotmail.comdrkemal1982 MSN:drkemalturker@hotmail.com VS badboy_78_78 MSN:badboy_78_78@hotmail.comhaita MSN:reddick_53@hotmail.com VS Metality MSN:izmirvegoztepe@hotmail.comnoobsaibot23 MSN:hakki_engin@hotmail.com VS fuuurrkan MSN:fuuurrkan@hotmail.comSub-zero-buz MSN:duman_totti_roma@hotmail.com VS RENO RAINES MSN:renorainestr@hotmail.comyaso85 MSN:devil_yasin85@hotmail.com VS abdullah--sevencan MSN:freeman1977@mynet.comayprensi MSN:hasankavak47@hotmail.com VS KirkLeeHammett MSN:kirkleehammett@gmail.comLunaticYsf MSN:residentevil_3420@hotmail.com VS papercut MSN:lp.papercut@hotmail.comUltimate Mortal Kombat III indirmek için tıklayınız: http://rapidshare.com/files/50058581/Mame32k0.64-Ultimate_Mortal_Kombat3.rar Bundan sonra ne olacak: Herkes rakibini ve rakibinin msn adresini listede görüyor. MSN yolula iletişim kurabilirsiniz. MSN adresine bir mail yollayarak iletişim kurabilir ve belirli bir saatte buluşup maçlarınızı yapabilirseniz. Sonucu bana msn yada mail yoluyla iletiniz. 2 gün içinde rakibinize ulaşamazsanız mail yoluyla bana bildirin. Gerekeni ben yaparım. Turnuva başvuru forumda online oyun için destek isteyen arkadaşlar, destek istemeyen arkadaşlarla eşleştirildi. Rakibinizden destek alabilirsiniz. Bilenler bilmeyenlere anlatsın :) Online oyunda sorun yaşayan bana mail yada MSN yoluyla ulaşabilir. Eşleştirmeler nasıl yapıldı: Bir javascript programına liste aktarıldı. Her defasında listesen farklı isimler seçen bir script. Verdiği isimler sırayla eşleştirildi. Bu eşleştirmeler 1. tur maçlarıdır. 1. tur maçları 27 Ağustos pazartesi gününe kadar tamamlanmış olmalıdır. Maçlarına gelmeyen üyeler 2 sarı kart cezası alırlar. Üye birden fazla turnuvaya katılmış ise her turnuva için sarı kart prosedürü tekrar uygulanır... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 29 Aug 2007, 00:10, edited 6 times in total.
| | 23 Aug 2007, 01:31 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Eşleştirmeler tamamlandı... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 23 Aug 2007, 02:57 | |  | | Metality Uzman Joined: 24 Jul 2005, 18:48 Posts: 369 | Hayırlı olsun.
@haita umk3 için özel mesaj attım ve msn ye ekledim. Bekliyorum.
@kralgoku kof 98 için özel mesaj attım ve msn ye ekledim. Bekliyorum. _________________ http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com
| | 23 Aug 2007, 03:11 | |  | | visitor Kahverengi Kuşak Joined: 24 Jan 2006, 16:06 Posts: 152 | @kaiser_breath eklemişsin beni uyari mesajin geldi musait bi ara doversin :)
@quade aynen listemdesin musait bi ara dovebilirsin :)
@superboy Ekledim dostum seni bekliyorum.
@ayprensi ekledim dostum bekliyorum.
eşleştigim kişiler ne zaman musait olduklarını söylerlerse kendimi ona göre ayarlayabilirim teşekkürler bol şanslar...
| | 23 Aug 2007, 08:02 | |  | | kamikaze Moderator Joined: 17 Dec 2006, 19:42 Posts: 1681 Location: Bursa | aman allahım turnuvada karşıma kim gelmiş  blacKnight  _________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
| | 23 Aug 2007, 09:35 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Listede hata olabiliyor. Hata görenler bana iletsin lütfen... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 23 Aug 2007, 12:16 | |  | | Hakero (Turkish Boy) Kahverengi Kuşak Joined: 10 May 2007, 20:56 Posts: 240 Location: fethiye | TheScorpion kardeş şimdi rakibimizle oynadığımız 3 maçın 2 sini alarak yendik , sonucu burayamı yazacaz işte ben yendim falan diye... ?
| | 23 Aug 2007, 12:44 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Burayada yazabilirsin özel mesajda olur farketmez. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 23 Aug 2007, 13:18 | |  | | mustilem23 Siyah Kuşak Joined: 07 Feb 2007, 21:08 Posts: 353 | ben anlamadım sımdı 3 mac mı yapılacak kısıler arasında 3 macın ıkısını alan yendı oluyomu yanı yada bı mac yapılcak kım yenerse su konuya aga bı acıklık getırebılırmısın
| | 23 Aug 2007, 18:58 | |  | | visitor Kahverengi Kuşak Joined: 24 Jan 2006, 16:06 Posts: 152 | bir aciklik iyi olurdu bide umk3 icin diger oyunlara gore hizli ve tek adam yerine 2on2 kombat 4player secilebilir mi acaba oylede diger oyunlara gore biraz daha adil bir karşilaşma olurdu @TheScorpion onayını bekliyorum
| | 23 Aug 2007, 19:00 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|