|
It is currently 15 Feb 2012, 19:04
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  2. Tur eşleşmeleri [font=Arial]The King of Fighters'98 Turnuvası için 2. tur eşleşmeler şöyle:[/font]
TheScorpion [font=Arial]VS[/font] Hakero (Turkish Boy) sblacksnak3 [font=Arial]VS[/font] quade Metality [font=Arial]VS[/font] deniz2099 kaiser_breath [font=Arial]VS[/font] mahmutcan venom [font=Arial]VS[/font] MARASAL Necrofili [font=Arial]VS[/font] lord great leventk [font=Arial]VS[/font] mustilem23 Shadowolf
[font=Arial]The King of Fighters 2002 Turnuvası için 2. tur eşleşmeler şöyle:[/font]
dead man [font=Arial]VS[/font] Scofield sblacksnak3 [font=Arial]VS[/font] erda33 KirkLeeHammett [font=Arial]VS[/font] taiiifunn MARASAL [font=Arial]VS[/font] lord great owusuabeiye [font=Arial]VS[/font] Shadowolf ufuk 14
[font=Arial]Street Fighter Alpha 3 Turnuvası için 2. tur eşleşmeler şöyle:[/font]
mustilem23 [font=Arial]VS[/font] RENO RAINES josephcool [font=Arial]VS[/font] killerhope77 SFhastasi [font=Arial]VS[/font] silver24 kirkleehammett [font=Arial]VS[/font] lord great mahmutcan [font=Arial]VS[/font] Hakero (Turkish Boy) ati003 [font=Arial]VS[/font] MARASAL cankaya [font=Arial]VS[/font] ufuk 14 kralgoku [font=Arial]VS[/font] Shadowolf
[font=Arial]Ultimate Mortal Kombat 3 Turnuvası için 2. tur eşleşmeler şöyle:[/font]
mahmutcan [font=Arial]VS[/font] venom himes [font=Arial]VS[/font] KirkLeeHammett RENO RAINES [font=Arial]VS[/font] noobsaibot23 Metality [font=Arial]VS[/font] LunaticYsf lord great [font=Arial]VS[/font] retiaryus
Kayıt yaptıranların yarısından fazlası maçlarına gelmedikleri için liste bu kadar küçüldü maalesef. Msn adreslerini tekrar yazmaya gerek duymadım. Diğer başlıkta ve 1. tur için gönderilen maillerde kullanıcı adı yanında MSN adresleri yer alıyor.
Belirli bir tarih aralığı koymuyorum ama önümüzdeki pazartesiden önce bütün maçların yapılmış olması iyi olur.
Lütfen maçların sonucunu bu başlıkta belirtin. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 03 Sep 2007, 01:24, edited 6 times in total.
| | 28 Aug 2007, 22:22 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Listede yanlışlık olduğunu düşünenler lütfen söylesin yani 2. turda olması gerektiğini düşünüpte listede olmayanlar.. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 29 Aug 2007, 00:39 | |  | | noobsaibot23 Siyah Kuşak Joined: 07 Jun 2007, 00:54 Posts: 435 | hadi hayırlı olsun. umk3 turnuvasında retiaryus atlanmış haliba. yoksa benmi yalnış görüyom.
| | 29 Aug 2007, 10:06 | |  | | sblacksnak3 Yeşil Kuşak Joined: 22 Nov 2006, 18:13 Posts: 40 | scorpion rakiplerimin msn lerini nasıl bulucam ?
| | 29 Aug 2007, 11:33 | |  | | retiaryus Beyaz Kuşak Joined: 09 Aug 2007, 19:54 Posts: 24 | evet benim ismim yok umk3 de. sanırım unutulmus. :)
| | 29 Aug 2007, 11:37 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | @retiaryus ekledim.
Rakibinizin msn lerini bu başlıkta öğrenebilirsiniz: http://www.trfighters.net/forum/1-tur-e ... 13628.html _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 29 Aug 2007, 12:46 | |  | | sblacksnak3 YeÅŸil KuÅŸak Joined: 22 Nov 2006, 18:13 Posts: 40 |
| | 29 Aug 2007, 14:42 | |  | | visitor Kahverengi Kuşak Joined: 24 Jan 2006, 16:06 Posts: 152 | @taiiifunn [kof2002] arkadasimiz ile olan macı oynadık dostluk gelip geldi bende kazandım :)
@lord great [sfa3] macı kazandım cekişmeli idi diger maclarında başarılar dilerim.
@himes [umk3] macı kazandım diger maclarinda basarilar dilerim
Oynadıgım maclar zevkliydi arkadaslari tebrik ederim kısaca yaptıgım 3 macıda aldım hamachi ve emulator bilen arkadaslarla oynamak zevkli oluyor teşekkürler.
| | 29 Aug 2007, 14:43 | |  | | deniz2099 Kara Kuşak Joined: 10 May 2006, 23:00 Posts: 699 | Metality ile kapışacağım. Wow.
| | 29 Aug 2007, 15:30 | |  | | ufuk 14 Kahverengi Kuşak Joined: 07 Apr 2007, 13:48 Posts: 214 | Ben kof 2002 ve sfa3te rakipsizdim, gelmediler msne o kadar çabaladım. Onların yüzünden ben mi elendim şimdi? 
| | 29 Aug 2007, 15:52 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|