[font=Arial]The King of Fighters'98 Turnuvası için 3. tur (Çeyrek Final) eşleşmeler şöyle:[/font]
TheScorpion [font=Arial]VS[/font] Metality
sblacksnak3 [font=Arial]VS[/font] lord great
mahmutcan [font=Arial]VS[/font] MARASAL
mustilem23 [font=Arial]VS[/font] Shadowolf
[font=Arial]The King of Fighters 2002 Turnuvası için 3. tur (Yarı Final) eşleşmeler şöyle:[/font]
Scofield [font=Arial]VS[/font] MARASAL
erda33 [font=Arial]VS[/font] ufuk 14
KirkLeeHammett [font=Arial]VS[/font] Shadowolf
[font=Arial]Street Fighter Alpha 3 Turnuvası için 2. tur (Çeyrek Final) eşleşmeler şöyle:[/font]
mustilem23 [font=Arial]VS[/font] Hakero (Turkish Boy)
silver24 [font=Arial]VS[/font] kirkleehammett
MARASAL [font=Arial]VS[/font] ufuk 14
kralgoku [font=Arial]VS[/font] killerhope77
[font=Arial]Ultimate Mortal Kombat 3 Turnuvası için 2. tur (Yarı Final) eşleşmeler şöyle:[/font]
venom [font=Arial]VS[/font] noobsaibot23
KirkLeeHammett [font=Arial]VS[/font] retiaryus
Metality
Kof2002 ve Ultimate MK3 oyunları yarı final niteliği taşıdığı için 5er maç üzerinden benim serverım üzerinde oynanacak. Böylece maçı kaydedebilecem. Bu oyunlar için kendi aranızda bir saat belirleyip bana bildirin o saatte MSN de online olmaya çalışırım.
Kof98 ve SF Alpha3 oyunları diğer turlarda olduğu gibi 3er maç üzerinden oynanacak. 3 maçın 2sini alan tur atlıyor.
Herkese iyi eÄŸlenceler...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran