|
It is currently 15 Feb 2012, 15:42
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: Ana Hikaye Arkadaşım Güzel Paylaşım Fakat Sen Bu Yazıyı ne Zaman Koydun Buraya Sorması Ayıptır ? Ayrıca Sanırım Bu Hikayeyi Sen Yazmamışsın yada Çevirmemişsin Türkçe'ye Biryerlerden Almışsın Derleme Derken Onu Kastediyorsun Sanırım _________________
| | 17 Jun 2008, 21:00 | |  | | leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük |  Re: Ana Hikaye Bu başlık bu bölümün ilk konu başlığıdır. Derleme dememin nedeni hikayeyi uydurmuşum gibi anlaşılmaması ve bir çok ingilizce metinden çevirerek yapmamdır. Bu çeviri tamamiyle bana aittir. Hatta Tekken hikaye kısmında açtığım başlıklardaki çevirilerde bana aittir. Bu bölümde hiç bir alıntı yoktur. Diğer sitelerde bu hikayeyi görürseniz buradan alıntı veya çalıntıdır. Birden çok ingilizce metinden aldım derken Tekken 1, Tekken 2, Tekken 3, Tekken 4, Tekken 5, Tekken 6 ana hikaye metinlerini ve her karakterin her serideki kendine özgü hikayesini kast ettim. Bazı arkadaşlar yanlış anlayıp bu hususu başka başlıklarda malzeme yapmış  . Her karakterin her serideki orjinal hikayesini ve onun ana hikayesini inceleyerek bu çeviriyi yaptım. Açıklama yapmaktanda yoruldum.. _________________ PSN: leventk
| | 17 Jun 2008, 22:04 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: Ana Hikaye Şu Açıdan Sordum Konu içindeki Yazıları Aratınca Ocak 2008 Tarihli Aynı Yazıyı Başka Bir Sitede Buldum O Yüzden Yazının Tarihi İle İlgilendim Hatta Aynı Sitedeki Tekken Karakterlerinin Birbirleriyle Olan Bağları Şeklindeki Resminde Bu Foruma Oradan Aktarıldığı Tarih İle Sabit _________________
| | 18 Jun 2008, 00:16 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Ana Hikaye sitenin adını alalım bizde bakalım, ole tek bakmakla olmaz  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 18 Jun 2008, 02:35 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: Ana Hikaye Böle Bir Site Olmadığınımı İma Ediyosun Sitenin Adını Alalım Derken :) _________________
| | 18 Jun 2008, 08:23 | |  | | leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük |  Re: Ana Hikaye E ben yazımı 13 Kasım 2007'de yazmışım. Diğer sitelerdekiler benim ilk yazdığım hali. Ben Tekken 2 sonuna kadar olan kısmını anlam bozukluğu nedeniyle düzelttim. _________________ PSN: leventk
| | 18 Jun 2008, 08:23 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: Ana Hikaye Eğer Öle İse Sorun Yok Çalışmaların İçin Teşekkürler Dilemek Düşer Bize :) _________________
| | 18 Jun 2008, 08:25 | |  | | leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük |  Re: Ana Hikaye Ya zaten sorun yok, ben kendimi biliyorum. Hikayeyi bana ait ve o tarihtende çok önce hazırladım. Laf çok başka yere geldi. turkeyif.com, oyuncehennemi.com, regamers.com gibi sitelerde kendi paylaşımıymış gibi bu hikayeyi yayınlayanları tekrar kınıyorum.  _________________ PSN: leventk
| | 18 Jun 2008, 08:36 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Ana Hikaye poison bakıyorumda bir cok konuda b*k atma telaşı içindesin konuya yada konu sahibine. Sana sitenin adını ver dedim sense divan edebiyatı yapıyorsun, cogu ünlü forum sitesininin (yabancı türk farketmez) adminlerini tanırım ve ordan konunun açılıs tarihini gozukmuyorsa bile ogrenmem zor olmaz benim için  su sitelerin adını verde biraz geezelim diyorrum, son olarakta anti-davranıslarını kınıyorum _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 18 Jun 2008, 14:21 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: Ana Hikaye İlk Olarak Ağzına Divan Edebiyatı Gibi Sözleri Alıpta Kenar Mahalle Abisi Gibi B... ( Sen Ne Dediğini Bilirsin ) Sözleride Bünyende Barındırman Beni Şaşırtmadı. Kültür Bakkaldan Alınmıyor Eski Alışkanlıklarda Kolay Kolay Bırakılmıyor Sende Bunun Örneklerini Görebiliyorum Kimseye de Bok Attığım Yok Ben Efendi Gibi Tarihinide Vererek Sordum Ayrıca Leventk Arkadaşımız Benim Sorumu Cevapladı Senin Neden Bu Kadar Ateşin Yükseldi Anlayamadım Eğer Bu Şekilde Terbiyeni Bozacaksan Bir Daha Bana Cevap Mahiyetinde Yazı Yazmamanı Rica Ediyorum İmza : Bayan Rp ( Role Play :) ) i Yapan Erkek Oyuncu :) Sitenin Adresi : http://tekken-indir.blogspot.com/ _________________
| | 18 Jun 2008, 19:08 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|