Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:01

Search this topic:
Go to page 1, 2  Next
 Ogre (God of Fighting) 
Author Message
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Post Ogre (God of Fighting)
Image
Efsaneye göre Ogre dış uzaydan dünyaya bırakılmış bir savaş silahıdır, ancak bu bir efsanedir, diğer bir efsaneye göre azteclerin tanrılarından biri olduğuna inanılır. Ogre konuşur ancak dili anlaşılmamaktadır. Ogre insanların gücünü sezebilmektedir ve güçlü insanları aramaktadır. Devil'i yenen Jun'u da bu şekilde bulur ve öldürür. Jin annesinin daha önce tembihlemesi üzerine kaçarak Heihachiye sığınır. Ogre aynı zamanda Tekwando ustası Baek'e de saldırır, Baek'in önce öldüğü düşünülür ancak askeri bir hastanede ortaya çıkar. Tekken 2 deki King yani ilk King'de Ogre tarafından öldürülür. Heihachi Ogre'nin gücü hissedebildiğini anladığından dolayı Tekken 3 tunuvasını düzenler ve bu şekilde Ogre'yi ortaya çıkarır. Ogre turnuva sırasında Poul ile dövüşür, poul Ogre'yi yener. Poul turnuvayı kazandığı düşüncesiyle oradan ayrılır. Ancak Ogre True Ogre halinde tekrar canlanır. True Ogre ile Jin Kazama dövüşür, True Ogre'yi yener ve böylelikle annesi Jun Kazama'nın intikamını alır. Ayrıca Ogre'nin bazı hareketleri Kunimutsu'nun hareketleridir. Bu nedenle Kunimitsu'nunda Ogre tarafından öldürülmüş olabileceği söylenir ancak bu kesin değil.

01 Dec 2007, 00:35
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

03 Dec 2007, 12:36
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

güzel olmuş. :-)

03 Dec 2007, 12:42
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Hareket olayı çok doğru, ogrenin geriye doğru takla atıp sonra koşarak ileri yumruk vurması Jun'un hareketi, omuz atması kingin hareketi, havadan üçlü tekmesi baek'in üçlü tekmesi, yılan kolunun sağa doğru korumaya keserek vurmasu kunimutsunun hareketi. korumayı kesmesi kunimutsunun elindeki bıçağa gönderme oluyor galiba

04 Dec 2007, 09:34
Profile
Ninja
Ninja

İnanamıyorum... Kunimitsu o onlar kadar güçlü müymüş? Off, Kunimitsumu güçsüz zannederdim ben. Kunimitsu'yu da Ogre öldürdü demek ki. Hep bahsediliyor Ogre hareketini almış Kunimitsu'nun diye. Nasıl almış? Bir de tam tamına Kunimitsu'nun hangi hareketlerini aldığını söylerseniz çok sevinirim. Herhalde bir "İleri, İleri, Boşluk, Üçgen"i almış dedi "master_kazama" başka yok mu? Jun'unkini de almış. "Üst+İleri+HP+HK" yapınca da King'in hareketini yapıyor Ogre. Doğru, Ogre Alt'a basılı tutup X yapınca Baek'in hareketini yapıyordu. Hatta Tekken 2'de oynarken aaa Ogre'nin hareketi demiştim. Kunimitsu'nun hangi hareketlerini aldı o lazım bana. Bu arada Ogre ve Yoshimitsu'dan iğrenmeye başladım. Kunimitsu ile uğraşıyorlar. :x :-x :twisted:

Düzenleme: Bir şey daha söylemek istiyorum. Kunimitsu'nun sadece hareketinin bir tanesini almış galiba. O da "Geri+Üçgen". True Ogre'yi de araştırıyorum. Bu arada Ogre'de Wang ve Anna'nın hareketleri de var, onlara da mı saldırmış?

True Ogre'de de aynı hareket var. O da "İleri, İleri, Boşluk, Üçgen" olarak yapılıyor. Herhalde "İleri+Alt+X+O" ile de Kunimitsu'nun yerden ayak ile dönmesini yapmaya çalışıyor, ama az yapabiliyor. İşi çözdük. :D

15 Dec 2007, 01:28
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

27 Jan 2008, 21:10
Profile WWW
Acemi
Acemi

tekken 2 de olup tekken 3 de olmayan karakterlern hareketleri.......
arkadaÅŸlara eklenti olarak lee ve bruce nin mesela.......
king e ait sanılan omuz hareketi de aslında armor king e ait olan harekettir
zaten yapılış şekli armor kingle aynıdır.(king de farklı tuşlarla yapılır)
bilindiÄŸi gibi armor king de tekken 3 de yoktur.....
sanırım bi anna tekken 3 de war ama anna da tekken 3 ün arcade (ateri salonlarında ki) versiyonlarında yoktur.
psx de anna wardır....

07 Mar 2008, 07:57
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: Ogre (God of Fighting)
kunimitsu olayı doğru olabilir

Image
Image
Image

Mugen Origins için tıkla
Mortal Kombat M-Kast için tıkla
Street Fighter Mugen Edition 2008 İçin Tıkla
Super Street Fighter 2 Turbo HD İçin Tıkla

10 Jul 2008, 23:22
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

emeğine sağlık güzel paylaşım yapmışsın :smile:

Dragon Ball Kai [DirtyDragon Fansub]
Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla

Image

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

01 Jan 2009, 18:47
Profile WWW
Dikkatlice inceleyince fark etmişsinizdir. Tekken'nin kurucuları tam bi deha. Bune be. milyonlarca insan girip çıkıo. Her biri diğeriyle bişi yaşamış falan filan. Adamda yıkılmıyo. Bi soru daha siz kaç yaşınızdasınız ve heralde erkeksiniz. Kendimi burde yalnız hissetmek kötü :(:( ( Ben kızım ve 5. sınıfa gidiyorum 3 yaşında oynamaya başladım :):)) Bende hep Ogre ne yaaa diodum meğer bu gerizekamış. Kopyacı aptal Ogre)

30 Apr 2009, 19:46
Post new topic Reply to topic   [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next