Zaman: 15 Mar 2010, 09:35

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
 Steve 
Yazar Mesaj
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Mesaj Steve
Tekken 2 de başarılı olamayan Nina Heihachi tarafından uyutulmuştu. Uyutulduğu süre boyunca çeşitli deneylerde kullanıldı ve biyolojik oğlu oldu. Steve'in nasıl yetiştiği belli değil ama başarılı bir boksör. Bir gün bir mafya tarafından Steve'in kaybetmesi gereken bir dövüş organize edilir. Ancak Steve anlaşmaya uymaz ve maçı kazanır. Bu mafya peşine takılır, Steve onlarda kaçar ve bu olaylar esnasında Tekken 4 turnuvasını öğrenir. Sürekli olarak ailesini araştıran Steve bu turnuvayada ailesi hakkında bir ipucu bulabileceği düşüncesiyle katılır. Başarılı olamaz ancak Nina'nın annesi olduğunu öğrenir. Tekken 5'e Mishima Zaibatsu'yu yok etmek için girer. Çünkü Steve kendisinin bir deney ürünü olduğunuda öğrenir ve Mishima Zaibatsu bir daha benim gibi bir canavar yapamaycak diye yemin eder. Tekken 5 de bu niyetinde başarılıda olur. Mishima Zabibatsu'nun Nina'nın uyutulmasını gerçekleştiren araştırma grubunu darma dağın eder. Tekken 6'ya davet üzerine katılır.

01 Ara 2007, 01:11
Bu mesajı bildir
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Mesaj Re: Steve
Tekken 6 Hikayesi:

Steve Fox,Mishima Zaibatsu araştırma merkezini yok ettiğinde uzun zamandır içindeki sıkıntıyı gidermişti.

Steve,tekrar boks dünyasına dönmeye niyetliydi ama patlak veren savaş yüzünden pek çok boks turnuvası da iptal olmuştu.Ringlere aşıkolan Steve işini ve şehvetini büyük ölçüde yitirip depresyona girdi.

Kısa süre sonra Marshall Law ve Paul Phoenix'ten beraber antreman teklifi aldı.Steve,dövüş sanatlarında kendini geliştirmenin bokstan daha cazip geldiğini fark edip teklifi kabul etti.

04 May 2008, 20:42
Bu mesajı bildir
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Aman sakın, Steve'in Law'dan ders aldığını düşünemiyorum, Steve'in zaten gıcık bir sitili var. law dersen ondan da gıcık. Birbirlerinden birşeyler öğrenirlerse yandığımızın resmidir. :D

12 May 2008, 12:26
Bu mesajı bildir
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Aman sakın, Steve'in Law'dan ders aldığını düşünemiyorum, Steve'in zaten gıcık bir sitili var. law dersen ondan da gıcık. Birbirlerinden birşeyler öğrenirlerse yandığımızın resmidir. :D

12 May 2008, 12:26
Bu mesajı bildir
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Gidişat öyle walla ben steve i seviyordum öyle,baya bir garip olucak galiba yeni serilerde

20 May 2008, 12:40
Bu mesajı bildir
Ninja
Ninja
Kullanıcı avatarı

valla düşünemiyorum steve in law gibi hareket etmesini. bide law gibi kiyafetleri olursa o zaman ben tekken 6 yı nasıl oynicam ki bu gülme kriziyle oynayamam ki :D

Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla
Naruto Shippuuden TrAltyazılı Bölümler İçin Tıkla

Resim

Resim Resim
Resim Resim
Resim Resim
Resim Resim

01 Oca 2009, 17:52
Bu mesajı bildir
Profil WWW
Steve zaten bir tek düştükten sonra tekme atabiliyor o yüzden onunla dövüşmek çok zor bi aralar seviyordum da artık o kadar değil yalnız bizim sınıftaki Oğuz'a benziyor! Bu arada ne alakaysa, Jun'a acıyorum Kazuya'yı zaten hiç sevmiyorum! Sanki başka adam yok Kazuya'dan bir çocuk! :x

19 Åžub 2009, 00:37
Bu mesajı bildir
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Öyle deme, Jun ve Kazuya çocukluk arkadaşı. Kazuya çoukluğunda iyi bir insandı. Böyle değildi, yaşarken oldu. Bu arada neden bir üyelik alıp yorumlarını o şekilde yapmıyosun. Tamamlayamadığımız hikayelerde bize yardım edersin.

19 Åžub 2009, 08:49
Bu mesajı bildir
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Kazuya Mishima kötü bir çocuk olarak doğmadı.Babası Heihachi Mishima tarafından 5 yaşında zayıf bir çocuk olduğu gerekçesiyle uçurumdan atıldı.Ölmek üzereyken şeytanla anlaştı ve ruhunu ona sattı.Bu sayede ölümden kurtuldu.Bundan sonra devil geni ona hakim olmaya başladı.Ya sözün özü Kazuya kötü değil aslında.İçinde bir intikam duygusu var.

24 Mar 2009, 02:59
Bu mesajı bildir
STEVE ÇOK EZİK LA TEKMESİ 1 TANE WAR EN İYİ ASUKA

27 Mar 2009, 17:01
Bu mesajı bildir
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 11 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Hızlı cevap

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion