aramızda her kelimesinin bas harfini büyük yazacak kadar üstten bakan biri oldugunu bilmiyordum kusura bakma. Her kelimenin sonunda noktayı koyarım ilişme bana mı diyorsun ? Frekanslar uymadı senle baştan......Sana iyi forumlar!
Bu arada verdigin site 2008 de kurulmus zaten konuya deginmiyorum bile (hadi degineyim konu "Manyek tarafından 19.Oca.2008 tarihinde 07:19 saatinde gönderilmiş"), levent bu konuyu hazırlarken beraberdikte ondan bazı konularda. hatta saatlerce kafa yormustuk hem çeviride hemde olasılıklarda..... ateşim çıkıyor olabilir diyor içimdeki ses bu yüzden
Bir fikir arkasında gidiyorsan once arastır karsıyı töhmet altında bırakmadan once.............
abi ben bişey sormak istiyorum bu mishimaların lanetli kanı yani jinpachi kazuya ve jin'i devil yapan kan heinachi'de neden bi etki yaratmıyo? eksik veya yanlış bildiğim biyer mi var hikayede?
devilin etkisi kazuyayla başladı. Heihachinin bununla bir ilgisi yok. zatı hikayeyi okusan anlardın. jinpachi üst soydan onun şeytaniliği için jinpachinin hikayesini araştırmak ilazım.
_________________ PSN: leventk
Pts Tem 14, 2008 10:37 am
angryangel_L
Ninja
Re: Ana Hikaye
tamam abi hikayeyi okumuştum ama kaçırmışım heralde sağolasın...
_________________ EVIL INSIDE
Pts Tem 14, 2008 3:51 pm
angryangel_L
Ninja
kardeş ben biraz okudum anladığım kadarıyla jinpachi de de devil geni var ama heihachi de olmamasının sebebi heihachi'nin jinpachi'nin kızı kazuma mishimayla evlenmesi yani kazuyanın devil geni kazumadan geliyo...
pardon abi yaa çeviride hata yapmışım sen söyleyince emin olmak için tekrar baktım kazume (heihachinin karısı) için jinpachi nin kanunen kızı yazıyormuş ben kanunen kısmını es geçmişim o yüzden heihachi'yi jinpachi nin kanunen oğlu yani damadı sandım kusura bakma tekrar okyunca düzeldi şimdi...
ps1 de tekken 3 golden leon adlı oyunda karakter listesinde görünmeyen boks eldivenli küçük bir dinazor kertenkele karışımı bişi var adı gon bunun hikayesi veya hakkında küçük bir bilgi falkan var mı
Pzr Tem 27, 2008 1:37 am
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: Cum Mar 16, 2007 11:04 pm İleti: 2148 Konum: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Gon adlı karakter, Tekken'in resmî bir karakteri değildir arkadaşım. Bir Japon Manga karakteridir Gon. Tekken yapımcıları da bunu çok sevmişler sanırım, almışlar Tekken 3'e; eğlence olsun diye.
Pzr Tem 27, 2008 1:59 am
zombellek
Beyaz KuÅŸak
tekken serilerinde oyunu oynarken başlangıç ve karakter finallerinde olayları azda olsa biri fikir veriyor ayrıca arcede modunda finalden bi önceki karakter oynadığınız karakterin ezeli düşmanı oluyor buda size karakterlerin hikayesinin anahtarı. 1 2 3 4 5 6 seri çoğaldıkça konu karışık ver karakterlerin düşman sayısı artıyor.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz