ne varmış ninada güzele bakmak sevaptır ayrıca fotolar bu sitenin değişik taraflara çekilmesini sağlamış bu gidişle yeni bir bölüm açılır anlayan anladı tabi işin şakası alınmayın haaa jinde bu tip varken paris hiltonun yanından geçse suratına bakmaz fotolar içinde teşekkürler
yaw arkiler benim anladıım kadarıyla unknown jun un devil hali angel de çok iyi hali snrm
galiba tekken tagda ogre nin endinginde ogre jini öldürecekken unknown jini koruyo (bu ending sonucunda unk. jundur sonucuna vardım) bu arada ''ç'' ile ünlü olan insan (o kendini bilio) unk. deil jun kurtarıyor jini
edit: bu mesaj sonunda shadow raven 2 adlı üye (yani yine aynı üye) gelip ''hayır unknown dogru söyloor unknown Çin i kuurtağıy0oo'' diyicek benden söylemesi
20 Kas 2008, 19:41
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Bunlar sonra giderken yolda bi ev görüyolar pastadan çikolatadan neyse bunu yemeye başlıyolar sonra cadı çıkıyo alıyo bunları içeri besliyo besliyo neyse sonra gel zaman git zaman bunlar şişmanlıyo bu cadı bunları yemeye kalkıyo jin kaçıyo unknown u yerken boğazında kalıyo unknown cadı ölüyo. SON Ata sözü de koyayım tam olsun: sakla samanı kalsın boğazında.
şu Tekken Tag'ı hikayeye karıştırmayın lütfen ya. Onun oyunun konusuyla bir ilgisi yok. Unknown uydurma bi karakter. Angelin de junla ilgisi yok. Angel sadece kazuya nın iyi yönünü temsil ediyor. Yani devile ruhunu satan Kazuya'nın kendi içindeki insancıl yanının çırpınışı gibi bişiy.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz