Azazeli boş bırakmamak lazım. Seri komboları ard arda yapınca pek bir şey yapamıyor. Birde tekken endinglerini senaryo modda açılan arenayı bitererek görebiliyorsun, bilgin olsun.
_________________ PSN: leventk
10 Ara 2009, 21:08
armycan
Kara KuÅŸak
Re: Jin Kazama
denemek lazım hala bitiremedim oyunu zaten,bu arena mod bende açılmadı neyse bi şekilde bitiricem zaten oyunu hiç şansı yok:)
arena senorya moddaki harita üzerinde bir yer. Southern Woodlands'ı bitirince açılıyor. Ayrıca senorya mod ile ilgili bir ipucu daha vereyim. Senorya modda dövüşürken küçük item kutuları düşüyor ara sıra karakterlerden. Kırmızı sandık şeklinde. Bunlar kıyafet. Bu kıyafetleri senorya moddaki customizeden değiştirirsen karakterin güçleniyor. Enerji göstergesinin büyümesi gibi ek özellikler oluyo. Ancak satın alarak giydirdiğin kıyafetlerde bu olmuyor. Ayrıca Alisa'nın da açılan kıyafetlerini giydirirsen senorya modu bitirmen daha kolay olur.
_________________ PSN: leventk
12 Ara 2009, 14:35
armycan
Kara KuÅŸak
Re: Jin Kazama
Evet sonunda bitirdim ancak çok da tatmin edici değildi benim için yani herhangi bir gelişme olmadı senaryoda oluşan savaşa dair sanırım tekken 7yi bekleyeceğiz bunun için.Bu arada dediklerin bende çıkmıyor psp olduğu için ama islahlar var ve cpu bana karşı kullanıyor bunları ama ben beceremedim maalesef..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz