Daha çok "Lili" takma adıyla bilinen Emily Rochefort,seriye Tekken 5:DArk Resurrection ile katılmıştır.Zengin bir petrol kralının tek kızıdır.Dövüş sanatlarına olan ilgili 12 yaşında kaçırılıp fidye istendiğinde oluştu,kendini kurtarmak için rehinecilerden birini fena halde pataklamıştır.Bu,onun dövüşe karşı bir heves duymasına vesile oldu.Babası çok iyi kalpli ve savaşa,dövüşmeye karşı olan birisiydi,onu üzmeyi hiç istemiyordu.Bu yüzden pek çok sokak dövüşü turnuvasına ismiyle değil,monaco adına dövüşen birisi olarak katılıp kimliğini gizlemiştir.
San Fransisco'lu bir rakibini yendikten sonra Tekken 5 turnuvası için davet almıştır.Turnuvayı araştırırken Mishima Zaibatsu'nun sponsorluğunu fark eder,bu firma babasının büyük problemler yaşadığı bir şirketti,babasının bu şirketle olan sorunlarını halletmek istediği için turnuvaya katılmıştır.
Bundan sonrasında babası,kızının bu turnuvaya katıldığını öğrenir ve onun bir sonraki turnuvyaa katılmasını engeller.Bu onu turnuvada yenen Asuka Kazama'dan intikam almasını engelleyecektir.Bu sırada babasının petrol kuyuları Mishima Zaibatsu tarafından alınmıştır,bu kuyuları alan kişi Asuka'nın kuzeni Jin Kazama'dır.Babasının bu sıkıntısını halletmek için gizlice altıncı turnuvaya katılır.
Bu arada Eline Emeğine sağlık Güzel Paylaşım
22 Feb 2009, 04:12
jackliyn
Acemi
Re: Emily "Lili" Rochefort
Bence en gereksiz karakter.Bir dövüşçüye bile benzemiyor.Ne varsa eski karakterlerde var.
24 Mar 2009, 14:50
Guest
BENCEDE ÇOK SALAK (TEKKEN 6 DA DA HEM JİNDEN HEKDE BENİM AŞKIM VE FAVORİM ASUKADAN DAYAK YİYOMUŞ )
27 Mar 2009, 17:48
Esra
Bnce Asuka en aptal karakter! Erkek fatma gibi. Zaten en güzel karakterler Lili ile Chirstie. Lili'nin foto modelliğini yapan kişi ALODIA die ünlü bir fotomodel. Size göre saçma gelebilir ama Asuka dan daha iyi ve Asuka da niye Devil geni yok onu hala anlamadım. Bu arada Lili Babasını mutlu görmek için dövüşüyor. Savaşçı gibi görünmesine gerek yok. Bir de sitenin sahibine ( her kimse bilmiyorum) Lili'nin sevdikleri şeyler en son moda kıyafetler ve kazanmak ...:):) En nefret ettiği şeyler ise kaybetmek ve babasını mutsuz görmek
Bildiğiniz gibi Tekken 6 'nın başında Jin ve Lili ölümüne dövüş yaparla bir salon gibi bir yerdedirler. İşin gerçeği: o salonda dövüşmüolardı. Lili bir vuruşla jini o odaya uçurur (aynen tekken 5 DK da asukanın jini uçurduğu gibi) ve sonra bizim bildiğimiz bölüm başlar lili uçar. o sırada Hworang içeri girer. jin tam o na bakarken lili onu havaya yollar Hworang da motorunu jinin üzerine atar. Devil Jin ortaya çıkar böyle.
30 Apr 2009, 19:28
asuka - cı kız
Beyaz KuÅŸak
Esra wrote:
Bnce Asuka en aptal karakter! Erkek fatma gibi. Zaten en güzel karakterler Lili ile Chirstie. Lili'nin foto modelliğini yapan kişi ALODIA die ünlü bir fotomodel. Size göre saçma gelebilir ama Asuka dan daha iyi ve Asuka da niye Devil geni yok onu hala anlamadım. Bu arada Lili Babasını mutlu görmek için dövüşüyor. Savaşçı gibi görünmesine gerek yok. Bir de sitenin sahibine ( her kimse bilmiyorum) Lili'nin sevdikleri şeyler en son moda kıyafetler ve kazanmak ...:):) En nefret ettiği şeyler ise kaybetmek ve babasını mutsuz görmek
Güzel site...
Asuka'ya da : Elbiseleride çok boktan
1.asuka hakkında böyle konuşamazsın o liliden kat kat iyi 2.alodia adlı fotomodel bizi ilgilendirmez(hiçte duymamıştım) 3.asukanın kıyafetleri GERÇEK ŞAVAŞÇI kıyafetleri ayrıca bu yorumun çok sinir bozucu...
Misafir wrote:
Bildiğiniz gibi Tekken 6 'nın başında Jin ve Lili ölümüne dövüş yaparla bir salon gibi bir yerdedirler. İşin gerçeği: o salonda dövüşmüolardı. Lili bir vuruşla jini o odaya uçurur (aynen tekken 5 DK da asukanın jini uçurduğu gibi) ve sonra bizim bildiğimiz bölüm başlar lili uçar. o sırada Hworang içeri girer. jin tam o na bakarken lili onu havaya yollar Hworang da motorunu jinin üzerine atar. Devil Jin ortaya çıkar böyle.
çok geniş bi hayal gücün var (yanılmıyosam o vidyo da lili jini dövemiyo) ayrıca lilinin asuka gibi bi vurdumu rakibini uçurması için EN AZ 40 fırın ekmek yemesi lazım
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum