Evet, bu dövüş yeteneği genetik bir şey sanırım Tekkenciler için. 4 nesil dövüşüyor, belki o yörenin insanları dövüşmenin onları dinç tiuttuğunu düşünüyorlardır, olabilir böyle şeyler yörelere göre.
06 Oct 2009, 21:55
armycan
Siyah KuÅŸak
Re: Soy Ağacı
jackliyn wrote:
Unkown arcade modda.Jun Kazamanın Devil formu.Junu arkasındaki kurt ruh korumaktaAyrıca Devil ve Angel isimli karakterler de çıkardılar ki.hangi akla hizmet bilmiyorum,oynanmak için seçilecek karakterler değiller.
Şu yolladığımı okumadan yorum yapmasaydın keşke orada bunun detayları zaten yazıyor, ingilizce sıkınyısı varsa çevirip koyabilirim.
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Quote:
in addition to their similar features, have led many to believe that Unknown is a possessed Jun Kazama. However, as Namco has not commented, nor featured Unknown in any subsequent Tekken games, this remains a heated controversy amongst fans.
The Tekken 6 artbook stated that Unknown was originaly meant to be Jun Kazama's sister, but was dropped when the game became a spin-off
burada da aslında jun un kız kardesi olarak Tekken 6 nın kitabında belirteceklemis ama oyun çıkınca iptal etmişler boyle bir hikayeyi
Konuyu tam okursak zaten, NAMCO bu zamana kadar unknown kimdir kim değildir diye bir açıklama yapmamış. Sadece videodan anladıgımız jun a yakından uzaktan benzemeyen bu kadın -bu yaratık diyim artık- kurdun icinden çıktıktan sonra suratına bir gülümseme takıyor konu ile uzaktan yakında alakası olmayan bir karakter, sonraki oyunlarda bile ne piyasaya cıktı nede arkasındaki kurt dişini gosterdi Videoyu izlemek isteyenler bakabilir....
Evet cidden çok değişik bir endingmiş :) Tag Tournament senaryosu ana hikayeye dahil olmamasına rağmen böyle bir karakter koyarak bence işi oldukça karışık hale getirmek istemiş ve görünen o ki bunu gayet iyi başarmış
08 Feb 2010, 09:09
ryu_jin09
Beyaz KuÅŸak
unkown zaten bilinmeyen demek jun la bi ilişkisi yok zaten ama devil formu olduğu tartışılıyor.o dediğniz vidounun bi PM sini atın da bende bakiim bi türlü bulamadım o videoyu
08 Apr 2010, 18:38
Athemos
benim asıl adamım Bryan Fury ama abimin adamı olan Feng Wei nin hikayesini bulama dım yardımcı olurmusunuz
24 Apr 2010, 09:06
siirperest
YeÅŸil KuÅŸak
benim adamım yok adamlarım var Jın Paul Howarang bayılıyorum beni bu adamlarla yenmek o kadar kolay değil ...
24 Apr 2010, 09:11
Athemos
siirperest sen Feng Wei nin hikayesini bula bildinmi?
24 Apr 2010, 09:13
engin94
Beyaz KuÅŸak
Bilmiyorum seni tatmin eder mi ama ben bildiklerimi yazayım:Feng Wei bir Kenpo ustasıdır Aynı zamanda ''God Fist Style'' adlı stilde öğrencidir(Ustasının adını bilmiyorum) Bir gun okul dışında kavga eder ve hocası tarafından azarlanır Bunu kaldıramayan Feng hocasını öldürür Bu olaydan bir süre sonra ''Secrets Of God Style Fist'' adlı parşömenin varlığını ve parşömenlerin mishima ailesinde olduğunu öğrenir Ve bu parşömenleri almak için turnuvaya girer
Bu arada soy ağacına yeni bir mishima kanı geldi Lars Alexanderson(Zaten saçlardan anlarsınız) Heihachinin diğer oğludur Kazuyanın üvey kardeşidir Kazuya ile babaları aynıdır Fakat anneleri farklıdır Zannedersem annesi İsveç olduğu için soyadı farklı. Heihachinin bile Tekken 6 daki karşılaşmalarına kadar bu oğlandan haberi olmamıştır Fakat Tekken 6 daki karşılaşmalarından sonra Mishima kanı taşıdığı anlaşılmıştır
28 Apr 2010, 21:58
memo99
Beyaz KuÅŸak
Re:
DeViLL wrote:
tekken 3 de jinpachimi var dı
---- 47 saniye sonra eklendi ----
unkown diye bir karakter yok unkown bilinmeyen anlamindadir sen arcade modda oynamissindir ismini koymamissindir
unkown var bir kız içinde şeytani bir güç var içişne girmiş bu güç o kızın koruyucusu
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum