NDS - Mario & Luigi Bowsers Inside Story (ENG+Patch/Crack)
Yazar
Beyaz KuÅŸak
Re: NDS - Mario & Luigi Bowsers Inside Story (ENG+Patch/Crack)
olmuyorsa canınız sağolsun araştırdım baya oynayan nasıl oynuyor anlamadım gitti merakta ediyorum.ds nin hit oyunu sayılır bir gün oynarız umarım
16 Eyl 2009, 22:59
benx10
Ninja
Kayıt: 16 Eyl 2009, 09:40 Mesajlar: 495 Konum: Nintendo Wii DS veya tüm Nirando nerdeyse ben ordayım
ama ben oynmak istiyorum çözümü vaemı lütfen 4 yıldı kudurdum bunun için
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8404 Konum: Green Hill Zone
Bir sitede oyunun nds emulatöründe nasıl çalıştırılacağı anlatılmış,daha doğrusu bana öyle geldi.İngilizcem pek iyi olmadığı için yazılanları anlayamadım.Belki siz anlarsınız.İşte site: http://www.gmforum.org/index.php?topic=47241.0 Oyunu paylaşanın verdiği kodlara ve nasıl yapılacağı hakkında bilgiler veren ''eyeofeden'' nickli kişinin yorumunu okuyun.
Kayıt: 16 Eyl 2009, 09:40 Mesajlar: 495 Konum: Nintendo Wii DS veya tüm Nirando nerdeyse ben ordayım
_BJK_ yazdı:
Bir sitede oyunun nds emulatöründe nasıl çalıştırılacağı anlatılmış,daha doğrusu bana öyle geldi.İngilizcem pek iyi olmadığı için yazılanları anlayamadım.Belki siz anlarsınız.İşte site: http://www.gmforum.org/index.php?topic=47241.0 Oyunu paylaşanın verdiği kodlara ve nasıl yapılacağı hakkında bilgiler veren ''eyeofeden'' nickli kişinin yorumunu okuyun.
evet denedim efeofeden baktım yükledim ama bişiler oldu çözemedim
flood için özur çalıştırdım olay şu savaşırken arka arkaya 3 kez no deyin sonra please derse ona tıklayın çalışır ama başka bi hata çıktı bende midbus la savaşırken parçalandı görüntü neden? sonrada fatal error dedi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz