PSX - Xena - Warrior Princess (Rip)
| Yazar |
Mesaj |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1466 Konum: pc nin başında
|
 PSX - Xena - Warrior Princess (Rip)
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 18 Haz 2009, 13:03 |
|
 |
|
Hades77
YeÅŸil KuÅŸak
|
 Re: PSX - Xena - Warrior Princess (Rip)
Oyunu bitirmiş biri olarak oynamayan bütün arkadaşlara tavsiye ederim. Sadece oyun kabiliyetinizi değil beyin gücünüzü ve araştırma ruhunuzuda sınayabileceğiniz müthiş bir oyun. Tarihine bakarsanız grafikleri ve aksiyon sahneleride müthiş. Hala günümüz oyunlarına göre oynanabilecek kalitede bir oyun.
|
| 04 Eyl 2009, 16:08 |
|
 |
|
tomb_raider
Moderator
Kayıt: 26 Haz 2008, 12:48 Mesajlar: 2732 Konum: C:\WINDOWS
|
Evet , gerçekten çok kaliteli bir oyun...Bu verilen .cdz formatında , epsxe de oynamak isteyenler psxfin emulatoru ile baştan .cdz olan oyunu .bin e çevirsinler 
| 04 Eyl 2009, 16:13 |
|
 |
|
GSinerji
Beyaz KuÅŸak
|
oyunu play station da oynamıştım.internet cafede.ama soora çok aradım bulamadım.oyunu bitirmiştim.ama mütiş zevkli ve eğlenceli bi oyun.şimdi bi kaç sorum var.burdan indirdiğimiz zaman bilgisayardada direkt oynayabiliyomuyuz?bi arkadaş bişilere cevirin vs gibi bi yorum yazmışta  ben çok fazla tekniğinden anlamam bu işin.bana yardımcı olursanız seviniri.bu oyunu çok istiyorum.mesajlarınızıda bekliicem.
|
| 13 Eki 2009, 15:44 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1466 Konum: pc nin başında
|
arkadaşım bunu direk indirip oynuyamazsın bunun için emületöre ihtiyacın var onuda şu link ke tıklayara bakabilirsin forum-f48/ileti-t8897.html
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 13 Eki 2009, 16:00 |
|
 |
|
GSinerji
Beyaz KuÅŸak
|
söylenenleri aynen yaptım fakat açılmıyo:(( siyah ekrandan öteye geçmiyooo:(
|
| 13 Eki 2009, 18:55 |
|
 |
|
tomb_raider
Moderator
Kayıt: 26 Haz 2008, 12:48 Mesajlar: 2732 Konum: C:\WINDOWS
|
GSinerji yazdı: söylenenleri aynen yaptım fakat açılmıyo:(( siyah ekrandan öteye geçmiyooo:( PSXfin emusu ile baştan cdz uzantılı oyunu bin formatına çevirmen gerek... forum-f48/psxfin-t19141.html?hilit=psxfinYada direk olarak o emuyu indir daha sonra oyunu seç çalışır 
| 13 Eki 2009, 19:11 |
|
 |
|
GSinerji
Beyaz KuÅŸak
|
kahrolsun bürokrasi  şimdi bu son dediginizide indirip,bundan öncekinide ayarlayıp,öle giricem dimi eminsiniz:) 
|
| 23 Eki 2009, 13:26 |
|
 |
|
dirtydragon
Ninja
|
Hades77 yazdı: Oyunu bitirmiş biri olarak oynamayan bütün arkadaşlara tavsiye ederim. Sadece oyun kabiliyetinizi değil beyin gücünüzü ve araştırma ruhunuzuda sınayabileceğiniz müthiş bir oyun. Tarihine bakarsanız grafikleri ve aksiyon sahneleride müthiş. Hala günümüz oyunlarına göre oynanabilecek kalitede bir oyun. doğru diyorsun kardeş zamanına göre gerçektende müthiş bir oyun ama bazı yerlerde gerçektende beyninizi zorlamanız lazım özelliklede son bölümde 
_________________ Emeğe saygı göstermeyen hayattada saygı görmez
Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla Naruto Shippuuden TrAltyazılı Bölümler İçin Tıkla

|
| 28 Eki 2009, 15:38 |
|
 |
|
ben efsaneyim
Samuray
|
teşekkürler
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
|
| 30 Kas 2009, 13:04 |
|
 |
|