|
It is currently 13 Feb 2012, 02:03
|
View unanswered posts | View active topics
PSX - Dövüş Oyunları Paketi | Author | Message | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir | Bu arada ben bunları CD'ye yazıp PSX'te oynamak istiyorum direk dosyayı yazıcazmı? Farklı birşey yapmam gerekirmi? _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 15 Feb 2008, 17:35 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5920 Location: C:\Windows\Cosi.exe | @blanka
arkadasım RIP oyunları bolumundeyiz. Sence ne olabilir
@ Venom
Once 7z nin içinden cıkarcan daha sonra alcohol ile yazcaksın. yaw sende PSx mi var allah askına hala ersin  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 15 Feb 2008, 20:56 | |  | | korayaksu61 Ninja Joined: 02 Feb 2007, 18:33 Posts: 1822 Location: TRABZON | RoLaTiviTy bir şey soracam sana panda78'in dediğine göre PSX Ripli oyunlar PSX konsolunda çalışmazmış. Bu haberi bize panda söyledi acaba bu senin paylaşımın PSX konsolunda çalışıyor mu? Hiç yazdırıp test ettin mi? Merak ettim sadece. 
| | 15 Feb 2008, 21:29 | |  | | TheCrow Ninja Joined: 15 May 2007, 20:00 Posts: 1709 | Benim bildiğim kadarıylada çalışmıyo ripli oyunlar psx te... _________________
| | 15 Feb 2008, 21:33 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon | TheCrow wrote: Benim bildiğim kadarıylada çalışmıyo ripli oyunlar psx te... Çalışıyordur, benim Tekken 3 çoklu oyun var mesela çalışıyor, tabi o ripli oluyorsa. Onun dışında hiç ripli oyun denemedim. Sizin için denerdim de hiç CD kalmadı, güzel ripli oyun da bulamıyorum. korayaksu61 wrote: RoLaTiviTy bir şey soracam sana panda78'in dediğine göre PSX Ripli oyunlar PSX konsolunda çalışmazmış. Bu haberi bize panda söyledi acaba bu senin paylaşımın PSX konsolunda çalışıyor mu? Hiç yazdırıp test ettin mi? Merak ettim sadece.  Valla hiç denemedim, bir tek dediğim gibi 3 oyunlular, 4 oyunlular var, onlar da çalışıyor, onlar rip ise. RoLaTiviTy wrote: @blanka arkadasım RIP oyunları bolumundeyiz. Sence ne olabilir @ Venom Once 7z nin içinden cıkarcan daha sonra alcohol ile yazcaksın. yaw sende PSx mi var allah askına hala ersin 
Teşekkürler. Kendi adıma konuşuyorum, bende PSX halen var ve oynuyorum valla.
| | 15 Feb 2008, 21:41 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir | RoLaTiviTy wrote: @blanka arkadasım RIP oyunları bolumundeyiz. Sence ne olabilir @ Venom Once 7z nin içinden cıkarcan daha sonra alcohol ile yazcaksın. yaw sende PSx mi var allah askına hala ersin 
ya bergamada psx var arkadaşlarla kapışırız tekken felan ondan dedim
alchol olması şartmı bide? _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 15 Feb 2008, 23:02 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5920 Location: C:\Windows\Cosi.exe | @korayaksu61
Zamanında cok ripli oyun oynadım PSx te. Sphynxinator un dedigi gibi çoklu oyunlarımız vardı ve hepsi RIP li idi. Sanırım yanlıs biliyorsunuz. Ayrıca deneme imkanım yok cunku PSx imi 4 sene once balkondan attım  sinirden (pismanda degilim  ) -> Her duyduguna inanma
@Venom
Valla Neroda yazmayı denedim ama bu ıso lar herhangi bir iso programı ile yapılmamıs. Yani içini açamazsınız, tek dosya halinde encyrption a ugramıs. Sitede verdigim ISO PRoducer ile yapılmıslar. Alcohol programı bunu yapabiliyor diye biliyorum. genelde iso halide sakladıgım icin CD ye yazma işini bilmiyorum
Genel bir açıklama yaparsam RIP li oyunların CD ye yazılmasında buyuk sorun oldugunu biliyorum cunku calısmam sorunu oldu. Zamanında snesorama.us admini ilede bu konuyu konustuk bir yolunu bulmuslardı ve metodunu bana iletmisti. Yakında siteye eklerim açıklamalı halde.HErkes yararlanır!! _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 15 Feb 2008, 23:34 | |  | | korayaksu61 Ninja Joined: 02 Feb 2007, 18:33 Posts: 1822 Location: TRABZON | Tamam RoLaTiviTy venom "CD'ye yazıp PSX'te oynamak istiyorum" diyince aklıma takıldı sadece. Yeterki paylaşım PSX konsolunda çalışsında biz yanlış bilelim.  Sen ne yaptın RoLaTiviTy hiç gül gibi PlayStation cihazı balkondan aşağı atılır mı? Seninkisi de tam bir komedi.  Teşke tekrar PSX cihazım olsaydı diyorum kendi kendime. Bir borç meselesi yüzünden PSX cihazımı satmıştım çok iyi hatırlıyorum. Ama artık gerekte kalmadı nasıl olsa emulatörde oynayabiliyorum. 
| | 16 Feb 2008, 23:32 | |  | | aydin974 Acemi Joined: 20 Jan 2008, 15:37 Posts: 8 Location: bursa | tşkler Rolativity büyüksün
Bir sorum olacak bana çok acil
Street Fighter ex plus Alpha(rip) lazım
link verirmisiniz ??
| | 18 Feb 2008, 15:43 | |  | | tekken cocuğu Yeşil Kuşak Joined: 25 Nov 2007, 10:55 Posts: 44 Location: izmir | EVET ARADIĞIM BÜTÜN OYUNLAR BUNLARDI
| | 18 Feb 2008, 15:52 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|