|
Zaman: 22 Mar 2010, 09:47
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
PSX - Dövüş Oyunları Paketi
| Yazar |
Mesaj |
|
breakdance057
YeÅŸil KuÅŸak
|
Bu pc için mi ???
---- 3 dakika sonra eklendi ----
RoLaTiviTy yazdı: @korayaksu61 Zamanında cok ripli oyun oynadım PSx te. Sphynxinator un dedigi gibi çoklu oyunlarımız vardı ve hepsi RIP li idi. Sanırım yanlıs biliyorsunuz. Ayrıca deneme imkanım yok cunku PSx imi 4 sene once balkondan attım  sinirden (pismanda degilim  ) -> Her duyduguna inanma @Venom Valla Neroda yazmayı denedim ama bu ıso lar herhangi bir iso programı ile yapılmamıs. Yani içini açamazsınız, tek dosya halinde encyrption a ugramıs. Sitede verdigim ISO PRoducer ile yapılmıslar. Alcohol programı bunu yapabiliyor diye biliyorum. genelde iso halide sakladıgım icin CD ye yazma işini bilmiyorum Abi yhaa bu oyun pc için mi ?? Genel bir açıklama yaparsam RIP li oyunların CD ye yazılmasında buyuk sorun oldugunu biliyorum cunku calısmam sorunu oldu. Zamanında snesorama.us admini ilede bu konuyu konustuk bir yolunu bulmuslardı ve metodunu bana iletmisti. Yakında siteye eklerim açıklamalı halde.HErkes yararlanır!!
|
| 09 Nis 2008, 17:25 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4249 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
PSX oyunları bunlar ayrıca herbiri hazır olarak iso halinde ve emulatorde oynayabilirsin
Bu arada ricam su imzandaki isimleri yanyana yazman 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 09 Nis 2008, 18:02 |
|
 |
|
Shingo
Banlandı
Kayıt: 01 Tem 2007, 20:43 Mesajlar: 834 Konum: Capcom-NeoGeo
|
Harikasın....İndiriyorum... 

|
| 10 Nis 2008, 16:38 |
|
 |
|
isocan72
YeÅŸil KuÅŸak
|
kanki manyak bi oyun listesi olmuÅŸ saol
|
| 10 Nis 2008, 21:39 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
Cogu oyun favori olanlar aslında digerlerinide eklemek isterdim kof serileri yada xmen vs capcom ama onları sıkıstıramadım 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 11 Nis 2008, 15:46 |
|
 |
|
breakdance057
YeÅŸil KuÅŸak
|
 Re: PSX - Dövüş Oyunları Paketi
Abi bu kadar 11 gb nasıl 350 mb falan nasıl sıkıştırılıyor... Bana detaylı bir biçimde anlatırmısınız... Çünkü : en kısa zamanda Tekken 5'in isolu dosyasını sizinle paylaşacağım ben tekken 5'in cdsini aldım..., 100'de yüz çalışıyo Emu 100'de yüz rahat oynuyorum bana winrar tekken 5'in boyutu 4.4 gb'tır...Bunu çok az boyuta çevirmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz...
_________________ Youtube Bölümüme Aşağıdaki linklerden Girebilirsiniz...
Not:Videolarıma Yorum Yazmadan Gitmeyin...
Kurban bayramı ile ilgili çektiğim ilginç görüntülere buradan ulaşabilirsiniz... Kendi çektiğim video görüntülerime buradanulaşabilirsiniz... Tekken ile ilgili yaptığım videolara buradan ulaşabilirsiniz... Galatasaray ile ilgili yaptığım videolarımı buradan ulaşabilirsiniz...
Dünyanın en iyi futbolcusu seçiliyor. Hakan Şükür 2. sırada. Gelin el birliğiyle 1. yapalım. buradan oy verebilirsiniz. Hakan Şükür en altlarda oy bölümünde solda

|
| 25 Nis 2008, 22:35 |
|
 |
|
olcer156
Samuray
|
breakdance057 yazdı: Abi bu kadar 11 gb nasıl 350 mb falan nasıl sıkıştırılıyor... Bana detaylı bir biçimde anlatırmısınız... Çünkü : en kısa zamanda Tekken 5'in isolu dosyasını sizinle paylaşacağım ben tekken 5'in cdsini aldım..., 100'de yüz çalışıyo Emu 100'de yüz rahat oynuyorum bana winrar tekken 5'in boyutu 4.4 gb'tır...Bunu çok az boyuta çevirmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz... Bunu sadece uzmanlar yapabilir böyle diyorum çünki ne yaparsan yap şu ses dosyalar küçülmüyor bende çok uğraşmıştım o yüzden senin pek yapabileceğin bişi yok aslında bakarsan videoları filan kesmen lazım baya bi detaylı çalışman lazım.
| 26 Nis 2008, 22:48 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
içinde gömülü ses dosyalari haric diger müzikle ve videolar yok. DOlayısıyla cok cok küçültebilirsin boyutlarını. Ama her video ve ses dosyasını silemessin oyundan. RIP lemeyi bilmeden olmaz 
|
| 27 Nis 2008, 07:48 |
|
 |
|
breakdance057
YeÅŸil KuÅŸak
|
olcer156 yazdı: breakdance057 yazdı: Abi bu kadar 11 gb nasıl 350 mb falan nasıl sıkıştırılıyor... Bana detaylı bir biçimde anlatırmısınız... Çünkü : en kısa zamanda Tekken 5'in isolu dosyasını sizinle paylaşacağım ben tekken 5'in cdsini aldım..., 100'de yüz çalışıyo Emu 100'de yüz rahat oynuyorum bana winrar tekken 5'in boyutu 4.4 gb'tır...Bunu çok az boyuta çevirmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz... Bunu sadece uzmanlar yapabilir böyle diyorum çünki ne yaparsan yap şu ses dosyalar küçülmüyor bende çok uğraşmıştım o yüzden senin pek yapabileceğin bişi yok aslında bakarsan videoları filan kesmen lazım baya bi detaylı çalışman lazım. kardeşim ben o işi hallettim gerek kalmadı 
_________________ Youtube Bölümüme Aşağıdaki linklerden Girebilirsiniz...
Not:Videolarıma Yorum Yazmadan Gitmeyin...
Kurban bayramı ile ilgili çektiğim ilginç görüntülere buradan ulaşabilirsiniz... Kendi çektiğim video görüntülerime buradanulaşabilirsiniz... Tekken ile ilgili yaptığım videolara buradan ulaşabilirsiniz... Galatasaray ile ilgili yaptığım videolarımı buradan ulaşabilirsiniz...
Dünyanın en iyi futbolcusu seçiliyor. Hakan Şükür 2. sırada. Gelin el birliğiyle 1. yapalım. buradan oy verebilirsiniz. Hakan Şükür en altlarda oy bölümünde solda

|
| 27 Nis 2008, 12:02 |
|
 |
|
breakdance057
YeÅŸil KuÅŸak
|
 Re:
RoLaTiviTy yazdı: PSX oyunları bunlar ayrıca herbiri hazır olarak iso halinde ve emulatorde oynayabilirsin Bu arada ricam su imzandaki isimleri yanyana yazman  benim imzamı ?? Size bir sorum daha bu isolu dosyaları alcholl programı ile yazdırıp ps 1'de oynayabiliriz dimi ?*
|
| 27 Nis 2008, 12:04 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot] ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|