Mugen üst kat olabilir mi?
| Author | Message |
| Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Mugen üst kat olabilir mi? Beyler Mugen'de bir üst kat yapabilirmiyiz.Mesela umk3'teki gibi vurunca adamı yukarı katlara falan uççak böyle bir şey olabilir mi? _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
 Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
|
| 30 Sep 2008, 16:05 | |
 |
| Cmon? Kara Kuşak Joined: 09 Aug 2008, 11:14 Posts: 761 Location: KOIF Turnuvasında |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? Tesstere wrote: Beyler Mugen'de bir üst kat yapabilirmiyiz.Mesela umk3'teki gibi vurunca adamı yukarı katlara falan uççak böyle bir şey olabilir mi? eklenti gibi olmalı ancak bu  . Ama Bir UMK3 indir (mugen) . Onda varsa eğer ...  olabilir böyle birşey  _________________ Lee Chaolan Diyor Ki : Cmon?
CTRL+W yap keyfine bak  Tekken Dünyasındaki Ulu Rekorum 
Yabancı Sanatçıların Türkçe İsimleri = Kopacaksınız 
Mugen Config Ayarları
Son Harfle Başlayan Şarkıları Yazalım (Forum Oyunu)
Dragon Ball Online [DOWNLOAD]
|
| 30 Sep 2008, 16:57 | |
 |
| Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? normal mugende yoksa eklenti ararım.o dediğimin ismi ne vurunca yukarı kata çıkmanın?onun ismiyle arıyım :) _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
 Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
|
| 30 Sep 2008, 17:03 | |
 |
| Cmon? Kara Kuşak Joined: 09 Aug 2008, 11:14 Posts: 761 Location: KOIF Turnuvasında |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? Tesstere wrote: normal mugende yoksa eklenti ararım.o dediğimin ismi ne vurunca yukarı kata çıkmanın?onun ismiyle arıyım :) Bilemiyorum . Ancak umk3 mugen indirmeni tavsiye ederim. orda varsa vardır _________________ Lee Chaolan Diyor Ki : Cmon?
Mugen Config Ayarları
|
| 30 Sep 2008, 17:17 | |
 |
| Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? arıyorum şunun mugenini şu anda bulursam süper olcak :) _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
|
| 30 Sep 2008, 17:21 | |
 |
| Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? MK Project 4.1'de dediğin şekilde yapmışlar. Bölümü aradım, ama bulamadım. Bölümde, aparkatı çakınca The Balcony'e uçuyor.
|
| 30 Sep 2008, 17:27 | |
 |
| Cmon? Kara Kuşak Joined: 09 Aug 2008, 11:14 Posts: 761 Location: KOIF Turnuvasında |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? İlginç  . O Zaman Stagelerde Bişi Var _________________ Lee Chaolan Diyor Ki : Cmon?
Mugen Config Ayarları
|
| 30 Sep 2008, 17:40 | |
 |
| Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? mk project 4.1 bende var.Bütün mapları kendi mugenime aktardım  .ama maplarda aparkat vurunca birşey olmadı :S yakında çözecez ama bakalım ne zaman  _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
|
| 01 Oct 2008, 09:36 | |
 |
| hatsumomo Kara Kuşak Joined: 07 Jun 2007, 23:58 Posts: 655 Location: Rize |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? bende bi stage var orda vardı heralde _________________
Mugen Origins için tıkla Mortal Kombat M-Kast için tıkla Street Fighter Mugen Edition 2008 İçin Tıkla Super Street Fighter 2 Turbo HD İçin Tıkla
|
| 01 Oct 2008, 10:34 | |
 |
| Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: Mugen üst kat olabilir mi? paylaş lütfen o bölümü  _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
|
| 01 Oct 2008, 13:45 | |
 |
|