Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 18:08

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Yardım Lütfen! 
Author Message
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: Yardım Lütfen!
Evet :D aslında kendi intronu kendin yapmayı bilsen süper olurdu ne videolar koyardık dimi :D.

14 Dec 2009, 20:16
Profile
Uzman Moderator
Uzman Moderator

''Program kullanıyor'' uyarısı bende de oluyor.Fighter Factory kullandıktan sonra falan.O sorunun bir çözümü yok sanırım.Bu programlar birbiriyle bağlantılı olduğu için çakışıyordur muhtemelen.Bu tür durumlarda '' Windows Görev Yöneticisi ''nden de kontrol et programların çalışıp-çalışmama durumlarını.

Mugenin ana klasörleri data ve font
Data'da screenpack ve bazen lifebar
Font'da da sadece lifebar yer alır.
Mugen için bi diğer önemli klasör zaman zaman sound klasörüde olabiliyor.Screenpack'te çalan müzikler bu klasörde bulunabiliyor bazen.
Mugenin bu temel klasörlerini bir klasör içinde bulundur.
Sonra diğer mugene aktarmak istediğin karakterleri,arkaplanları yeni yapacağın mugen klasörünün içine at.
Yalnız karakter ve arkaplan isimlerini yeniden select.def metin belgesine yazman gerekebilir yeni bir screenpack kullanacağın için.

14 Dec 2009, 20:20
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Ya ben bunu diğer mugenimede koydum 1 inde ses geliyor diğerinde ses gelmiyor bunu düzeltmenin yolu varmı.

14 Dec 2009, 20:27
Profile
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Müzik dosyalarının yerini ve ismini kontrol et :-)

14 Dec 2009, 22:11
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Bendeki winmugen 2002.04.14 beta versiyonu.Hangi versiyonu kullanmam gerek?Upload edebilir misin?

14 Dec 2009, 23:05
Profile WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

İstediğin versiyonu kullanabilirsin,bunun için bir sınırlama yok.Tercih meselesi.Ama benim tavsiyem WinMugenPlus ve Hi-Res WinMugen pro.larından biri.Daha yüksek çözünürlüklü karakterler,arkaplanlar,screenpack,lifebar vb. kullanabilmen açısından.Bu pro.ları ''Mugen Programları'' bölümünde paylaştım.Oradan indirebilirsin :-) Ayrıca mugenin uzun bir süre önce resmi sitesi olan ElecByte'ın açıldığını ve yeni sürümlerini paylaştığını belirtmek isterim.İstersen http://www.elecbyte.com/ sitesinden HD mugenin son çıkan RC6 versiyonunu indirip deneyebilirsin :-) HD Mugen olarak bir diğer alternatifte BrokenMugen'in yaptığı bir mugen versiyonu.Onada şu siteden bakabilirsin: http://www.brokenmugenhr.com/ İndirmek istersen link: BrokenMUGEN HD Beta 3 (440 MB) Ayrıca verdiğim sitede 3 boyutlu karakterler ve arkaplanlarda bulunuyor.

15 Dec 2009, 00:59
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Dostum mugen programları bölümünde verdiğin linklerden biri kırık.2. linktekini indirdim fakat o da çok gerzek bir versiyon çıktı.Bu benim Mugen'in orjinal şekli:
Image
Mugenime screenpack eklediğim zaman şöyle oluyor:
Image
Bu senin upload etmiÅŸ olduÄŸun Mugen:
Image
Bu da senin Mugen'e screenpack eklenmiÅŸ hali:
Image
Bunu düzeltmek için kullandığım Mugen'in data klasörünü senin upload etmiş olduğun Mugen'in içine attım fakat sonuç yine hüsran:
Image

Bu arada BrokenMugen HD çok güzel fakat ona uygun char piyasada yok.HR versiyonuna ise screenpack uyduramadım.

15 Dec 2009, 02:57
Profile WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Her screenpack Hi-Res Mugen'de düzgün çalışmaz.WinMugenPlus'ta bu sorun ortadan kalkacaktır muhtemelen.Çünkü yaşadığın sorunun benzerini yaşadım ve Plus'ı kullanarak sorundan kurtuldum.WinMugenPlus'ı indirmek için açtığım konudaki 4. yani son sayfaya bak.Orada linki verdim.

15 Dec 2009, 20:31
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

BJK ilgilendiğin için teşekkür ederim.Söylediğin mugen versiyonunu indirdim,şimdi denicem.Bu arada mugen.exe'nin çalışmasına engel olan şeyi buldum galiba.
http://www.resimupload.com/ds522419492_adsız.html

15 Dec 2009, 20:58
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Süpersin BJK,çok saol,işte aradığım Mugen bu. :smile:
Şimdi sana bir şey daha sormak istiyorum.Street Fighter 4 Screenpacki'nin sadece karakter seçme ekranını başka bir screenpack'in karakter seçme ekranı ile değiştirebilir miyim?

15 Dec 2009, 21:08
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next