Kanka bana Street fighter 4 screenpackini atarmısın.
15 Dec 2009, 21:12
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Yardım Lütfen!
Estağfurullah,birşey değil Değiştirebilirsin.Şuan screenpackin bir yedeği varsa (yani bir zip ya da rar içinde saklı bulunuyorsa) '' data '' klasörüne atman gereken dosyaları at.Font klasörüne .fnt uzantılı dosyaları atmana gerek yok sadece karakter seçme ekranını değiştirmek istediğin için.Yalnız select.def metin belgesinin içine yazdığın karakter ve arkaplan isimlerini başka bir metin belgesine yapıştır.Screenpack değiştirdiğin zaman tekrar aynı isimleri yazmak zorunda kalma diye.
Estağfurullah,birşey değil Değiştirebilirsin.Şuan screenpackin bir yedeği varsa (yani bir zip ya da rar içinde saklı bulunuyorsa) '' data '' klasörüne atman gereken dosyaları at.Font klasörüne .fnt uzantılı dosyaları atmana gerek yok sadece karakter seçme ekranını değiştirmek istediğin için.Yalnız select.def metin belgesinin içine yazdığın karakter ve arkaplan isimlerini başka bir metin belgesine yapıştır.Screenpack değiştirdiğin zaman tekrar aynı isimleri yazmak zorunda kalma diye.
Combo fontunu değiştirmeyi başardım,inşallah bunu da beceririm :)Çok saol
Güzel birşeye benziyor ama çok fazla karakter var
Evet biraz kapsamlı olacak .Ama dağa onunla uğraşacağım çok şey var şimdilik 1,2 küçük mugen yapip foruma vereyim bunu bitirincede vericem artık.
16 Dec 2009, 02:00
unbeatable
YeÅŸil KuÅŸak
Sonunda problemi buldum.Screenpack'ten kaynaklanıyor.Screenpack normal halinde çalışıyor.Fakat ben modifiye edip karakter slotlarını 24'den 42'e çıkarmıştım.
Evet screenpack zaten biraz sorunlu karakter eklediğimde ikonu seçme yerlerine tam oturmuyor.
19 Dec 2009, 13:33
hama22
YeÅŸil KuÅŸak
o street fighter 4 tarzı mugenişn hata vermesi 100 de 100 introsundandır kardeş intro veya logo ekleme bak nasıl tıkır tıkır çalışır ha bide karekterlerin def dosyalarını aç paldeafult diye bir kısım var hepsini 1 yap tamamdır
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum