Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
Re: Yardım Lütfen!
o videoya baktım arkadaş intro değil screenpack i öyle yapmış o şey intro değil menünün arka planı üstelik arkadaş heralde videonun tek tek tek tek print screenlerini çekip mugen boyutuna fitlemiş sonra mortal kombat2 introsu varya mugen için resimler ard arda geliyo o şekli street fighter dan çektiği resimlerle menüye uygulamış.dene bi istersen üstelik arkadaşın sitesinde linkleri de var ve arkadaşlar forumda vermişler bu başlıkta
01 Jan 2010, 13:43
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Arkadaşım kim uğaşır onunla,arka arkaya resim çekmek falan İntrolu screenpack yapmış işte.İntroyu giriş videosu olarak kullanacağına menüde gözükür şekilde kullanmış Resimleri birleştirmekle alakası yok kullanılan intronun.
intro'yu fighter factory'de açtım,tam 2414 tane sprite'tan oluşuyo :)
05 Jan 2010, 16:28
unbeatable
YeÅŸil KuÅŸak
evil_wolf_08 wrote:
o videoya baktım arkadaş intro değil screenpack i öyle yapmış o şey intro değil menünün arka planı üstelik arkadaş heralde videonun tek tek tek tek print screenlerini çekip mugen boyutuna fitlemiş sonra mortal kombat2 introsu varya mugen için resimler ard arda geliyo o şekli street fighter dan çektiği resimlerle menüye uygulamış.dene bi istersen üstelik arkadaşın sitesinde linkleri de var ve arkadaşlar forumda vermişler bu başlıkta
Dostum tek tek print etmeye gerek yok.intro'yu fighter factory'de açtığın zaman zaten karşına sprite olarak çıkıyo,2414 tane resim :)Onu hallettim ama system.def dosyasında takıldım bu seferde.system.def'e kodları nasıl yazıcam onu bilmiyorum.
05 Jan 2010, 22:12
unbeatable
YeÅŸil KuÅŸak
Evet hallettim,arka planda video oynarken menülerde dolaşabiliyorum fakat oyun kasıyo,görüntü geçişlerinde görüntülerin bazı kısımları bozuluyo.Video boyutu çok büyük,60 tane karakter ve 30 küsür tane stage ve bir o kadar da müzik olunca baya kasıyor.
06 Jan 2010, 00:08
ultraman
Siyah KuÅŸak
arkadaşlar Mugen Character isteğini nereden yapabilirim , Mugen e müzik nasıl yükleyebilirim , Mugen e video nasıl yükleyebilirim
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum