Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2.5-3 yıldır Mugen ile ilgilenmiyordum.Geri döndüm ve yüksek çözünürlükte bir Mugen oyunu yapmaya karar verdim ve çalışmalara başladım.Street Fighter hastalığı var bende,yaş 26 oldu ama hala eski günleri özlüyorum :)Street Fighter 4 screen pack,intro,virtua fighter 5 lifebar indirdim.Fakat bazı problemler yaşıyorum.Normalde bu screen pack 24 slotluk fakat ben modifiye edip 42 slota çıkardım.

İndirdiğim street fighter 4 intro 77 mb.Oyunu açtığımda videonun görüntülenmeye başlaması 13 saniye sonra oluyor,yani tıklıyorum,siyah ekran geliyor,13 saniye sonra video oynamaya başlıyor.Bir de video oynarken oyunun menüsünde gezinemiyorum,daha doğrusu video bittikten sonra menü geliyor ekrana.Halbuki şu videoda adam intro oynarken menüleri gezebiliyor:
http://www.youtube.com/watch?v=hl_-k4BYLpABir problemim daha var.Bilgisayar açılıp kapandığında yada bazen mugenle ilgili herhangi bir dosyayı editlediğimde mugen.exe çalışmıyor.Tıkladığımda tepki vermiyor.Bir çeşit bug mıdır bu bilemiyorum.mugen.exe'yi yenisi ile değiştirdiğimde sorun düzeliyor.Her sabah bilgisayarı açtığımda,Mugen'i çalıştırabilmek için mugen.exe'yi yenisi ile değiştirmek zorunda kalıyorum.Bazen de oyun esnasında,tam ekran moduna geçmek için alt+enter yaptığımda kapanıp windowsa atıyor.mugen.exe'yi değiştirmeden açılmıyor.
Bir yardım edin şu oyunu bitireyim

Sistemim şöyle:
AMD Athlon 64(Venice)3200+ 2.0 ghz 939 soket İşlemci
1 gb 400 mhz DDR-1 Kingston ram
Asus A8R-MX DDR-1 Anakart
Asus x1600 Series/Ati 512mb/128 bit Ekran Kartı
120 gb Samsung sata HDD