Re: çok acil yardım ne olur ltf...
şimdi koskocaman boyuttaki mügen oyununu (en düsük boyutlusunu bile genelde 300 mb yapıyorlar) tek exe den çalıştırmak çok sakıncalı. RAM ve işlemcin tüm dosyaları (resim dosyalarından tut .def lere kadar) tek dosyadan açmaya çalışınca acayip kasacaklardır. helede işletim sistemin vista yada win7 olursa inan bana 2 saatte açılmaz oyun.
Hic dikkatini cekmedimi oyunların kısayol exeleri genelde 2-3 mb yada en fazla 16 mb olur. standardı ise 6 mb dir. Ve genelde bu exelerin içinde bilgi namına bir dosya olmaz. ve dış "cab" yada "archive" dosylarından simultane bilgi alarak çalışırlar. Yani tüm yük bir dosyaya binmez. Bu halde bile bazen kasılmalar kaparken sen ise en düsük 300 mb helede tikli gibi

4 gb oyunu bir exeye sıkıstırmaya calısıyorsun. Boyle programlar mevcut ama hic tavsiye etmem
Karakterlerin kullanılmasını istemiyorsun ama kendin korsan degilmisin

sanki onlarca karakteri sen yaptın sıfırdan mugeninnin icinde. yapma allah aşkına biraz paylasımcı olun.
Özet olarak; tek exeden oyunu çalıştıracagına aküden araba şarj kablosu ile anakartına hat çek daha iyi

(intihar)