Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 14:54

Search this topic:
Go to page 1, 2  Next
 çok acil yardım ne olur ltf... 
Author Message
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

Post çok acil yardım ne olur ltf...
çok acil yardım kardeşler
arkadaşlar biz bi mugen oyununu nasıl sadece exe yapabiliz kofgaiden100707.ZİP mugen oyunu içinde bir not defteri bide winmugen eksesi bizde onun gibi oyunu sadece nasıl ekse yapabiliriz mesala karekterlerimiz değiştirilmesin diye tüm bilgileri nasıl gizli tutarız bi bilgisi olan varmı :smt009

30 Dec 2009, 18:41
Profile
Moderator
Moderator

Post Re: çok acil yardım ne olur ltf...
aynı konudan 3 tane açmışsın ikisini sil bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

Image
Image
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum

30 Dec 2009, 19:24
Profile YIM WWW
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

sen bu samuray halde bilmiyorsan biraz zor bilen çıkar ama elbet bir usta çıkar bu siteden

31 Dec 2009, 13:19
Profile
Siyah Kuşak
Siyah Kuşak

mugeni açık kaynaktan kapalı hale getirmek için programlar var diye biliyorum bi araştırayım bulursam linkini atarım :-)

edit:---------
yok abi üzgünüm bulamadım bi program var mugen executer die ama onu da çözemedim ne olduğunu acaip bişe üzgünüm :(

Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

The person you have called , cannot be reached at the moment. Please try again later.

01 Jan 2010, 13:56
Profile WWW
Süper Moderator
Süper Moderator

şimdi koskocaman boyuttaki mügen oyununu (en düsük boyutlusunu bile genelde 300 mb yapıyorlar) tek exe den çalıştırmak çok sakıncalı. RAM ve işlemcin tüm dosyaları (resim dosyalarından tut .def lere kadar) tek dosyadan açmaya çalışınca acayip kasacaklardır. helede işletim sistemin vista yada win7 olursa inan bana 2 saatte açılmaz oyun.

Hic dikkatini cekmedimi oyunların kısayol exeleri genelde 2-3 mb yada en fazla 16 mb olur. standardı ise 6 mb dir. Ve genelde bu exelerin içinde bilgi namına bir dosya olmaz. ve dış "cab" yada "archive" dosylarından simultane bilgi alarak çalışırlar. Yani tüm yük bir dosyaya binmez. Bu halde bile bazen kasılmalar kaparken sen ise en düsük 300 mb helede tikli gibi :D 4 gb oyunu bir exeye sıkıstırmaya calısıyorsun. Boyle programlar mevcut ama hic tavsiye etmem

Karakterlerin kullanılmasını istemiyorsun ama kendin korsan degilmisin :D sanki onlarca karakteri sen yaptın sıfırdan mugeninnin icinde. yapma allah aşkına biraz paylasımcı olun.

Özet olarak; tek exeden oyunu çalıştıracagına aküden araba şarj kablosu ile anakartına hat çek daha iyi :D (intihar)

01 Jan 2010, 14:27
Profile WWW
Siyah Kuşak
Siyah Kuşak

öyle ama şimdi ben juano16 nın (bu forumda yok) bi mugen ini indirdim, adam çarları nereye koyduysa exenin içine mi saklamış nedir chars klasörü boş oyunun exe si 30 mb kadar ve windows 7 kullanıyorum oyun iki saatte açılıyo hmm sanırım haklısın :-D

Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

The person you have called , cannot be reached at the moment. Please try again later.

01 Jan 2010, 14:38
Profile WWW
Süper Moderator
Süper Moderator

Post How to Make Portable APP by cosi
oncelikle hama22 arkadaşım yazdıgın 3 mesajı siledim. Kişilere hitap ederken Paşam vb. racon kelimelerin kullanılmasını sevmiyorum ve bir daha duymayayım agzına karabiber sürerim. Kahve ortamında bulunmuyoruz burada. 5 dakka da bir mesaj yazmıssın kimse yardım etmiyormu diye. Yoneticilerin cogu foruma gunde en fazla 1.5 saat giriyor ve senin bulundugun vakit orada olmayabiliriz. En fazla 1 gün içinde cevap gelir herhangi bir kisiden, yardım ise uzmanlarımızında yoneticilerimizden yada bilgi sahibi üyelerimizden en fazla 2 gün icinde gelir. Şimdi uyarı faslını geçip konuya dönersek:

------Şu şekilde yapacaksın-----

1. Oncelikle USB ye bir flash disk tak ve bos olarak dursun orada.

2. Şimdi buradan programı indir http://rapidshare.com/files/329167898/Portable_App_Creator_0__97__2_beta_by_cosi.zip.html

3. http://www.howcast.com/videos/143978-How-To-Make-Portable-Applications-For-Free buradaki videoyu izle

O videoda ne deniyorsa onu yap. İngilizce bilmene gerek yok. Zaten adam gostererek yapıyor. Sana anlatmak isterdim ama adam zaten videolu gosteriyor. kasma beni burda :-)

Soracagın olası tek soru adam F: sürücüsü yerlestiriyor bende F yok olabilir. Dedimya ilk secenekte USB ye Flash disk takman gerekli. Sonra hangi sürücü harfini alıyorsa ona gore programa gir. Adamın F: mesela senin neyse onu koy

Hadi bakalım bir daha aceleci olma. Hızır acil servismi burası :-)

02 Jan 2010, 12:43
Profile WWW
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

kusura bakmada öncelikle yardımın için tşkler ama sen beni başkasıyla karıştırdın
kahve diye değil benim konuşmam bu paşa lafında ne var anlamadım ama yinede o programlar için tşk benden tek öğrenmen gereken şey bir insan neyse odur değişmez oke :smt006

02 Jan 2010, 18:58
Profile
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Mugeni tek bir .exe'ye çevirdiğin zaman çok yavaşlar oyun.Gerek yok bence.Mugen falan upload edeceksen ve içinden hiçbir dosyanın alınmasını istemediğin için böyle birşeye başvurduysan yapabilecek birşey yok.Artık mugen dosyaları (karakter,arkaplan falan) çok yaygınlaştı.Sen mugeni .exe'ye çevirsen bile senin mugenini oynayan kişi illa bulur o dosyaları.

02 Jan 2010, 22:27
Profile WWW
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

bu yorumuna tek bir cvbım var ustad ben yardım istedim ağır olacağını bende biliyorum ama önereceğin bir program varsa onu sölermisin ltf :smt006

04 Jan 2010, 10:13
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next