|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 06:34
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
ziya_87
Kahverengi KuÅŸak
|
 sonya'ya nefret
ben mortal kombat 4 çıktığından beri onu oynuyorum ve farkettim ki en gıcık olduğum karakter sonya:)o kadar adam geçiyorum sonya'ya gelince sanki tuşlar işlemez falan oluyor da yeniliyorum (ultimate zoruk master 2 oyunu).o yüzden ben de sonya'ya nefret diye bir gif yaptım:)yerden yere çalıyorum artık:)
link: http://picasaweb.google.com/0ziya0/MyGi ... 3971168626
bir kaç saniye bekledikten sonra açılıyor
_________________ arıyorum... bulan, bilen, gören, duyan varsa...
anime seri ---> dr. slupm adlı animeyi arıyorum. japonca dublaj, ingilizce altyazı. soundtrack --> one piece animesinde 85. bölümün sonunda çalan acıklı parçayı (slow bir şey) arıyorum. soundtrack --> dragon ball z'nin 27. bölümünün 18. dakkasının 11. saniyesinde başlayan müziği arıyorum.
izle... one piece mafia --->>> http://www.akilli.tv/video/429914/one-piece-mafia.aspx
|
| 03 Mar 2008, 16:40 |
|
 |
|
afa
Kara KuÅŸak
|
öyle deme sonya güzel kızdır 
|
| 03 Mar 2008, 17:04 |
|
 |
|
ahito
Samuray
|
Evet, beni de zaman zaman sinir ettiği oluyor ama sonya güzel kızdır 

Death Note - Live Action Trilogy
|
| 03 Mar 2008, 17:33 |
|
 |
|
bulkan
Samuray
|
Ben mk4 hiç sevmem.mk3 ve umk3 oynarım..Yine Sonya yı hiç sevmem ama o pek uğraştırmaz.
Kitana, Mileena ve Jade çok uğraştırıyor.Saho Kahn bile bu 3 ü kadar zorlamıyor beni.Zaten çok da iyi oynadığım söylenemez.
Yalnız Sub-Zero ile kombo yapabilirim.fatality hiç yapamam.1 kere babality yapmıştım Sub-Zero ile
Bu arada bana göre Sindel daha güzeldir.
_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
|
| 03 Mar 2008, 17:54 |
|
 |
|
afa
Kara KuÅŸak
|
sindel çok yaşlı saçları bembeyaz neyin beyenion
|
| 03 Mar 2008, 18:09 |
|
 |
|
bulkan
Samuray
|
Sen hiç nette mortal kombattaki oyuncuların setteki hallerini görmedin mi?
_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
|
| 03 Mar 2008, 18:11 |
|
 |
|
afa
Kara KuÅŸak
|
görmedim
|
| 03 Mar 2008, 18:15 |
|
 |
|
bulkan
Samuray
|
Bir keresinde google dan döküman arıyordum mk3 için.Fatality yapamıyorum da
Tesadüf birkaç mk karakterini gördüm.Link hatırlayamadım şimdi baktım ama bulamadım.Oyuncuların tanıtımı gibi birşey yapılıyordu.Mk serisi oyunları gösteriyor ardından karakterlerin setteki hallerini.
Jax , Sindel vs görmüştüm...
|
| 03 Mar 2008, 18:28 |
|
 |
|
EmuMaster
Mavi KuÅŸak
|
mk4'de artık ultimate hard'da zaptedemiyordu beni daha zor'u yokmu yaf diye oyunu bırakmıştım  .
reiko reptile liu kang falan hatmetmiştik komboları.
Kadın oyuncularla hiç oynamazdım tanya ve sonya ile.
Ultimate hardda goro'yu flawless victory geçtiğimi biliyorum  .
ama 2 sene oldu oynamayalı artık sf ve kof'da ağırlaşmayı düşünüyorum.UMK3'u ise hiç beceremiyorum internetteki videolarda millet çatır çatır kombo yapıyo ama ben bi yapamıyorum.Sanırım 3d oyunda daha kolay oluyo kombo olayı. 
|
| 03 Mar 2008, 18:34 |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: 16 Mar 2007, 20:04 Mesajlar: 2351 Konum: Antalya        Oyunu: Carmageddon
|
bulkan yazdı: Bir keresinde google dan döküman arıyordum mk3 için.Fatality yapamıyorum da Tesadüf birkaç mk karakterini gördüm.Link hatırlayamadım şimdi baktım ama bulamadım.Oyuncuların tanıtımı gibi birşey yapılıyordu.Mk serisi oyunları gösteriyor ardından karakterlerin setteki hallerini. Jax , Sindel vs görmüştüm...
Onların hepsi var, YouTube'ye izlemek istediğin karakterin ismini, sonuna da "Bio Card" terimlerini eklemen yeterli. (Örnek: Sindel Bio Card)
Bu arada MK4'de en sevdiğim karakter Tanya'dır, Tanya ile iyi oynamaya çalışırım, fatalitylerinin çoğunu da yapabiliyorum. Hatırladım da, MK4'ü ilk gördüğüm an, ne kadar güzel bir andı...
ziya_87, yaptığın gif animasyon çok hoş olmuş, tekrar edilme özelliği de var, ilginç...
|
| 03 Mar 2008, 18:52 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|