|
Zaman: 21 Mar 2010, 14:59
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Scorpion ve Sub-Zero'nun Garip Kıyafetleri
| Yazar |
Mesaj |
|
druger
Samuray
Kayıt: 17 Mar 2008, 18:21 Mesajlar: 1053 Konum: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
|
 Scorpion ve Sub-Zero'nun Garip Kıyafetleri
Scorpion!? Sub-Zero!!!!!!!  ALINTIDIR
En son druger tarafından 05 Nis 2009, 17:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 6 kere düzenlendi.
|
| 02 Nis 2009, 17:59 |
|
 |
|
dark_ryu
Samuray
|
 Re: Böyle Birşey yokkk!!!!!!
nerden buldun bu rasimleri yaa  ikiside gladyatör gibi çıkmış 
| 02 Nis 2009, 18:03 |
|
 |
|
vandetta00
Moderator
Kayıt: 14 Ara 2006, 17:06 Mesajlar: 545 Konum: Ankara-Kırıkkale
|
 Re: Böyle Birşey Yok!
>>>Scorpion'u sanırım Soul Calibur 4'te bulunan Mitsurugi'den editleyerek yapışlar; ama Mitsurugi mi değil mi emin değilim. >>>Sub-Zero'u ise yine Soul Calibur 4'te bulunan Nightmare'ın bir diğer hali olan Siegfried'den editleyerek yapmışlar. >>>Yalnız Sub-Zero'nun eline Soul-Edge'de yakışmış yani...
| 02 Nis 2009, 18:58 |
|
 |
|
druger
Samuray
Kayıt: 17 Mar 2008, 18:21 Mesajlar: 1053 Konum: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
|
 Re: Böyle Birşey yokkk!!!!!!
dark_ryu yazdı: nerden buldun bu rasimleri yaa  ikiside gladyatör gibi çıkmış  http://marriedgamer.com/index.php/component/content/article/9/125 sub-zero mortal kombat die google'a girdim bunları buldum 
|
| 02 Nis 2009, 19:07 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
güzel resim miş
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 02 Nis 2009, 20:41 |
|
 |
|
tyux89
Samuray
|
höh yuh oha  bunlar Sub zero ile Scorpion sa ben hiç mk oynamadım bilmiom

Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at 
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
|
| 02 Nis 2009, 20:59 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
kanka bunlar az evrim geçirmişler
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 02 Nis 2009, 21:43 |
|
 |
|
druger
Samuray
|
xDD 
|
| 03 Nis 2009, 16:29 |
|
 |
|
Sebulba
Samuray
Kayıt: 31 Oca 2008, 00:30 Mesajlar: 581 Konum: Neritya....
|
İkiside yine baştan ayağa karizma...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
|
| 03 Nis 2009, 17:58 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
scorpion ve sab zero bi türlü anlayamıyorum ben bi iyi oluyorlar bi ortada bi kötü adamlarda şaşırdılar artık ne olacaklarını :)
|
| 03 Nis 2009, 18:55 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|