Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers
Arkadaşlar, size komik bir oyun tasarısı sunuyorum.
Super Mario dünyasıyla Mortal Kombat dünyası karşı karşıya! İşte size komik oyun tasarım.
MORTAL KOMBAT VS. SUPER MARIO STRIKERSİlk önce sizinle oyun kapağını paylaşacağım. Oyun Nintendo Wii'ye çıkartılacaktır. Midway ve Nintendo'nun anlaşmasıyla yapılacak olan bu dövüş oyununun kapağı henüz yeni belli olmuştur. İşte oyunun kapağı:

Oyunun Ana Menüsü bana göre güzel. Güzel hazırlanmış bir menü. Mortal Kombat karakteri olan Quan Chi ve Mario karakterleri lan Uçan Goomba ve Dry Bones sizi Ana Menüde karşılıyor. Ve sırasıyla şunlar bulunuyor:
-Begin Tournament
-VS Mode
-Endurance
-Battle Kombat
-Konquest
-Extras
-Creditsİşte Ana Menümüz:
Begin TournamentBu mod zaten adından da belli. Turnuvaya başlayabiliyorsunuz. Bu modu diğer Mortal Kombat turnuvasından ayıran özelliği, ister 3 boyutlu, ister 2 boyutlu oynanabilmesi! Bütün karakterlerin 2 boyutlu ve 3 boyutlu halleri mevcut. Ayrıca iki kişiye iki kişi aynı sahada dövüşebiliyor!
Karakter seçme ekranından başlayalım.
İşte size karakter seçme ekranı:

Bu ekran Mortal Kombat ve Super Mario karakterleri ile dolu bir karakter seçme ekranı. Ortada bulunan soru işaretine basarsanız, gizli karakterleri seçme ekranı karşınıza geliyor:

Tabii karşımıza hemen çıkmıyor bu karakterler. İlk önce turnuvayı belli karakterlerle belli zorluklarda bitirmeniz gerekiyor. Fakat hiç de kolay değil. İşte 2 boyutlu ve 3 boyutlu turnuvalardan resimler:

Şunu da unutmayayım. MK karakterlerinin ister MK4'teki halini, ister son halerini oyunda seçebilirsiniz.
EnduranceBu modda ise ölünceye kadar, hiç canınız dolmadan, sırayla rakipleri öldürmelisiniz. Karakterleri açarken bu da size yardımcı olacak. Örneğin, Raiden'ı açmanız için, bir kez turnuvayı Normal'de bitirmelisiniz, üstüne Endurance'de 10 kişi öldürmelisiniz.
Battle KombatBu modda, Super Mario serilerinde gördüğümüz bir mini oyunu, Mortal Kombat ile birleşmiş halde bulabilirsiniz. Mario karakterlerine oyunda eklenen özellikleri, Mortal Kombat karakterlerinin özelliklerini, bu oyunda da kullanabilirsiniz. Canavarlar daha sonradan artıyor, daha büyük düşmanlarla dövüşüyorsunuz ve puan kazanıyorsunuz. İlk önce garip ve komik gibi görünsede, sonradan insan alışıyor. İşte size resmi:
KonquestBu oyunda Konquest denilen ilerlemeli mod da var tabi ki. Seçilebilen bazı karakterlerin hikayelerini bu modla öğrenebilir, bu iki evrenin neden savaştıklarını, her bir karakerin açısından teker teker görebilirsiniz.
Mesel bu resim, Liu Kang'in Konquest'i:
ExtrasBurada ise Konquest modundan toplayacağınız resimler, ikinci kostümler (MK4 kostümleri), videolar, tasarı resimleri, oyun ayarları menüsü bulunmaktadır. Ayrıca burada Konquest ile açabileceğimiz Super Mario World ve Mortal Kombat 3 oyunları bulunmaktadır.
CreditsOyunun her türlü yapımcıları gibi şeylerin gösterildiği yer. Gerçi herkes biliyordur.
Oyunun çıkış tarihi de belli olmuştur. İşte efsanevi tarih:
31/02/2534Tasarı incelemesi burada bitmiştir.
Arkadaşlar hepsini kendim yazdım. İnşallah beğenmişsinizdir.

Resimler de hep bana aittir.