Home • Forum • Market •
Register •
FAQ
• Search • Login • Colour swatch: • Language:
It is currently 15 Feb 2012, 19:51
View unanswered posts | View active topics
Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri
Author Message Sebulba
Kara KuÅŸak
Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri
gerçekten efektler harika devamını bekleriz...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. 29 Jul 2009, 19:41
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06Posts: 623Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Hayhay... >>>Başım gözüm üstüne... >>>En kısa zamanda.
_________________ Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
29 Jul 2009, 21:09
saibot
Ninja
Joined: 08 Feb 2009, 03:40Posts: 1207Location: Lin Kuei Klanı
Bugün yaptığım MK film kapağını sizinle paylaşmak isterim:
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM! İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
(Ben mksubzero)TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9 30 Jul 2009, 11:57
Sebulba
Kara KuÅŸak
güzel çalışma saibot... Eh bize de şart oldu photoshopta bir şeyler yapmak. Tamamlayayım paylaşırım. Devamını da bekleriz saibot...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. 02 Aug 2009, 18:47
saibot
Ninja
SaÄŸol dostum.
Belki yaparım başka şeyler de...
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM! İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
(Ben mksubzero)TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9 03 Aug 2009, 11:14
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06Posts: 623Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Can sıkıntısını gidermek için doldurulan boş zamanlardan armağanlar....
<<<
_________________ Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
07 Aug 2009, 17:27
ALTAIR
Kara KuÅŸak
saibot wrote:
Bugün yaptığım MK film kapağını sizinle paylaşmak isterim:
Hakkaten çok iyi hiç geiş kullanmadan sadece renk uyumu ile yapılmış çok başarılı... :)
_________________ 08 Aug 2009, 01:28
saibot
Ninja
SaÄŸol dostum. :)
(Ben mksubzero)TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9 08 Aug 2009, 02:09
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31Posts: 9815Location: Green Hill Zone
Güzel yapmışsın
saibot kardeÅŸim
O karakterlerin arkaplanını düzgün kırpmak bile zor iştir.Ama resmi yaparken .png ya da .gif uzantılı transparan resimler kullandıysan başka tabi
@vandetta00 Resimlerde güzel efektler kullanmışsın
PhotoShopçu olduğun belli
_________________ «•• •• •вℓα¢к єαgℓє•• •• •»
08 Aug 2009, 15:28
saibot
Ninja
Bazılarını düzgün kesmeye çalışıyorum, biraz zor oluyor tabi.
Bazılarında ise .png uzantılı resimler kullanıyorum. :) Bu arada sağol kardeşim.
(Ben mksubzero)TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9 08 Aug 2009, 16:46