|
It is currently 15 Feb 2012, 19:50
|
View unanswered posts | View active topics
Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri | Author | Message | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri moliver,sana burda yemin edebilirim benim hesabım olmadığına?Kanıtlanabilecek bir durum varsa ki nasıl bir yolla kanıtlanır onu da sen söyle,kanıtlarım.Hayla karşıyım,paylaşım yanlış bölümde.
Edit: Ayrıyetten resimlerin köşesindeki web adresinin de yaptığını söylemedim,orjinallerini göstermek istedim. _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 12 Dec 2008, 22:16 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri 2-3 hesabı olanlar oluyor, ondan dedim. kendi konuları geriye gitmesin diye kendine tesekkur msjı yazanlar var, görüyoruz. o baska bir eleman şimdi baktım, olabilirde önemli degil o kadar. hoşgörümüzü suistimal etmeyin sadece... cevap yanlış değil, konuya da uygun.konuyu açan arkadasta editlemiş,illa elle çizin dememiş. karakalem çizimlerimiz diye bir konu vardı orda bu paylasılmaz. bu komik resim olarakta degerlendirilir, editlenmiş bir image olarakta.sende kısmen haklısın ama o imageları editleyen arkadas burada vermeyi uygun görmüş.ondan sorun yok. _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 12 Dec 2008, 22:26 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri Peki,ama cevaplara bakınca sinirlendim ben o yüzden.. _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 12 Dec 2008, 22:29 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri moliver wrote: mksubzero wrote: blizzart sadece bir öneride bulundu. konuyu başka boyuta getiren pccopath. ve bence de gomik resimler bölümüne koyulmalı. çünkü resim blizzartın dediği gibi tamamen ona ayit değil. ayrıca ben pccopath'ın resimlerine kötü demiyorum. sadece konuyu böyle bir boyuta getirmemesi gerekli. bu konuda hatalı olan o  Türkçeyi (blizzart yada mk... neysen) düzgün kullan. konuyuda uzatma. ya 2 uyelik aldın yada yakın arkadasın bilemicem ama canımı sıkmayın.hoşgörülükte bir yere kadar blizzart. moliver, bunu kötü olarak algılama ama, sen de Türkçe'yi doğru dürüst kullanamıyorsun. Ben seni anlayamıyorum; birinin, "Türkçe'yi doğru dürüst kullanın." diyebilmesi için, Türkçe'yi eksiksiz kullanması gerekmez mi? Bak ben senin yorumunda birçok yazım hatası buluyorum: Bir kere o, "Türkçeyi" olmaz, "Türkçe'yi" olur. "... düzgün kullan. konuyuda uzatma. ..." denmez. Çünkü noktadan sonraki harf, büyük yazılır. Ayrıca, bağlaç olan "de", önceki sözcükten ayrı yazılır. Oradaki kullandığın "de", "ismin bulunma hâli" değildir. "ya 2 uyelik aldın yada yakın arkadasın bilemicem ama canımı sıkmayın. ..." denmez. Bir kere sayılar, bazı durumlar hariç, tümcede sayıyla değil, yazıyla yazılır. "uyelik, arkadasın" sözcükleri, "üyelik, arkadaşın" şeklinde yazılır. "bilemicem" sözcüğüne bir şey demiyorum, çünkü burada hepimiz bazı cümleleri böyle yazıyoruz sıcak bir ortam yaratmak için. "yada" şeklinde yazdığın sözcük grubunun doğru yazımı "ya da"dır. Bir de, "aldın"dan sonra virgül koyulur ve boşluk bırakılır. Hem de şurası var: "... canımı sıkmayın.hoşgörülükte bir yere kadar blizzart." yazmışsın, yine orada noktadan sonra boşluk koymayıp, küçük harfle başlamışsın ve yine bağlaç olan "de"yi yanlış yazmışsın. Hatalarını, ilk önce kendin düzelt, ondan sonra başkalarına "Türkçe'yi düzgün kullan." de. 
| | 13 Dec 2008, 16:46 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri Arkadaşım, gerçekten anlama kıtlığınız mı var? Türkçe kelimeleri doğru yazmaktan bahsediyorum.verdiklerin yazım hatası değil ,imla kuralları... karşında 2 uni bitirmiş 27 yaşında biri var bunu da ögren. imla kurallarına hiç girme, binlerce kişi telef olur. forumda arama yapmadan da yorum yapma olur mu? forum-f1/ileti-t12592.html _________________
| | 13 Dec 2008, 17:32 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri moliver wrote: Arkadaşım, gerçekten anlama kıtlığınız mı var? Türkçe kelimeleri doğru yazmaktan bahsediyorum.verdiklerin yazım hatası değil ,imla kuralları... karşında 2 uni bitirmiş 27 yaşında biri var bunu da ögren. imla kurallarına hiç girme, binlerce kişi telef olur. forumda arama yapmadan da yorum yapma olur mu? forum-f1/ileti-t12592.htmlSen ona da dikkat etmiyorsun. Zaten yazımı iyi okuyamamışsın, imla kurallarına da değinmiştim. İmlaları da hatalı yazıyorsun. Üniversite bitirdiğin belli oluyor zaten, daha yazım kurallarını bilmiyorsun. Sana göre sadece imla kuralları önemliyse, yazım kuralları önemli değilse, onu bilemem. Türkçe'yi bilmiyorsan, başkalarına da "Türkçe'yi düzgün kullan." deme. İnan ki, onlar senden daha iyi kullanıyorlar Türkçe'yi. Burada ben dahil kimse kusursuz olarak Türkçe kullanamıyor. 
| | 13 Dec 2008, 17:56 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri ben bari kim olduğumu saklama gibi bir problemim yok.yazılarını ve üyelerin çoğu yazısını da okuyorum merak etme sen.verdiğim konuda ne yazdığımı oku diye gösterdim. ama hala Türkçe kelimeleri doğru yazmaktan bahsettiğimi anlayamıyorsun.yazım kurallarına uymaktan bahsetmiyorum, kelimeleri düzgün yazın yeter bize...neyse önemli değil, senin gibi yüzlercesi ile uğraştım.beni bilen biliyor, sana kanıtlayacağım bir şey yok.dikkat ette forumdaki kuralların dışına çıkma. hala bana zıt msj lar yazma gibi bir gayretin olursa o da senin sorunun. _________________
| | 13 Dec 2008, 18:05 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri moliver wrote: ben bari kim olduğumu saklama gibi bir problemim yok.yazılarını ve üyelerin çoğu yazısını da okuyorum merak etme sen.verdiğim konuda ne yazdığımı oku diye gösterdim. ama hala Türkçe kelimeleri doğru yazmaktan bahsettiğimi anlayamıyorsun.yazım kurallarına uymaktan bahsetmiyorum, kelimeleri düzgün yazın yeter bize...neyse önemli değil, senin gibi yüzlercesi ile uğraştım.beni bilen biliyor, sana kanıtlayacağım bir şey yok.dikkat ette forumdaki kuralların dışına çıkma. hala bana zıt msj lar yazma gibi bir gayretin olursa o da senin sorunun. Bir kere o, "yazılarını ve üyelerin çoğu yazısını da okuyorum merak etme sen." olmaz, "Yazını ve çoğu üyenin yazısını da okuyorum merak etme sen." olur. "msj" olmaz, "mesaj" olur. Senin için kelimeler önemli, ama diğerleri fos herhalde. Bir de bana kelimeleri doğru yazmaktan bahsediyorsun.  Türkçe bir bütündür, sadece sözcükleri doğru yazmakla iş bitmez. 
| | 13 Dec 2008, 18:22 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri bak hala imla kurallarından bahsediyorsun. cidden anlaman kıt, bende onun farkına vardım. makale falan yazmıyoruz burda. cümleye büyük harfle başlamak, kısaltma kullanmak Türkçe kelimeleri yanlış yazdığımı göstermez. ben kim olduğumu söyledim. sen kimsin?
"Türkçe bir bütündür, sadece sözcükleri doğru yazmakla iş bitmez." forum burası, TDK Yazı İşleri değil. _________________
| | 13 Dec 2008, 18:39 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri moliver wrote: bak hala imla kurallarından bahsediyorsun. cidden anlaman kıt, bende onun farkına vardım. makale falan yazmıyoruz burda. cümleye büyük harfle başlamak, kısaltma kullanmak Türkçe kelimeleri yanlış yazdığımı göstermez. ben kim olduğumu söyledim. sen kimsin?
"Türkçe bir bütündür, sadece sözcükleri doğru yazmakla iş bitmez." forum burası, TDK Yazı İşleri değil. Bari cümleleri bozuk bir şekilde yazma ya. Ben orada imla kurallarından değil, senin bozuk cümlenden bahsetmiştim. Yine anlayamamışsın ki.  "Türkçe bir bütündür." dediğimi de yanlış anlamışsın. Neyse, kendine iyi bak.
| | 13 Dec 2008, 19:27 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|