Home • Forum • Market •
Register •
FAQ
• Search • Login • Colour swatch: • Language:
It is currently 15 Feb 2012, 19:49
View unanswered posts | View active topics
Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri
Author Message Sebulba
Kara KuÅŸak
Re: Yaptığınız veya Çizdiğiniz Mortal Kombat Resimleri
Arkadaşlar mesajlar konunun özünden oldukça sapmış. Uzun zamandır siteye girememiştim. Girme imkanı buldum sonunda. Ama o da ne? Açtığım konuya yazılan mesajlar tartışma bazen de hakaret boyutuna varmış. Üzüldüm. Konuyu açan kişi olduğum için cevap hakkımın olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle hata bende. Neden derseniz ; Başlığa yaptığınız ve çizdiğiniz resimler demişim. Doğrusu Düzenlediğiniz ( herhangi bir resim düzenleme yazılımında yaptığınız ) Resimler olmalıydı. Ben bunları photoshopta kendim yaptım sizinde yaptıklarınızı paylaşmanızı istedim, Birbinizle tartışmanızı değil. Herkese saygılarımı sunuyorum ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
Unutmayın!!!!!! Buraya editlediğimiz resimleri koyuyoruz.......Buna bir bakın derim...Resimdeki kişi benim...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. Last edited by Sebulba on 14 Jan 2009, 22:31, edited 1 time in total. 27 Dec 2008, 20:30
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04Posts: 2058Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Bence güzel yapmışsın, çoraplar falan.
28 Dec 2008, 00:02
pccopath
Mavi KuÅŸak
bende editledigim resimi koymuştum ,ama tartışma çıktı işte ,olmasaydı keşke.
_________________ 28 Dec 2008, 14:47
Sebulba
Kara KuÅŸak
Sphynxinator wrote:
Bence güzel yapmışsın, çoraplar falan.
Çok teşekkürler...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. 28 Dec 2008, 20:15
abokral99
Kara KuÅŸak
Evet süper yapmışın koptum
_________________ PSP Oyunları için ISO>CSO veya CSO>ISO Dönüştürücü Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım) Joystik Ayarları (Resimli Anlatım) Mugen Windows Configüratör (%90 TR) 29 Dec 2008, 19:38
Sebulba
Kara KuÅŸak
Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri
Bu da yeni bir çalışma. Bakalım beğenecek misiniz?
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. 14 Jan 2009, 22:46
aigin
Saiyan
Joined: 12 Jul 2007, 10:40Posts: 6248Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Sebulba wrote:
Arkadaşlar mesajlar konunun özünden oldukça sapmış. Uzun zamandır siteye girememiştim. Girme imkanı buldum sonunda. Ama o da ne? Açtığım konuya yazılan mesajlar tartışma bazen de hakaret boyutuna varmış. Üzüldüm. Konuyu açan kişi olduğum için cevap hakkımın olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle hata bende. Neden derseniz ; Başlığa yaptığınız ve çizdiğiniz resimler demişim. Doğrusu Düzenlediğiniz ( herhangi bir resim düzenleme yazılımında yaptığınız ) Resimler olmalıydı. Ben bunları photoshopta kendim yaptım sizinde yaptıklarınızı paylaşmanızı istedim, Birbinizle tartışmanızı değil. Herkese saygılarımı sunuyorum ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
Unutmayın!!!!!! Buraya editlediğimiz resimleri koyuyoruz.......Buna bir bakın derim...Resimdeki kişi benim...
koptum bana bak bi korum dişlerini ağzına verrim der gibi bakmışsın ya dehşet güzel olmuş _________________ 15 Jan 2009, 00:06
Sebulba
Kara KuÅŸak
aigin wrote:
Sebulba wrote:
koptum bana bak bi korum dişlerini ağzına verrim der gibi bakmışsın ya dehşet güzel olmuş Sağol aigin dostum. Beni sevindirdin yine.
...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360.. 15 Jan 2009, 07:10
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04Posts: 2058Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Sebulba wrote:
Bu da yeni bir çalışma. Bakalım beğenecek misiniz?
Güzel olmuş.
15 Jan 2009, 17:42
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31Posts: 9815Location: Green Hill Zone
Süper yapmışsın
Photoshop tekniÄŸin bayaa iyiymiÅŸ
_________________ «•• •• •вℓα¢к єαgℓє•• •• •»
15 Jan 2009, 19:14