|
It is currently 15 Feb 2012, 19:50
|
View unanswered posts | View active topics
Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri | Author | Message | | Sebulba Kara Kuşak Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya.... |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri saibot wrote: Ben de bir tane hazırlayayım  Hazırla saibot belki bize de ilham verirsin. Bekliyorum... _________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
| | 15 Mar 2009, 18:53 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Bir tane MK kapağı yaptım, film veya oyun. Ama daha çok film kapağı gibi yaptım.  Yorumlarınızı bekliyorum...  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 22 Mar 2009, 23:21 | |  | | 1tuni1 Siyah Kuşak Joined: 18 Feb 2008, 01:38 Posts: 383 |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Hmm... Güzel olmuş Photoshopla biraz daha uğraşsan uçarsın  ...
| | 22 Mar 2009, 23:35 | |  | | Sebulba Kara Kuşak Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya.... |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Güzel olmuş Saibot. Yalnız arkaplanı siyah yerine bir resim ( mk ile alakalı ) koysan daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Gerçekten hoş olmuş devamını bekleriz... _________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
| | 23 Mar 2009, 00:04 | |  | | ALTAIR Kara Kuşak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri 1tuni1 wrote: Hmm... Güzel olmuş Photoshopla biraz daha uğraşsan uçarsın  ... Biraz daha uğraşsa uçarmı??? Adam geçiş dışında herşeyi biliyor işte yaptığı şeye bakarsan... Daha uçacak nesi kalmış baksana bütün karakterleri kusursuz kesmiş daha ne yapsın??? Başarılı bir çalışma olmuş saibot emeğine sağlık  _________________
| | 23 Mar 2009, 19:08 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. @ALTAIR Aramızda arada tartışma yaşansada yorumun için teşekkürler.  Artık hiç tartışma çıkmasın.  @Sebulba Aslında düşündüm ama çok da güzel bir resim bulamadım. Aslında umduğum gibi dağlık bir resim bulup küçük tepelere karakterleri koyacaktım, ama öyle bir resim bulamadım.  Yorumun için teşekkürler. @1tuni1 Yorumun için teşekkürler. Zaten son 2 aydır uğraşıyorum (daha sıkı) Photoshop ile.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 23 Mar 2009, 19:31 | |  | | 1tuni1 Siyah Kuşak Joined: 18 Feb 2008, 01:38 Posts: 383 |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri ALTAIR wrote: 1tuni1 wrote: Hmm... Güzel olmuş Photoshopla biraz daha uğraşsan uçarsın  ... Biraz daha uğraşsa uçarmı??? Adam geçiş dışında herşeyi biliyor işte yaptığı şeye bakarsan... Daha uçacak nesi kalmış baksana bütün karakterleri kusursuz kesmiş daha ne yapsın??? Başarılı bir çalışma olmuş saibot emeğine sağlık  Güzel olmuş ama yani daha pro olsaymış daha iyi bişeyler çıkardı ama ben kötü demedim, İngilizce biliyorsa zaten photoshopu bebek bile kullanır...
| | 23 Mar 2009, 19:44 | |  | | ALTAIR Kara Kuşak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Saibot hocam beni artık az çok tanımışın anlamışındır... Doğru gördüğüm işe doğru derim...yanlış a yanlış...öz kardeşim bile olsa kayırmam hatılı ise şurda hatalısın derim... tuni ye gelince madem bebek işi; şöyle bir bebek işi yapta görelim...  _________________
| | 23 Mar 2009, 20:39 | |  | | 1tuni1 Siyah Kuşak Joined: 18 Feb 2008, 01:38 Posts: 383 |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri Yeni format attım , photoshop um yok ama eskiden beri kimse bana o konuda sataşamamıştır , okulda tırsarlar bana o konu sataşamazlar yapabildiklerimi iyi biliyorlar çünkü Not1:Fazla uğraşmamışsın yaptığın şeyde bide; nedir bu Angelina Jolie hayranlığı evli barklı kadın Not2: Cdsi bende var, bulduğum gibi birkaç paint harikası çıkartırım, görürsün o zaman...
| | 23 Mar 2009, 20:52 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Resim Programlarında Editlediğiniz Mortal Kombat Resimleri ALTAIR emek harcamışsın ve güzel olmuş. @1tuni1 Ayrıca o kadar göründüğü gibi bebek işi, kes, kopyala yapıştır işi değil bu. Yani sonuçta diğer yaptıklarıma çok benzemesin diye çok düşünüyorum. Düşünmek de önemli. O yüzden İngilizce'si olan herkes Photoshop kullanamıyor. Ben kendimle övünmeye çalışmıyorum. Ama burda bir emek var.  Neyse yine de yorumun için teşekkürler. Ayrıca bunun Angelina Jolie ile ne alakası var anlamadım.  Bence güzel olmuş. İsteyen istediğine hayran olabilir. Tartışma başlatmayalım.  Sonra konular kilitlene kilitlene bi hal oluyor.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
| | 23 Mar 2009, 20:56 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|