Re: Bu karakteri yenebilen var mı?
İlk 4 kişi ile yaptığın 8 maçta başarılı olursan bonus stageden sonra karşında GARUDA çıkıyor. Garuda'yı yendikten sonra Street Fighter oyunun 2. en güçlü karakteri Sagat (Akuma'dan bile güçlü olduğu söyleniyor.) karşımıza çıkıyor. Ve oyunun Final Boss Karakteri M.BİSON (Vega) Karşımıza çıkıyor. Onuda yenersek oyun bitiyor. Credits gösterirken bir Cycloid'i istediğimiz kadar dövüyoruz ve oyun sona eriyor. (Street Fighter Ex 2 Plus'ta oluyor)
05 Feb 2010, 21:25
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance
KİTANA wrote:
Arkadaşım sen oyunun acemisisin galiba gerçek bir sf oyuncusu için yenilmez karakter yoktur garuda çok basit bi karakter nasıl yenemiyorsun anlamıyorum.İstediğim oyuncuyla ve çok rahat bi şekilde garudayı yenerim :) Sen iyi bilmediğin için yenememen normal gibi görünüyor garuda ex plus 1 de gizli karakter olarak gelir genelde 6.cı adamda falan sonra hangi karakter gelir bilinmez ama 10.cu yani son adam ya bison dur yada akuma çıkar.
Garudayı rahat bi şekilde yenmek istiyorsan ryu ken gibi adamları tercih etmelisin taktik yaparak perfcekt bile alırsın aduket at havadan gelince yapıştır aparkatı bu adar basit
kesinlikle katılıyorum guile ile daha zevkli ama tekniği baya çalışman lazım bende ryu yada ken ile basit tekniği kullanarak yenebilirsin diye düşünüyorum, garudaya zor diyorsan akuma ya karşı dövüşmemişsin anlaşılan
05 Feb 2010, 21:51
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance
bbulanhardy wrote:
İlk 4 kişi ile yaptığın 8 maçta başarılı olursan bonus stageden sonra karşında GARUDA çıkıyor. Garuda'yı yendikten sonra Street Fighter oyunun 2. en güçlü karakteri Sagat (Akuma'dan bile güçlü olduğu söyleniyor.) karşımıza çıkıyor. Ve oyunun Final Boss Karakteri M.BİSON (Vega) Karşımıza çıkıyor. Onuda yenersek oyun bitiyor. Credits gösterirken bir Cycloid'i istediğimiz kadar dövüyoruz ve oyun sona eriyor. (Street Fighter Ex 2 Plus'ta oluyor)
''Credits gösterirken bir Cycloid'i istediğimiz kadar dövüyoruz'' en güzelide Shadowgeist ile hileler açıkken 55 mi 65 mi öle bişeydi hits yaptım emulator kasıldı bidahada açılmadı
05 Feb 2010, 21:57
TwisTeD
Kara KuÅŸak
aslında acemi bile olsan yenmenin bir kolay yolu var garuda senin canını almaya başlamamasına dikkat et özellikle süperi olduğunda çünkü bir vurdu mu arkası gelmek bitmiyor
Dedikleri gibi Ryu, Ken, Kairi, Allen vs. bombalı aparkatlı karakterlerle yenmek kolay oluyor. Ama Pullum gibi bir karakter seçersen, kombineyi bile kesiyor Garuda
10 Mar 2010, 22:50
berk1388
Kara KuÅŸak
bbulanhardy wrote:
M.Bison Vega değil.Akuma Sagat'tan güçlü.SF pek bilmiyorsun sanırım.
16 Mar 2010, 14:37
TheCrow
Ninja
bison kesinlikle vega değil bu yanlış inancı silelim. hatta mister bison diye okuyan da vardı ve kesinlikle sagat akumadan güçlü değil. hikayeye göre en güçlü karakter akuma. buda belli zaten. (mangada gouken'i bile ölüdürüyor düşünün. gen de aynı şekilde. yani sagat nasıl daha güçlü olur akumadan? )
16 Mar 2010, 18:08
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
''SÖYLENİYOR'' didim ya hacı benim pek alakam yoktur SF ile. Kofçuyum ben
18 Mar 2010, 01:04
berk1388
Kara KuÅŸak
bbulanhardy wrote:
''SÖYLENİYOR'' didim ya hacı benim pek alakam yoktur SF ile. Kofçuyum ben
Ben yarı SF IV'ciyim.Ama SF evrenin konusuna hakimim.Yaşasın Akuma!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum