|
It is currently 15 Feb 2012, 17:02
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | Shingo Banlandı Joined: 01 Jul 2007, 21:43 Posts: 788 Location: Capcom-NeoGeo | yok babalar yaw kombosuz sf bence hıctır bana gore en guzel sf ex versıyonları valla benı 3d bozmaz 2d bozar  _________________

| | 08 Jul 2007, 08:08 | |  | | NEFRİT Yeşil Kuşak Joined: 08 Jan 2006, 05:30 Posts: 82 Location: DarkKingdom | Walla street fighter ex 3 güzele benziyor ama oynamadan kesin bişey demek yanlış olur bakalım ne zamn oynayacam o oyunu. Şimdi canım sıtrit faytır şampiyon edişın çekti walla
Şöyle bir olay var örneğin street fighter 2 world warrior' a bakıyoruz sonra ne çıkmış ardından ? street fighter 2 shampion edition sonrada süper street fighter 2 ve tüm bunları incelediğimizde bir uymum içerisinde geçiş dönemi olduğunu görebiliyoruz.
Ayşu şekilde street fighter alpha dan street fighter alpha 2 ye ve ondanda street fighter alpha 3 e geçişte gene bir uyum söz konusu.
Ama ilk 3-d SF ye baktığımızda hem 3-d si çok kötü tabii zamanının grafikleri ile demek o yapılabilmiş hemde oyun tarzı çok daha değişik yani adamlar sadece Görüntüyü değiştirmekle kalmıyor oyunun oynama stilinide değiştiriyor belkide en kötüsü bu olmalı 
| | 02 Sep 2007, 17:21 | |  | | Blanka Siyah Kuşak Joined: 04 May 2007, 17:02 Posts: 404 Location: capcom-snk | artık oyunlar tamamile 3d ye geçiyor (mortal kombat,street fighter,king of fighter) tekken zaten 3d artık bunlara alışman lazım
| | 02 Sep 2007, 18:13 | |  | | NEFRİT Yeşil Kuşak Joined: 08 Jan 2006, 05:30 Posts: 82 Location: DarkKingdom | Genellikle yeni kuşak SF cilere 3-D oyunlar gözlerine daha bir hoş görünüyor bir anda 3-D nin sohuk ama çekici büyüsüne kapılıyorlar ühü ühü
Biz Eski topraklar 2-D SF oynar 
| | 02 Sep 2007, 18:20 | |  | | Blanka Siyah Kuşak Joined: 04 May 2007, 17:02 Posts: 404 Location: capcom-snk | yeni kuşak dediğin ben street fiğhteri ilk çıktığından beri oynuyorum sf1 den itibaren 1989-90 civarlarından bu yana
| | 02 Sep 2007, 18:44 | |  | | ufuk 14 Kahverengi Kuşak Joined: 07 Apr 2007, 13:48 Posts: 214 | 89 doğumluyum, pek eski toprak değilim yani; ama doğru, 3D bizi bozar. Capcom, SFEX serisiyle 3D SF'nin tutup tutmayacağını test etmek istedi; ama oyun fazla tutmayınca 3D SF'yi rafa kaldırdı (Oyunu Capcom yapmadı; ancak oyun tutsaydı eminim kendileri 3 boyutlu bir SF yapmaya başlardı.). Sonra, Capcom Fighting All Stars diye 3D bir oyun yaptı; ama beta testerlar falan hiç beğenmeyince o da iptal oldu. Bir arkadaş da artık oyunlar tamamiyle 3D oluyor alış falan demiş, hayır, MK, Tekken, KOF 3D oluyor olabilir; ama Capcom 3D SF yaparsa oyunun tutulmayacağının farkında (sizin 3D sevmeniz önemli değil, söz konusu oyunu orijinal alıp oynayanlar - Avrupa, Amerika, Japonya vs.). Tabi Capcom kolaya kaçıp da 3D bir oyun yapabilir, köklü takipçilerini de güzelce kaybeder. 2D oyun daha çok emek ister, oturup bilgisayarla yapmazsan o oyunu baştan sona, eline kalem alıp adamların hepsini çizersin. Her şeyin gerçeğe yakın (3D) olması neden bu kadar seviliyor, anlamıyorum. Oyun dediğinde gerçek hayatta yapamadığım, göremediğim şeyler görmek isterim ben. Tabi 3D sevenlere de saygım var.
| | 10 Sep 2007, 19:25 | |  | | x-shaon Yeşil Kuşak Joined: 26 Aug 2007, 12:33 Posts: 49 | Ne kombunun bizi bozması zaten oyunun tadı kombo _________________ Lütfen tıkla ve pokemonumu besle Lütfen yazıya tıklayıp benim dinomonumu da besle Lütfen buraya da tıklayıp flyfabblemi besle Lütfen buraya da tıklayıp yu-gi-oh canavarımı besle Lütfen Buraya tıklayıp diğer pokemi de besle
| | 16 Sep 2007, 20:38 | |  | | arman Beyaz Kuşak Joined: 01 Sep 2007, 01:47 Posts: 20 | 3 d nin de güzeli var kötüsü var.mesela 3d street serileri bana hiç haz vermez.oynarkende izlerknde.ama mesela fantasy landda tekken 2 kapışmaları olurdu.ben ps2 jostiğinde ustaydım.oyüzden atari salonunda pek bi halt yiyemezdim ama iyi oyuncuları izlemek acayip keyif verirdi.tekken 2 deki combolar çok çeşitli ve ustalık isteyen cinstendi.yani sözün özü 3d de çok görsel ve oynanılabilirliği yüksek oyunlar çıkacaktır.ama genede street champ ed 2 yi hiçbirine değişmem.
| | 17 Sep 2007, 19:12 | |  | | deniz2099 Kara Kuşak Joined: 10 May 2006, 23:00 Posts: 699 | Herkes zevkine göre takılır abi, kimisi 3D sever kimisi 2D. İkisi de güzel bence, CAPCOM işini iyi yapmış, bir de PC'ye de birşeyler yapsın şöyle bol kanlı bir SF oyunu, canım feda olsun o zaman CAPCOM'a. 
| | 17 Sep 2007, 19:55 | |  | | DRODAKAN Siyah Kuşak Joined: 05 Dec 2006, 15:12 Posts: 346 Location: istanbul | kankiler en güzeli STREET FIGHTER ALPHA 3
ama STREET FIGHTER EX3 mükemmel ve bu seriden gitcek gibi gözüküyo
benim için sakıncası yok
her iki oyunda da combo yapabiliyorsunuz sadece sizin yeteneğinize kalmış
ben 30 üstüne iki oyundada kolayca çıkarım !!! _________________ Trophy Card DRODAKAN
| | 18 Sep 2007, 22:58 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|