Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:25

Search this topic:
Go to page 1, 2  Next
 street fighter 2 champ edit rakip arıyorum ankara 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Post street fighter 2 champ edit rakip arıyorum ankara
ben bu oyunun ustasıyım.ufaklığımdan beri oynarım ve inanılmaz keyif alıyorum.turnuva şeklindede yapabilişriz.fantasylandde.kendine güvenen arkadaşlar mesaj atsınlar.şöyle esaslı kapışalım.ryu yu aldımmı zaten önümd e kimse duramaz.23 yaşındayım bu arada

02 Sep 2007, 02:40
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post s.a
baksen alahalah ekle bakam kardes gorelım bı mustilem23@hotmail.de

02 Sep 2007, 10:40
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

ekledim baba.sabirsızlıkla bekliyorum kapışacağımız günü.başka arkadaşlarda varsa hepbirlikte bi gün ayarlayıp gidelim fantaziye.ama özellikle gerçekten iyi olan arkadaşlar.ben demetevler tarafındayım.ortaokul lise yıllarımda beni yenen yoktu burdaki bütün atari salonlarında.tabi 1-2 tane çok sağlam rakip vardı ama onlar 1-2 kere yeniyosa ben 5 kere yeniyodum.ah aha ne günlerdi o günler..özellikle benden büyükm olanları çıldırtıyordum.arada bana girişenler elimi tutanlar omuz atanlar bile olmuştur.30-40 jeton yediğim günleri bilirim.rakip varmı rakip.

02 Sep 2007, 14:43
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Keşke bende ankarada olsa idim yada silzer burada elaızğ da olsaydınız o oyunda zamanında çok oynadım şampiyon edişın en sevidğim serilerinden biriydi halada öyle

Birazcık rep yapalım :D
adamım ken, basarım origeti üstüme gelme yersin origeti yoww yowww :) :D

Komik oldu dimi :?
Tabii abi komik oldu ne demezsinn sen bir numarasın bu işte :D

02 Sep 2007, 16:56
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

bende balıkesirdeyim usta kardeşim çok iyi biliyorum diyorsan gel buyur seni burada hem misafir edeyim hem de bir güzel sf de döveyim zuhahahahahaha :)):)):)):)) :-D :-D :-D

02 Sep 2007, 19:19
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Misafir edeceksen (kalacak yer - yemek ve içecek :D ) gelebilirim aslında nedne olmasın ki ama SF de dövebilirmisin o konuda fazla emin olma heh heh :D

02 Sep 2007, 19:28
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

japonyada olsam belkide köşe olmuş hayatımı kurtarmıştım.harbi ne zevkli bi iş olurdu profesyonel oyuncu olmak.aslında şöyle bi turnuva yapsak.herkes kayıt için 20 ytl verse.sonra kazanan bütün parayı götürse.ne güzel olurdu.ama nerde.

eskidenki kapışmaların en güzel yanıda makinanın başında bi ton adam toplanır kendinizi star gibi hissederdiniz.ben daha sonraları mortal kombat2 ve tekkendede ustalaştım ama sf2 deki kapışmaların yerini hiç bişi tutamaz.o ayak oyunlarının heyecanı başka hiçbi oyunda tok.arkadaşlar alınacak belki ama sonraki serilerde kapışmanında tadı kaçtı.ne aduketin anlamı kaldı ne oryukenin.acayip cıvık hale geldi

02 Sep 2007, 22:35
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Aynennde öyle keşke paralı bir Street Fighter turnuvası düzenlesek aslında düzenlerizde birmiz elaızğ da birimiz karsta o işi bozuyor dahası internet üstünden yeterince hızlı oynanmıyor illahki toplanmak lazım vede böle kura filan çekilip eşleşiyormuşuzz süper olurdu...

Hem haklısın eskiden başımıza bin tane adam dikilr oynadığımız oyunu kapışmalarımızı izlerdi şimdi nerede o eski günler, bak mame ile evde oynuyoruz :(

Dahası şuda çok doğru artık o eski zevk kalmadı özelliklede 3-D Sf ler çıkınca Iykkk migdem bulandı 3-D diyince :D

02 Sep 2007, 23:07
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post s.a
onlıne dayak yemek ısteyen varsa eklesın bakalım nekadar ıyısınız gorelım
[marq=right]mustilem23@hotmail.de[/marq]

03 Sep 2007, 00:02
Profile
Acemi
Acemi

slm bende Balıkesirden usta oyuncuyum hatta cepboyu yakından tanırım ve ondan daha iyi bildiğimi idda ediyorum dicem ama gerek yokki çünkü öle... neyse daha önce tanışmış olsaydık yanına gelirdim şuan ankaraya çok uzağım ama ilerde ne olur bilemem.Eğer ben gelirim dersen seni misafir ederiz cepboy la fakat üzücü bi haberimiz var street fihters de sana fazla şans tanımıyorum saygılarımla.....

05 Sep 2007, 01:19
Profile YIM
Post new topic Reply to topic   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next