Last edited by port on 04 Apr 2009, 08:53, edited 1 time in total.
30 Mar 2009, 18:11
gokhan461
Ninja
Re: Street Fighter Favori Karakteriniz Hangisi?
kim olabilir tabi ki de ken master
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
30 Mar 2009, 23:29
omega41
Acemi
Krakır jak kralına gıder
02 Apr 2009, 02:24
tyux89
Kara KuÅŸak
benim favorim ken
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
Bence AKUMA Street Fighterin Gelmiş Geçmiş en güçlü adamı akuma.Neden derseniz beyler:ryu ve ken e de hareketleri o öğretti...kara aduyu felan
la ne kara adusu ryu ken hadoken shoryuken tatsimaki senpuukyaku fire ball hadoukeni master gouken öğretti akumaya gelince ise o hadou gücünden öğrendi bikere onları
şimdi streer fighter a bnim gibi gönül vermiş biri tek bi adam söyleyemez elbette. ken zaten karizma için oluşturulmuş bi karakter ama bana göre en karizma guy. neden diyecek olanlara söylüyorum. hep soğuk tavırlı ve yendiğinde ya kollarını bağlıyo ya da arkasını dönüp selam veriyo ondan sonra da vega dır. ama garuda,shadow geist, kairi,ve sagatı da unutmayalım.
01 Feb 2010, 02:25
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
1. Vega 2. Balrog 3. M.Bison 4. Chun Li ( LOVE !!! ) 5. Guile 6. Zangief
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum