burda resimlerdeki yöntemi yaptım çıktı ama sadece 2 kisilik oynayabiliyorsunuz sonra game over diyor ana menüye(ana menü dedigim jetonları attıgımız yer ) şutluyor ben arcade modda olanını arıyorum zinc için
02 Mar 2008, 22:37
frenzy_7
Beyaz KuÅŸak
beyler ben bu kairinin süperini çekemiyorum heyecanlanıyorum yeni adamım allen diye bi herif böyle süperler çok zor anlaşılan neyse ben bildiğim şekilde oynim.
02 Mar 2008, 22:42
ufuk 14
Kahverengi KuÅŸak
frenzy_7 wrote:
beyler ben bu kairinin süperini çekemiyorum heyecanlanıyorum yeni adamım allen diye bi herif böyle süperler çok zor anlaşılan neyse ben bildiğim şekilde oynim.
Abi bi önceki sayfada o kadar övmüşün ki Kairi'yi gören kafana silah bile tutulsa bırakman sanır. Bi sonraki sayfada dediklerine bak
Ne rep i yaw 1) rep istemem 2) yok öyle rep saçmalığı bu forum da.
Yok yaw ben sana başta söylediğim gibi yaptım senin yazdığım doğru değil ilk başta yawaş bastım olmadı sonra hızlı basınca çekti ilk sayfada yazmış olmam lazım akumanın 3 lü sü de aynı teknik yalnız onda 3 ölüm dolu olması lazım yakın zamanda çekicem akumanınkini de şimdi komşu çağırıyo geleyim çekicem akumanın video sunu da dünya çıkartıcam valla
05 Mar 2008, 16:36
frenzy_7
Beyaz KuÅŸak
ne bilim çoğunlukla sitelerde ünvanı yüksek olanlara örneğin seninki samuraym olduğu gibi +rep verirler o yüzden dedim kusura bakma.Aslında 2 kişilik ayarlasam ben çekerim bu süperi neyse uğraşacaz artık hayırlı forumlar...!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum