Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:17

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4
 street fıghter ex 3 yardım 
Author Message
Banlandı
Banlandı

Arkadaşım iyi ryu yu çıkarmışsın bildigin gibi hayate yokmuş.Ben de boşuna ugraşmış oldum böylece ama özür dilemişsin saol kabul ettim kardeş amasenistersen bir hayate yarata bilirsin.Unuttum ama ace ve bir adam daha var dı o adamlara puanla hareket yüklüyosun bu puanlarla hareket satın alıp adama koyu yosun böylece hayatenin hareketlerini alıp aceye koya bilirsin ama biraz zor sen yaparsın belki böyle yap ve hayateyi çıkarmış gibi oyna çok güzel oluyor ben zangılefin hareketlerini bombaları ve diger hareketleri verdim çok iyi oldu kardeş istersn sende yapabilirsin :-) .

Ama hareketler sınırlı yani adama sınırlı sayıda hareket yükleme hakkınvar bu biğraz kötü ama olsun yinede hayallerinde ki adamı yarata bilirsin bu senin için çok iyi olur sanırım hayateyi çok istiyosun galiba böylece bir hayate yarata bilirsin ok. :-)

26 Mar 2006, 14:10
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

sf ex3 ü ilk defa duyuyorum enson ex pkus2 oynamıştım merak ettim şimdi ex3 oyununu :-D

22 Aug 2006, 23:58
Profile WWW
Ninja
Ninja

zangief e oryu fln yüklücen ozaman süper olur :D

Take their last breath.

Silent Night, Bodom Night...

23 Aug 2006, 03:30
Profile WWW
Acemi
Acemi

yaf arkadaslr bisi soracam AKUMAYA ne OLDU Bilen Varmi .Ne kadar da kötü olsa güclü bi karekter idi.sf onsuz fazla tadi cikmiyo. Bide bu garudanin hikayesi ne oyunda bilen varsa klef@mynet.com mail atabilirmi
tesekkürler

06 Oct 2006, 12:24
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Post Re: street fıghter ex 3 yardım
:smt010 arkadaşlar siz nasıl indirdiniz bu oyunu ben 1 haftadır uğrasıyorum indiremedim
daha dogrusu oyunun bütün linklerini indirdim
winrar dosyasından çıkaramadım şifresinide yazıyorum hata veriyor
önce linklerin hepsini indirdim daha sonra 1. linke sag tıkladım ve buraya çıkart yaptım
önce biraz ilerliyor 1.ve 2. part tı çıkarıyor 3. parta geldiğinde 3. partı göremiyor
bunun için gözat tan seçip öyle devam ettiğimde ise bu seferde 4. part tı göremiyor bundada aynısını yapıyorum ve öylece devam ediyorum
(yanlışmı yapıyorum lütfen söyleyin)

böylelikle işlemi bitirdikten sonra alcohol120 ile yüklemeye çalıştıgımda ps2 olarak ayarlıyorum(o kendisini otomatik dao sao yapıyor) ve en düşük ayarda yazmaya çalışıyorum fakat yazmıyor hata veriyor lütfen boş dvd koyun diye sorun çıkıyor
lütfen yardım edin
kafayı sıyırmak üzereyim :roll: :roll: :roll: :( :-x

21 Oct 2008, 08:33
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4