Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:42

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Ankaralı arkadaÅŸlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Post Re: Ankaralı arkadaÅŸlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün
Hyper Sonic wrote:
SF2'de nasıllar bilemem de Fantasy'dekilerin (en azından SF3: Third Strike'ta) abartıldığını bizzat gördüm ben. Bi arkadaş vardı onla internetten sürekli kapışırdık (Third Strike'ta) bi gün Fantasy'den arkadaşlarının evine gitmiş. Gel dedi bugün senle arkadaşlar kapışacak (3-4 kişi var) neyse hepsiyle kapıştım ve şaşılacak bi şekilde yendim. Beklemiyodum yenebileceğimi çünkü. Sonra en iyi oynayan arkadaş klavyede oynayamıyo o yüzden ona stik bulacaz yarın da onla kapışırsın dediler bölüm sonu canavarı misali. Onla da kapıştım onu da yendim... Yani o kadar övülmüşlerdi ki bana... SF2'dekiler de öyleyse bilmiyorum :(

ya kardeş zaten sf 2 yi ben pc de oynasam bilmeyen birine bile yenilebilirim.bikere pc de oynamak son derece zevksiz.o kolu yuvarlamadan aduken atmanın hazzını yaşayamassın.abi bu adamların senin dediğin gibi andirik olma ihtimali sıfır çünkü belliki onlarda benim gibi küçüklükten yetişme.zaten sf2 oynamayan bilmez o adduketleri oryuları hakkıyla yapmak için senelerini vermen gerekir öle iki günde gelip usta olamassın sf2 de.başka oyunlarda olursun o ayrı

11 Sep 2008, 13:56
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

doğru söylüyo arman kardeş sf2 ayrı bi olay açıkçası ben kendime güvenemiyorum ama yinede uğramayı istiyorum yanlarına..

11 Sep 2008, 18:34
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

keşke ankarada otursaydım. sf2 gerçekten çok zevkli bizim buralarda son bi atari salonu kalmış açık makinalar dökülüyor resmen bazı makinaların düğmeleri çalışmıyor. ama sf2 makinası sağlam ben oynuyorum orada arada bi hakikaten atari salonunda oynamanın zevki aynı bilgisayardakinin ayrı.. ama sf2 ce street fighter oyunlarının en güzel oyunudur diyebilirim ama gerçekten o oyunda usta olmak hiç kolay deil bi ara çok oynadım ama beni yenen çok vardı atari salonlarında falan ama alpha 3 e daha bi yatkın benim oyun stilim o yüzden onu daha iyi oynuyorum ama düşününce ve tekrar oynayınca kararımı kesinlikle verdim en güzel street fighter oyunu STREET FİGHTER CHAMPİON EDİTİON!!

11 Sep 2008, 19:02
Profile ICQ WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

hyuga kojiro wrote:
düşününce ve tekrar oynayınca kararımı kesinlikle verdim en güzel street fighter oyunu STREET FİGHTER CHAMPİON EDİTİON!!

doğru karear vermişsin abi bak benim oynamadığım oyun kalmadı mortalından kofuna tekkeninden bilmem nesine bundaki kapışmanın heycanı hiç birinde yok tabi bide iyi oynayınca daha bi zevk alıyosun onunda etkisi var gerçi.aslında tekken ve mortal2 dede iyiyimdir ama uzun zamanduır oynamadım ondada sağlam kapışmalar olabilir aslında.ama artık yeni bi oyunda ustalaşacak kadar zamanımızda yok yeni kombolar falan çok zaman alır sf 2 yetiyoda artıyo bile

11 Sep 2008, 20:27
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Aslında bi Türk grubu oluşturulsa böyle atari salonlarından seçilmiş oyunculardan oluşan. Sonra bi sponsor bulunup Evo gibi büyük turnuvalara yollansalar... acaba diyorum?

12 Sep 2008, 11:05
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

abi japonlarla başedemessin adamlar deli oynuyo sonuncu olup döneriz turnuvadan kesin puhaha

12 Sep 2008, 20:22
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

iyi bir kapışma olabilir ;)

CTRL+W yap keyfine bak :D
Tekken Dünyasındaki Ulu Rekorum 8)

Yabancı Sanatçıların Türkçe İsimleri = Kopacaksınız :D

Mugen Config Ayarları

Son Harfle Başlayan Şarkıları Yazalım (Forum Oyunu)

Dragon Ball Online [DOWNLOAD]

12 Sep 2008, 20:28
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

arman wrote:
abi japonlarla başedemessin adamlar deli oynuyo sonuncu olup döneriz turnuvadan kesin puhaha

İşte o seviyede olsak şapka çıkartırım. Onun dışında abartıdan öteye gitmiyo benim için.

13 Sep 2008, 18:08
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

kapışma görmek isteyen arkadaşlar yarın yani pazar en geç 4 te fantasylandda olun.kapışma nasıl olurmuş görün

13 Sep 2008, 19:46
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

ya abi buraya yazdın yazdın bilmiyorum hiç gelen gördün mü oraya...
merak etme ben geldim senin dediğin makineye gittim topluluğu bir süre izledim sonra da birine sordum trfighters'a yazan ekip siz misiniz dedim adam ters ters baktı yok birader dedi madem bi iş yapıyosunuz adam çağırıyosunuz tam yapın...sonra böyle gidip münasip bişey gibi kalıyoruz orda.

14 Sep 2008, 20:41
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next