Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün
| Author | Message |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün angryangel_L wrote: ya abi buraya yazdın yazdın bilmiyorum hiç gelen gördün mü oraya... merak etme ben geldim senin dediğin makineye gittim topluluğu bir süre izledim sonra da birine sordum trfighters'a yazan ekip siz misiniz dedim adam ters ters baktı yok birader dedi madem bi iş yapıyosunuz adam çağırıyosunuz tam yapın...sonra böyle gidip münasip bişey gibi kalıyoruz orda.
Geçmiş olsun _________________
Last edited by aigin on 14 Sep 2008, 21:49, edited 1 time in total.
|
| 14 Sep 2008, 20:44 | |
 |
| angryangel_L Siyah Kuşak Joined: 23 Nov 2007, 22:22 Posts: 363 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün sağol aigin sen de olmasan  _________________ EVIL INSIDE
|
| 14 Sep 2008, 21:00 | |
 |
| arman Beyaz Kuşak Joined: 01 Sep 2007, 01:47 Posts: 20 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün ABİ YOK YA O ELEMANLARLA BENİM MUHABBETİM YOK BEN SİZDE İZLEYİN YADA KAPIŞIN DİYE GELİN DEDİM BEN 3 BUÇUKTA GELDİM.FARKLI KİMSELERİ GÖRMEDİM ZATEN O ADAMLARLA ALAKAM YOK AMA GENE MANYAK Bİ GÜN OLDU DELİ GİBİ KAPIŞTIK ADAMLARIN GÜNAHINI ALMAYIN GENÇLER NE BİLSİNLER :)
|
| 14 Sep 2008, 21:36 | |
 |
| angryangel_L Siyah Kuşak Joined: 23 Nov 2007, 22:22 Posts: 363 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün abi ne bileyim sen öyle çağırınca bende sizin ekip var orda kapışıyorsunuz sandım gidip adamlara sordum 10 tane jeton aldım 4 tane bonus verdi 2 saat boyunca elimde 18 jetonu nereye harcasam diye dolandım durdum tekkende adam tokatlamaktan sıkıldım adam 3. kez karşıma girdiğinde sıkılıp veriyodum oyunu...hayatımda ilk defa soul calibur oynadım elemanın karşısına girdim adamı yendim al sen devam et ben oynamıcam diye adama geri verdim kolu.. ben eski basketçiyim aşağıdaki potalarda bütün rekorları kırdım makine beni oynatmadı en sonunda...
yani anlayacağın dldum doldum patladım keşke önceden söyleseydin abi ona göre gelirdim ben birşeyler bekleyerek gelmiştim oraya ondan öyle yazdım... _________________ EVIL INSIDE
|
| 14 Sep 2008, 21:42 | |
 |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün angryangel_L wrote: abi ne bileyim sen öyle çağırınca bende sizin ekip var orda kapışıyorsunuz sandım gidip adamlara sordum 10 tane jeton aldım 4 tane bonus verdi 2 saat boyunca elimde 18 jetonu nereye harcasam diye dolandım durdum tekkende adam tokatlamaktan sıkıldım adam 3. kez karşıma girdiğinde sıkılıp veriyodum oyunu...hayatımda ilk defa soul calibur oynadım elemanın karşısına girdim adamı yendim al sen devam et ben oynamıcam diye adama geri verdim kolu.. ben eski basketçiyim aşağıdaki potalarda bütün rekorları kırdım makine beni oynatmadı en sonunda...
yani anlayacağın dldum doldum patladım keşke önceden söyleseydin abi ona göre gelirdim ben birşeyler bekleyerek gelmiştim oraya ondan öyle yazdım... Helaal ne diyim cool takılmışsın _________________
|
| 14 Sep 2008, 21:51 | |
 |
| angryangel_L Siyah Kuşak Joined: 23 Nov 2007, 22:22 Posts: 363 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün abi cool muul kafayı yedim yaa cebimden paso jeton çıkıyodu hala bitmedi mi diye söylenmeye başladım artık okadar ki kafayı yedim.. _________________ EVIL INSIDE
|
| 14 Sep 2008, 21:56 | |
 |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün Çevrede 1 grup çocuk olsaydı kapış yap dicektim at teker teker birbirlerini yemelerini izle xD oynamaktan zevkli bir olay _________________
|
| 14 Sep 2008, 22:00 | |
 |
| angryangel_L Siyah Kuşak Joined: 23 Nov 2007, 22:22 Posts: 363 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün valla aşağıda bi grup vardı ama atsaydım daha fazla ver diye beni döverlerdi  haliyle yemedi  _________________ EVIL INSIDE
|
| 14 Sep 2008, 22:07 | |
 |
| arman Beyaz Kuşak Joined: 01 Sep 2007, 01:47 Posts: 20 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün angryangel_L wrote: abi ne bileyim sen öyle çağırınca bende sizin ekip var orda kapışıyorsunuz sandım gidip adamlara sordum 10 tane jeton aldım 4 tane bonus verdi 2 saat boyunca elimde 18 jetonu nereye harcasam diye dolandım durdum . abi o elamanlar birbirini tanıyo 6-7 kişi sordum senelerdir herpazar gelirlermiş.ben daha yeni takıldığımdan muhabbetim yok ama yaşıtlarım hepsi.neyse abi mevzu zaten kapışmak tanımamak daha iyi sonra tanırsam acıyıp raund falan veririm öle daha iyi bu arada ballıymışsın 4 bonus düşürmüşsün girseydinya heriflerin karşısına biliyomusun sf2 oynamayı.bide beklentim var demişsin neydi merak ettim bide sadece bi kişinin gelmesi beniz üzdü
|
| 15 Sep 2008, 10:40 | |
 |
| angryangel_L Siyah Kuşak Joined: 23 Nov 2007, 22:22 Posts: 363 |  Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün abi sf2 de iddiam yoktu sadece keyfine oynamak için eğlenceli olur diye geldim beklentim de orda bi ortam oluşur, gelen olur hatta arzu edilirse diğer oyunlarda da kapışırız diye düşünmüştüm neyse artık sağlık olsun belki başka zaman kapışırız...
bide böyle değilde kendimiz yapalım site içinde düzenleyip gidelim bi ara ankaralı elemanlarla belki o daha güzel olur sadece sf2'ye bağlı kalmak pek işime gelmiyo.. _________________ EVIL INSIDE
|
| 15 Sep 2008, 12:00 | |
 |
|