Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün
Author
Beyaz KuÅŸak
Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün
evt gençler.biz her pazar sf2 championship te kapışıyoruz.saat 3 civarı başlıyoruz 7 e kadar aralıksız kapışıyoruz giren girene.7-8 arkadaş hepsi usta en iyiler manyak zevkli oluıyo harika maçlar çıkıyo.benden söylemesi bizim yaşlar ilerledi 30 a merdiven dayadık ama hala orta okul yıllarındaki zevki kapışmanın heycanını alıyorum.
not:bu arada genelde üs katta arka tarafta bi street fighter makinası var onda kapışıyoruz sonra bulamadık demeyin
08 Sep 2008, 21:59
angryangel_L
Siyah KuÅŸak
Re: ankaralı arkadaşlar pazar fansylanda gelin kapışma görün
valla abi sf2 de biraz genç kalıyorum ama yeni versiyonlara da açığız diyorsanız bi ara olabilir çnkü sağlam tokat atarsınız sf2 de...
_________________ EVIL INSIDE
08 Sep 2008, 22:25
Mcs_Power
Acemi
Re: Ankaralı arkadaşlar pazar Fantasy Land'a gelin kapışma görün
street fighterda rakıpsızımdım cok delı oynardım paslandım ama yıne gelcem apzar gunu bakalım eskı sıtılım hala yerındemı varmı donusum muhtesem olcak MCs_PoweR
09 Sep 2008, 01:54
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Ben anca izlemeye gelebilirim çünkü şu stiklere bi türlü alışamadım O_O Belki alışmamı sağlarsınız?
09 Sep 2008, 09:52
angryangel_L
Siyah KuÅŸak
harbi ya o stikler bana da çok yabancı geliyo...pc ile oynamaya çok alıştım klavye olmayınca bende zorlanıyorum...
09 Sep 2008, 10:20
arman
Beyaz KuÅŸak
gelin arkadaşlar acaip heycanlı ya hakkaten bende fena değilim ama acaip oynayan arkadaşlar var geçen pazar 99. adamdan sonrasını sayamadık pazar 3 te dipteki street makinasının ordaki kalabalığı zaten görürsünüz.7 ye kadar falan sürer tahminimce sıkılmıcanıza garanti verebilirim ben 15 senedir sıkılmadıysam sizde sıkılmassınız
09 Sep 2008, 21:06
angryangel_L
Siyah KuÅŸak
eyvallah abi gelmeye çalışacağım..
09 Sep 2008, 21:49
arman
Beyaz KuÅŸak
Mcs_Power wrote:
street fighterda rakıpsızımdım cok delı oynardım paslandım ama yıne gelcem apzar gunu bakalım eskı sıtılım hala yerındemı varmı donusum muhtesem olcak MCs_PoweR
bende öle sanıyodum elemanlarla fantasylandda karşılaşana kadar.kendi mahallemde yenen yoktu en iyi benim sanıyodum ama adamlar aşmış.gerçi bende çok kötü sayılmam 2 kere yenilsemde 1 kere mutlaka yeniyorum elemanları ama yenilmek çok sinir bozucu adam hırs yapıyo çocukkende böleydim değişen bişi yok acaip bi bağımlılık bu ya
10 Sep 2008, 12:23
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
SF2'de nasıllar bilemem de Fantasy'dekilerin (en azından SF3: Third Strike'ta) abartıldığını bizzat gördüm ben. Bi arkadaş vardı onla internetten sürekli kapışırdık (Third Strike'ta) bi gün Fantasy'den arkadaşlarının evine gitmiş. Gel dedi bugün senle arkadaşlar kapışacak (3-4 kişi var) neyse hepsiyle kapıştım ve şaşılacak bi şekilde yendim. Beklemiyodum yenebileceğimi çünkü. Sonra en iyi oynayan arkadaş klavyede oynayamıyo o yüzden ona stik bulacaz yarın da onla kapışırsın dediler bölüm sonu canavarı misali. Onla da kapıştım onu da yendim... Yani o kadar övülmüşlerdi ki bana... SF2'dekiler de öyleyse bilmiyorum
10 Sep 2008, 20:51
angryangel_L
Siyah KuÅŸak
yaa herkes kendine göre süper abi kimse kimsenin nasıl oynadığını tam bilemiyo bende kendimi tekkende rakipsiz sanırdım bir zamanlar ta ki arkadaşın biri beni ekrana bakmadan yenene kadar:) çocuk söyle bi kombolar vardı derken beni ters yüz etti... sonra hırs yaptım:)) sabah akşam çalışıp daha iyi oldum..
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum