SFA 3 Upper istek
selam arkedaşlar sf alpha 3 de gizli karakterlerle yanı ( evil ryu evil akuma ...) gibi karakterlerle oynamak için ne yapmalıyım bende mame 32k 064 var oraya indirdim sf alphaları denildigi gibi yaptım mesela 3 porfek 5 süperli ölüm ve hiç raund kaybetmedim ama oyunun sonunda akuma denildigi gibi gelipte meydan okumadı sonrada bunun hayal ürünü oldugunu anladım arkadaşlardan bazıları o karakterlerin sf alpha 3 upper versiyonunda çıktıgını söyledi benim sizden istedigim şey bu sf alpha 3 upper i çalıştıracak emulatör ve room larının adresleri ( bu emülatoru pc de oynayabilirim degilmi) eger bunlardan birkaç çeşit emulator var ise en kullanışlısını ve kolay olanın linkini verirmisiniz
Last edited by moliver on 29 Sep 2008, 08:31, edited 1 time in total.
kardeş burda winkawaks emusu ve 3 orjinal sf alpha oyunu da var. eğer orjinal olmayanını istiyorsan ona da bakarım..bu arada o akuma ve ryu olayı da puana bağlı olarak geliyo yani ölüm falan hikaye olay puan yapmakta..
_________________ EVIL INSIDE
28 Sep 2008, 22:15
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Re: sf 3 upper
Evil Ryu ve Shin Akuma normal SFA3'te yok. İstersen adamlar sana dokunamadan oyunu bitir yine göremezsin. Oyunun verileri arasında yok öyle bi şey... SF2'de oluyodu o. Sitede vardır, PSX emülatörü ve PSX için SFA3 indir.
28 Sep 2008, 22:33
fityus
YeÅŸil KuÅŸak
Re: sf 3 upper
psx emülatorunu indirdim ama room u bulamadım sende varsa 1 link yada bulacagım bir adress verirmisin (sf alpha 3 upper için) teşekkurler
selam ya şu sf alpha upper ın room unun linkini verecek kimse yokmu şu sanal alemde yada yardımcı olacak başka bir şey
29 Sep 2008, 00:22
moliver
Samuray
İşte bunda Evil Ryu ve Shin Akuma'yı açmak için iyi bi puanla World Tour modunu bitirmen gerekiyo. Bu seçenekte (hiç round bile vermeden ilerlemeye çalış, yenilirsen bir önceki saveden başla. Bu modda her dövüş öncesi save edebilme yetkin var.) son adam Shin Akuma. Onu yenersen arcade modunda kendisini ve Evil Ryu'yu seçebilirsin.
Düzenleme: Haydaaa... Sadece ilk linke baktım, çalışıyo diye verdim; ama diğer linkler ölmüş :S Linkleri yenileyebilecek kimse yok mu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum