|
It is currently 15 Feb 2012, 18:33
|
View unanswered posts | View active topics
Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler | Author | Message | | hyuga10 Siyah Kuşak Joined: 17 Jan 2009, 22:24 Posts: 262 Location: Impel Down Level 5.5 |  Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Bende daha yeni üyeyim ve yardım başlığını nereye açacağımı tam olarak bilemedim şu an genel olarak oynadığım bir Sf oyunu var Psxte Sf EX 2 Plus oynuyorum youtube'den videosunu izledim ve dehşey kombolar var ama ben hiçbirini yapamıyorum özel hareketlerin ve combolarla da birleştiremiyorum bu yüzden bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Mesela Ryu'nun Ken'in yumrukla ilgili olan bazı hareketlerini yapabiliyorum v comboya ekliyorum ama Guile'nin, Vega'nın felan hiçbir hareketini yapamıyorum ve ayak harketlerini de neredeyse hiç yapamıyorum.Nasıl kendimce combolar üretebilirim. _________________ One Piece Anime 447 Bleach Anime 102 Wild Striker Anime 028 Veritas Manga 071 FMA Manga 106 Area no Kishi Manga 036 Fairy Tail Manga 166 Psyren Manga 051
| | 18 Jan 2009, 21:24 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler hyuga10 wrote: Bende daha yeni üyeyim ve yardım başlığını nereye açacağımı tam olarak bilemedim şu an genel olarak oynadığım bir Sf oyunu var Psxte Sf EX 2 Plus oynuyorum youtube'den videosunu izledim ve dehşey kombolar var ama ben hiçbirini yapamıyorum özel hareketlerin ve combolarla da birleştiremiyorum bu yüzden bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Mesela Ryu'nun Ken'in yumrukla ilgili olan bazı hareketlerini yapabiliyorum v comboya ekliyorum ama Guile'nin, Vega'nın felan hiçbir hareketini yapamıyorum ve ayak harketlerini de neredeyse hiç yapamıyorum.Nasıl kendimce combolar üretebilirim. genelde hareketler basit.mesela ryu ve kende aduket atmayı su sekilde yapabilirisn:sırayla sol yon tusu,sol carpraz yon tusu,asagı yon susu,sag alt carpraz yon tusu.sag yon tusu ve yumruk.anlamadıysan soyle anlatıyım.sol yon tusundan baslayıp sag yon tusuna dogru yarım bir daire yapıyorsun ve yumruga basıyorsun.bunun süperini yapmak için ise iki kez yarım daire yapıyorsun.aynı hareketı sagdan baslayıp sol tarafa dogru yapıp tekmeye basarsan tekmeli olan hareketi yapar.guile ile veganın hareketleri ise aynı hemen hemen.guile ile jilet atmak için geri ileri yumruk yapmalısın ama zamanlama onemlı.sen soyle yap.geriye basılı tut daha sonra hızlıca ileri yumruk yap.birde bacak ile kesme hareketei var.onuda asagı yon tusuna basılı tut,daha sonra hızlıca yukarı yon tusu ardından tekme yap.superi için ise geri, ileri,geri,ileri yumruk yap.degiğim gibi geriye basılı tut ve bir anda ileri,yumruk yap olacaktır.umarım az da olsa anlatabılmısımdır
| | 18 Jan 2009, 21:35 | |  | | hyuga10 Siyah Kuşak Joined: 17 Jan 2009, 22:24 Posts: 262 Location: Impel Down Level 5.5 |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Cevabın için teşekkürler ve tavsiyen için de oyundaki combo listesine giriyorum analoglu joysticke göre göstermişler ama anlmaya çalışıyorum guilede dediğin gibi yazıyordu ama yapıyorum olmuyordu zamanlamayı ayarlamaya çalışacağım o zaman ve tavsiyeni deneyeceğim.
Edit: Ha ayrıca söylediğin gibi denedim zor da olsa 3 hareketi de yapmayı başardım.Sonic Boom, Flash Kick ve özel yumruk hareketini. _________________ One Piece Anime 447 Bleach Anime 102 Wild Striker Anime 028 Veritas Manga 071 FMA Manga 106 Area no Kishi Manga 036 Fairy Tail Manga 166 Psyren Manga 051
| | 18 Jan 2009, 21:51 | |  | | hyuga10 Siyah Kuşak Joined: 17 Jan 2009, 22:24 Posts: 262 Location: Impel Down Level 5.5 |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Bir de şu konuda yardım almak istiyorum mesela analoglu olarak gösterildiği için bazı hareketleri anlayamıyorum mesela Shoryuken hareketini nasıl yapacağız ve oyundaki kilitli karakterleri açmak için neler yapmama gerekiyor? _________________ One Piece Anime 447 Bleach Anime 102 Wild Striker Anime 028 Veritas Manga 071 FMA Manga 106 Area no Kishi Manga 036 Fairy Tail Manga 166 Psyren Manga 051
| | 19 Jan 2009, 21:52 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler hyuga10 wrote: Bir de şu konuda yardım almak istiyorum mesela analoglu olarak gösterildiği için bazı hareketleri anlayamıyorum mesela Shoryuken hareketini nasıl yapacağız ve oyundaki kilitli karakterleri açmak için neler yapmama gerekiyor? shoryu ken için ileri yön tusu,ardından aduketteki gibi yarım dair yapacaksın.gizli karakterleri acmak için ise oyunun sonunu her getirişinde 1 gizli karakter acılır.aynı zamanda emulatorlerde hack denen bir uygulama var sanırsam orda butun karakterler acık oluyo ama bunu bende tam bılmıyorum
| | 19 Jan 2009, 22:31 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Bu linkten Street Fighter EX 2 Plus'taki karakterlerin hareketlerini öğrenebilirsin: >>> http://www.gamefaqs.com/coinop/arcade/file/575732/552Şimdiki vereceğim konu başlığından da oyundaki gizli karakterleri ve gizli modları açabilirsin.İşte link: >>> forum-f14/ileti-t14049.htmlKonu başlığındaki benim verdiğim hileleri uygulaman yeterli,gizli karakterleri ve gizli modları açmak için  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 19 Jan 2009, 23:01 | |  | | SonGokuU Ninja Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya) |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler beyler ben sf yi pek sevmem ama genede arada sirada hep sf vs marvel veya x men vs sf oynuyorum en cok hosuma giden karakter akuma ve onun bir maxi var adami kapiyor yani tutuyor sonra ekranda gözükmüyor ama vurma sesleri geliyor cok seri sekilde bu max hangi yön tuslari ve atak tuslarla yapiliyor onu merak ediyorum bütün karakterlerin maxini yapabiliyorum ama birtek onun kini yapadim _________________

ÖNEMLI NOT: Türklerle ugrasmak Güven Özveri Tecrübe Ister!
YA KAN KUSTURURUZ, YA TAM SUSTURURUZ
>>Saygilar<<

| | 19 Jan 2009, 23:23 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Bahsettiğin Akuma'nın Raging Demon hareketi.Hareketi bu şekilde yapacaksın:
Küçük yumruk, küçük yumruk, ileri, orta tekme, büyük yumruk _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 20 Jan 2009, 00:04 | |  | | SonGokuU Ninja Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya) |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler hocam bir yanlislik olmasin? winkawaksi actim x- men vs street fighter actim akumayi sectim a ,s ,d =kücük yumruk orta yumruk büyük yumruk y, x ,c = kücük tekme orta tekme büyük tekme.. yapiyorum basaramiyorum  2 kucuk yumruk sonra ileri buyum yumruk orta tekme olmuyor  _________________

ÖNEMLI NOT: Türklerle ugrasmak Güven Özveri Tecrübe Ister!
YA KAN KUSTURURUZ, YA TAM SUSTURURUZ
>>Saygilar<<

| | 20 Jan 2009, 00:25 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Sf Serisi Combolar + Süper Hareketler Hareketi hızlı bir şekilde yap,olması lazım.Hareketin yapılışı baktığım sitede böyle yazıyordu... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
Last edited by _BJK_ on 20 Jan 2009, 00:39, edited 1 time in total.
| | 20 Jan 2009, 00:37 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|