Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:24

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Alpha 3 te V-ISM 
Author Message
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: Alpha 3 te V-ISM
susiria kardeş konuyu yanlış yere açmışsın.

02 Feb 2009, 15:41
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

bu komboları bence en iyi alman yada yaşayan lion nikli türk arkadaşımız yapıyor ryu ile harika kombo yapıyor 2 df deki maçlarında var izleyebilirsiniz

02 Feb 2009, 17:31
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

fityus wrote:
bu komboları bence en iyi alman yada yaşayan lion nikli türk arkadaşımız yapıyor ryu ile harika kombo yapıyor 2 df deki maçlarında var izleyebilirsiniz

bu arkadaş mı dediğin ?

http://www.resimupload.com/ds840617712_Lion1985.html

50 den sonra izlemeyi bıraktım :smt058

02 Feb 2009, 19:14
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

bence sen sorunlu birisin adam komboyu güzel yapıyor çok iyi oynamayabilir ne var bunda reklama gerek yok resim upload felan sen veya birbaşkası na defalarca yenilebilir normal birşeydir sonuçta oyun bu ama sen birini yenince resmini hemen kaydedip piyasaya marifetmiş gibi sürüyorsun yenmiş sen yenmişsin bence sen gitte komplekslerini yen adam kendini overse o adam rahatsız demektir bırakta eger iyi oyuncu isen senin reklamını bizler yapalım

02 Feb 2009, 22:06
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

fityus wrote:
bence sen sorunlu birisin adam komboyu güzel yapıyor çok iyi oynamayabilir ne var bunda reklama gerek yok resim upload felan sen veya birbaşkası na defalarca yenilebilir normal birşeydir sonuçta oyun bu ama sen birini yenince resmini hemen kaydedip piyasaya marifetmiş gibi sürüyorsun yenmiş sen yenmişsin bence sen gitte komplekslerini yen adam kendini overse o adam rahatsız demektir bırakta eger iyi oyuncu isen senin reklamını bizler yapalım

Güzel tespitte bulunmuşsun arkadaşım, tebrikler. :smile: Ayrıca Lion'ın yenildiği adam 2DF'te Alpha 3 birincisi ve GGPO'da da en fazla bir iki el yenildiğini gördüm. Adam Hakero'yla oynarsa eminim 99 wins yapacaktır :-)

02 Feb 2009, 23:45
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

galiba ailesi tarafından hiç ovgu görmemiş onun eziklini oyunlarda gidermeye çalışıyopr gibi bir ruh hali var baksana ben yendim beni yenemessin gibi tavırlar kendini ispatlamak istiyor

02 Feb 2009, 23:50
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Hyper Sonic wrote:
Güzel tespitte bulunmuşsun arkadaşım, tebrikler. :smile: Ayrıca Lion'ın yenildiği adam 2DF'te Alpha 3 birincisi ve GGPO'da da en fazla bir iki el yenildiğini gördüm. Adam Hakero'yla oynarsa eminim 99 wins yapacaktır :-)

http://www.resimupload.com/ds960703114_alioune.html :smt028

fityus wrote:
galiba ailesi tarafından hiç ovgu görmemiş onun eziklini oyunlarda gidermeye çalışıyopr gibi bir ruh hali var baksana ben yendim beni yenemessin gibi tavırlar kendini ispatlamak istiyor

bak sen :wink:

03 Feb 2009, 03:58
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Hakero (Turkish Boy) wrote:
Hyper Sonic wrote:

http://www.resimupload.com/ds960703114_alioune.html :smt028

fityus wrote:

bak sen :wink:

Tarihe bak :D Her zamanki gibi millet yeni yeni ısınmaya başladığında oynadığınız oyunların resmini koymuşun. Koysana şöyle geçen haftadan falan Turşucu Abi :roll:

03 Feb 2009, 18:21
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

tarihi nereden gördün? resimde tarih falan göremedim ben.?

03 Feb 2009, 18:30
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

tartışmaya girmicem bundan sonra , uzatmayın fazla...

03 Feb 2009, 18:54
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next