Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:27

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3  Next
 Alpha 3 te V-ISM 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Post Alpha 3 te V-ISM
Alpha 3 te v-ism yi bir türlü kullanamıyorum.Bu ne işe yarar tam fonksiyonu nedir bilen kullanabilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Bir de birkaç karekter için v-ism combosu söylerseniz iyi olur (ryu,akuma vs..)

30 Jan 2009, 00:18
Profile
Saiyan
Saiyan

Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Post Re: Alpha 3 te V-ISM
Şu mavi olandı galiba. Onu büyük yumruk ve büyük tekmeye aynı anda basarak kullanıyoduk galiba bi çeşit bölünme gibi bişey 1 tane tekme atıyosun arkasından birkaç tane daha çıkıyo comboyu kendin oluşturacaksın (:
not: dediğim olmazsa orta yumruk ve orta tekme ile dene tam hatırlayamıyorum baya uzak kaldım şu dövüş oyunlarından

30 Jan 2009, 00:36
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

SFA3'te V-ism, yüksek seviyedeki oyuncuların tercih ettiği ve oyunu onlar için çok kolaylaştıran, rakip içinse oldukça zorlaştıran bir seçenektir. Küçük yumruk + küçük tekmeyle açarsan ardından gelen gölge hemen senden sonra saldırır, ortalarla açarsan bu biraz daha gecikir, büyüklerle açarsan daha da gecikir. Ben şahsen o seviyede olmadığım için kombo yazamayacağım ama ne kadar beter bir şey olduğunu görmek için şuna bakabilirsin:

http://vtunnel.com/index.php/1010110A/7801b046574b1aa572b6427b7d4fc11aefa4526666980934276db3de067639aeb88 ... f5d2015116

SFA3 V-Sagat, SFA3 V-Ryu gibi anahtar kelimeler girerek arama yaparsan benzer videolar görürsün.

30 Jan 2009, 12:21
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Hyper Sonic wrote:
Ben şahsen o seviyede olmadığım için

haa şöyle seviyeni bileceksin :D , bak ilk defa bir mesajını takdir ettim :smile:

30 Jan 2009, 18:52
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

vtunnel ktunnell vs linklerini vermeyin. bunlar geçici oluşturulmuş linkler. youtube.com linklerini verin ;)

örn: http://www.youtube.com/watch?v=Q_upmcJLf1o

30 Jan 2009, 18:55
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Hakero (Turkish Boy) wrote:
Hyper Sonic wrote:
Ben şahsen o seviyede olmadığım için

haa şöyle seviyeni bileceksin :D , bak ilk defa bir mesajını takdir ettim :smile:

Hakush'çum V-ism videolarını bekliyoruz ;) Hadi göster Türkiye'ye en büyük kimmiş! :lol:

30 Jan 2009, 19:54
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Yeni bir tartışma açmayın beyler. bıktık sizin her konuya yazdığınız saldırgan mesajlarınızdan.. gidin meselenizi başka yerde çözün. Forumu kirletip durmayın! :-x

31 Jan 2009, 09:50
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Türkiye'de şuanda v isim en iyi şekilde yapan hiç kimse yok ve kendilerini bu yolda ilerleten bi kankam kralgoku vardır.Oda haksız yere banyemiştir.Neyse ki kendisi iyi bir insan olduğu için ve iyi bir dostum olduğu için yardım etmek istedi.O şuanda v isim en iyi kullanna türk diyebiliriz kendisine çok iyi şekilde kulllanmakta.Yapamadığı tek şey sonsuza girmek inş onuda yakında yapar.Gerçi onu yaparsa ben nasıl onu yenecem orasıda ayrı mesele.Neyse sözü ona bırakıyım.

ilk başka v sim kullanmak çok dikkat ve hızlı bir el ister nerde ne zaman nasıl açacağını bilmesseniz hiç v isim kullanmayın daha iyi.V isim için adamların çeşitli komboları vardır. ben bir çok v isim combosu kullanmaktayım.hemen hmeen bir çok adamdada iyimdir.cody ile başlıyım v isimi küçüklerle açın ve aşşağı ileri orta tekmeli hareketi yapın bunları köşede yapın ama sonra büyük tekme sallayın ama düz büyük tekme sonra aşşağı adam düşerken aşşağıdan çelme sallıyarak adamı havada sektirin v isim bitene kadar sektirebilirsiniz bunu illla köşede bu şekilde yapmanız gerekmiyo adam köşede havaya atladı yere inerken v isim açın adamın salladğı darbe boşa geçer siz alttan çelme sallayın gene yaparsın dediğim gibi v isim çok zordur kullanması.elinhızlı olması ve dikkatli olman gerekir.misal rose ile çok basit bir v isim bulmuştum onuda söliyim köşede küçük lerle v siim açın sonra aduket tekme yapın sonra taktak orta yumruklu çevirme hareketini yapın adamı sürekli havada tutacaksınız.ve sürekli bu tak tak orta yumruklu hareketi yapın ve bitene kadar sektirin v isim bittikten sonra adam havada ise shoru yumruk yapıp kapın havada bu da arternatiz kombo

not : V isim püf noktası adam havada iken siz hareket yaparsanız adam deymese bile adam toparlanamaz ve siz diğer hareketleri yerleştirirsiniz.eğer v sim kullanmak istiyosan çok çalışman lazım ve çok yol kat etmen gerek sabırlı ve azimli olmalısın sana bu yolda başarılar dilerim

02 Feb 2009, 00:59
Profile
Saiyan
Saiyan

Burda kimse haksız yere ban yemez.Haksız yere ban yedi diyorsun.Forumda bu tür tartışma polemiği yaratarak forumu gerginleştirmeyin :-)

02 Feb 2009, 01:31
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Valla o zaman hak ettiği halde ban yemeyenler var forumda, onu diyeyim. Neyse konu o değil zaten. susiria, GGPO yükleyip SFA3 odasına gelirsen bir sürü kişinin V-combo yaptığını görebilirsin. Açıklamaları okuyarak anlamak biraz zor gelebilir, en iyisi izleyerek öğrenmek bence.

02 Feb 2009, 02:02
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next